Väriä, valoa ja valmistautumista huomisen kuvauksiin

Viikko on alkanut varsin vauhdikkaasti ja tämän päivän ohjelmassa on ollut mm. pari tapaamista, kylpyhuoneremppaan liittyviä hommia ja kuvausjärjestelyjä. Huomenna YLE tulee meille kuvaamaan tv-sarjaa ja kävin ostamassa värikkään tulppaanikimpun keittiöön sitä varten. Siivouspuuhat on vielä pahasti kesken, mutta tarvitsin pienen kahvipaussin ja samalla kuvasin teille tuon kauniin kimpun olohuoneen seinältä löytyvän valolistan valaisemana… 🙂

Kotimaiset tulppaanit värikäs kevät sisustus
Kotimaiset tulppaanit värikäs kevät sisustus

Moni on kysynyt millainen valaistusteho Epäsuoravalon valolistassa on (postaus valolistan asennuksesta TÄÄLLÄ) ja kuten kuvista näette niin valovoimaa todella riittää, vaikka ulkona on säkkipimeää. Keinovalossa harvemmin tulee kuvattua mitään, koska se usein muuttaa värejä ja vaatii kuvilta huomattavasti enemmän jälkikäsittelyä. Valolistassa onneksi voi säätää valosävyn lämpöä ja tulppaanikimput kuvasin hieman sinertäväksi säädetyssä valossa jotta kukkien värit tulevat mahdollisimman aitoina esille kuvista.

Kotimaiset tulppaanit värikäs kevät sisustus

Kohta onkin jo kahvi juotu ja siivoaminen jatkuu –  vielä olisi pyyhittävä vähän pölyjä, imuroitava, pestävä pikaisesti ainakin eteisen ja keittiön lattiat, kasteltava kukat, ja pyykkiäkin koneellinen pyöräytettävä puhtaaksi jotta saan huomenna lempparipaidan päälle. 🙂

Iloista tiistai-iltaa kaikille & huomiseen!


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Väriä, valoa ja valmistautumista huomisen kuvauksiin

  1. Hei Miia!

    Onpa jännää aikanaan nähdä, mistä tv-sarjasta on kysymys. ?

    Koska muuten tammikuun alussa mainitsemasi youtube videosarja alkaa? Olen jo odotellut sitä kovasti. ?

    1. Hanna: Youtube-sarja hieman myöhästyy, sain vasta viime perjantaina tilaamani lisävarusteet videokuvaamista varten. Äänenlaatu oli pelkän kameran varassa ja liikkuessa se tallensi kaikenlaista suhinaa puheen päälle. 😀 Tilasin Roden videomikki-setin ja puhelimeen myös erikseen mikityksen jotta kuulette videolta paremmin mitä puhun. 😀 Tästä lisää mahdollisimman nopeasti – work in progress! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *