Isoja uutisia, pieniä iloja & ajatuksia elämästä

Meillä oli aivan mielettömän ihana viikonloppu, vaikka mitään erityistä emme tehneetkään. Oltiin ihan vaan kotosalla ja rentouduttiin ilman aikatauluja, saunottiin pitkään, kokkailtiin hyvää ruokaa, katseltiin pari leffaa ja vietettiin kiireetöntä laatuaikaa meidän omassa lintukodossa eristyksessä muusta maailmasta. Kiireisen tammikuun jälkeen lepo tuli tarpeeseen ja nyt fiilis on lähes surrealistinen – miten ihanaa onkaan vaan olla tässä ja nyt! ♥

Omakotivalkoinen minimalistinen sisustus valkoinen koti huonekasvit

Omakotivalkoinen minimalistinen sisustus valkoinen koti huonekasvit

Hyvä elämä ei vaadi ihmeitä ja aika pienistäkin asioista saa rakennettua mukavia hetkiä. Juttelimme miehen kanssa viikonloppuna paljon ja molemmat oltiin sitä mieltä että onnellisuus syntyy sisäisestä rauhasta ja siitä että elämässä on kontrastia johon peilata. Aina ei onnistu ekalla eikä välillä tokallakaan kerralla ja joskus on käytävä syvissäkin vesissä vellomassa, mutta sieltä sitä aina kuitenkin noustaan uuteen päivään ja koskaan ei ennakkoon tiedä mitä kaikkea elämä eteen heittelee – kivilohkareita vai timantteja. 🙂

Me ollaan miehen kanssa molemmat vähän sellaisia jokapaikan höyliä ja tykätään heittäytyä uusiin tilanteisiin ja haasteisiin. Uusien asioiden oppimisen himo on suuri ja onnistuminen sekä itse luotujen rajojen rikkominen ja niiden ulkopuolelle hyppääminen tuntuu mahtavalta – ja juuri sen takia lähdin mukaan Huomenta Suomen livestudioonkin haastateltavaksi vaikka ensimmäinen ajatukseni oli ”enhän mä tähän pysty”. Sinne sitä kuitenkin vaan tuli marssittua ja eipä se nyt jälkikäteen ajateltuna niin kamalan pelottavaa ollutkaan – heti menisin uudelleen jos pyydetään. 😀

Omakotivalkoinen minimalistinen sisustus valkoinen koti huonekasvit

Omakotivalkoinen minimalistinen sisustus valkoinen koti huonekasvit

Tammikuu oli täynnä upeita ja jännittäväkin juttuja, joiden vastapainona tämä kiireetön viikonloppu tuntui niin kivalta. Ensi viikolla blogissa ja YouTubessa julkaistaan Euroopan laajuisen yhteistyökampanjan antia, jossa edustan Suomea – aivan älyttömän hieno kunnia oli tulla ylipäätään valituksi, saati että meidän pieni Suomi pääsi mukaan kuuden muun maan ja heidän ykkösvaikuttajiensa rinnalle. Tästä kuulette lisää heti alkuviikosta! 🙂

Omakotivalkoinen minimalistinen sisustus valkoinen koti huonekasvit

Omakotivalkoinen minimalistinen sisustus valkoinen koti huonekasvit

Omakotivalkoinen minimalistinen sisustus valkoinen koti huonekasvit

Blogini ympärillä tapahtuu parhaillaan valtavasti erilaisia asioita ja paljastan teille nyt myös sen että istahdan ensi viikolla kustantajan kanssa saman pöydän ääreen… ja jos kaikki menee aikataulujen mukaan, löytyy kirjani kauppojen hyllyistä syksyllä. 🙂 Aivan mieletön vuosi siis luvassa ja kiirettä tulee olemaan jokaisella elämän osa-alueella – siksikin on hyvä osata pysähtyä nauttimaan elämän pienistä ja tavanomaisista arkihetkistä! ♥

Ihanaa iltaa kaikille!

4 kommenttia “Isoja uutisia, pieniä iloja & ajatuksia elämästä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *