MTV liveshow – Asiaa kodin tavarakaaoksesta, KonMarituksesta ja ammattijärjestäjän työstä!

Tänä aamuna matkasin Pöllölaaksoon Maikkarin Huomenta Suomi -livestudiolle jutustelemaan ammattijärjestäjä Laura Holmströmin sekä juontapari Tero Karhun ja Mika Saukkosen kanssa kodin tavarakaaoksen taltuttamisesta, japanilaisen Marie Kondon kehittelemästä KonMari-siivousmetodista, minimalistisesta sisustuksesta ja ammattijärjestäjän työstä. Oli kyllä mahtava elämys olla mukana livelähetyksessä ja eiköhän tässä karissut nyt viimeisetkin kamerakammon jäänteet… 🙂

Huomenta Suomi MTV Konmari järjestysvinkit ammattijärjestäjä
Huomenta Suomi MTV Konmari järjestysvinkit ammattijärjestäjä

Juttutuokiomme voit käydä katsomassa kokonaisuudessaan MTV:n sivuilta → TÄÄLTÄ sekä MTV:n sovelluksesta (ent. Katsomo). Minun ja Lauran osuus alkaa kohdasta 1:47:00. Lisäksi löydät meidän lisävinkit kodin järjestämiseen Huomenta Suomen Koti kuntoon karsimalla -extralähetyksestä → TÄÄLTÄ.

Jos haluat kurkistaa myös kulissien taakse niin tule seurailemaan meidän menoa ja 24-tunnin Stories-videoiden extra-antia @oma_koti_valkoinen ja @laura_holstrom_

Huomenta Suomi MTV Konmari järjestysvinkit ammattijärjestäjä

Tulkaahan siis seurailemaan meitä Instagramiin ja jättäkää myös kommenttiboksiin ajatuksia Huomenta Suomen keskusteluun liittyen.

Leppoisaa iltaa kaikille & huomiseen!


Seuraa myös Instagramissa 

13 kommenttia “MTV liveshow – Asiaa kodin tavarakaaoksesta, KonMarituksesta ja ammattijärjestäjän työstä!

 1. Ihanaa oli ja niin sielun sisko olet❤️?Kuin olisimme aina tunteneet. Näin ne samat energiat vie samojen asioiden äärelle❤️

 2. Olit tosi tyylikäs ja edustava, kaikin puolin eduksesi esiinnyit. Oli epäilemättä jännä paikka olla livelähetyksessä, mutta jännitys ei ainakaan katsojalle välittynyt. Mahtavaa Miia!

  1. Liisa: Kiitokset! 🙂 Vähän meinasi ennen lähetystä pukata jännähikeä otsalle mutta onneksi Pekka Poudan Sini-koira seikkaili studiossa ja tuli rapsuteltavaksi kun odottelimme sohvalla oman osuuden alkamista. Jännitys laukesi kun sai rapsuttaa sellaista suloista hauvaa ja meillä muutenkin oli tosi hyvä tunnelma lähetyksessä kiitos toimittajaparin Mikan ja Teron sekä tietysti Lauran, joka aivan mielettömän ihana persoona! 🙂 Tästä ison studion livelähetyksestä ei kamerakammoinen enää pahempaan paikkaan itseään voi pistää ja nauroinkin jälkikäteen että eiköhän se kamerakammo ollut siinä. 😀 😀

  1. Kati: iso kiitos! 🙂 Aika hurjiin paikkoihin itseni kyllä välillä pistän, mutta hyvin myös karaistuu samalla. En isolle yleisölle vieläkään uskaltaisi jutella mutta kamerakammo alkaa helpottaa. ??

 3. Tosi vakuuttava olit televisiossa. Selkeät napakat kommentit, ihan kuin olisit kokeneempikin tv-esiintyjä 🙂

  1. Marjut: kiitokset! 🙂 Ihmeen hyvin sitä sai ajatukset jäsenneltyä lauseiksi vaikka vähän jännittikin. 🙂

 4. Ihana oli nähdä sinut telkkarissa. 🙂 Sinulle pitää saada oma sisustusohjelma, eikö vaan!!! 🙂
  T Soili

  1. Soili: apua, enpä tiedä. 😀 Toisaalta miksipäs ei, kerran sitä täällä vaan eletään ja omassa ohjelmassa saisi varmaankin useamman oton kuvattua jos sanat menisi sekaisin. Live-lähetyksessä eniten jännitti just se että jos menenkin lukkoon niin sitäpä ei uusiksi laiteta ja saa hävetä silmät päästään. ??

 5. Oot kyllä niin ihana ja luonteva esiintyjä ja rakastan sun ääntä! Tiedätkö miksi? Se tuo mieleeni kummitätini!
  Mielenkiinnolla uusia telkkaribroggiksia odottaen! <3

  1. Maria: ihana olet! 🙂 Kiitokset, oli kyllä kokemus päästä livelähetykseen juttelemaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *