Uudet lämpimän valkoiset led-jouluvalot

Nyt on Tokmannin takaisinveto-valosarjat palautettu (lue postaus → TÄÄLTÄ) ja uudet ostettu tilalle Clas Ohlsonilta. Puhtaanvalkoisia valosarjoja ei enää tunnu olevan jäljellä missään, joten vaihtoehdot olivat lämmin valkoinen eli keltainen sävy, tai ei valosarjoja ollenkaan – päädyin ensimmäiseen kuten kuvista näkyy. 🙂

Clas Ohlson jouluvalot verhoissa lämmin valkoinen
Clas Ohlson jouluvalot verhoissa lämmin valkoinen
Clas Ohlson jouluvalot verhoissa lämmin valkoinen
Clas Ohlson jouluvalot verhoissa lämmin valkoinen
Clas Ohlson jouluvalot verhoissa lämmin valkoinen

Hyvä puoli tässä vaihdoksessa on se, että nyt patterikäyttöiset valosarjat, joita olen ripotellut sinne tänne, ovat samaa sävyä verhotangon ympärille kieputettujen valojen kanssa… ja onneksi olohuoneen seinää kiertävän valolistan sävyä voi muokata portaattomalla säädöllä sinertävän valkoisesta oranssinvalkoiseen ja kaikkeen siltä väliltä tarpeen ja fiiliksen mukaan. Epäsuoravalon seinälle kiinnitettävästä valolistasta voit käydä lukemassa lisää täältä → omakotivalkoinen/valolista.

Iltatunnelmakuvien myötä toivottelen kaikille leppoisaa iltaa!


Lue myös: ➤ Varoitus jouluvaloista!

8 kommenttia “Uudet lämpimän valkoiset led-jouluvalot

  1. Jouduin itsekin palauttamaan tänään Tokmannille tähden keittiön ikkunalta. Olohuoneen valot olin onneksi tilannut ihan toisesta paikasta. Minun patterilla toimivat ovat kylmävalkoiset. Ostin ne saiturinpörssistä. Olohuoneen valot ovat myös tuota kylmää sävyä. Nyt keittiön ikkuna huutaa tyhjyyttään, kun ei ole kaamosvaloa.? Täytyy huomenna käydä ostamassa jonkinlaiset valot . jostain. Oliko ohlsonilla vielä valoja jäljellä?

    1. Pitju: Minulla patterivalot ovat lämpimän valkoisia, kylmänvaaleat oli silloin jo loppuneet. Niitä taisi tulla kyllä uusi erä reilu viikko sitten myyntiin kun ystäväni oli sellaiset löytänyt tuosta samaisesta Saiturista, jossa ilmeisestikin molemmat asioidaan. 🙂

      Clasulla oli vielä jotain jäljellä, mutta aika huonosti. Heillä ollut ota 2 maksa 1 kampanja ja sen takia jouluvaloja myyty tosi paljon jo ennen tätä Tokmannin tapausta. Nyt ihmiset etsii tilalle jouluvaloja ja kaupat myyvät kohta ei-oota, toisaalta kerrankin tilanne on kaupoille se että ei tarvitse joulualessa yrittää myydä varastoja tyhjiksi. 🙂

  2. Itsekin olen etsinyt kylmänvalkoisia ulkokäyttöön, mutta enpä ole löytänyt. Ilmeisesti myytiin loppuun jo ennen alea. Nyt täytyy tämä talvi tyytyä vanhoihin ja olla ajoissa ensi syksynä.

    1. Päivikki: Kylmänvalkoisia valosarjoja oli vielä loka-marraskuussa tosi paljon kaupoissa, mutta enää en ole itsekään löytänyt niitä mistään. Perinteistä lämmintä valkoista löytyy onneksi eli täysin ilman valoja ei tarvitse jäädä jos joulutunnelman luomiseen valot on saatava, kuten meidän kotona. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *