Balmuirin kimaltava kashmirpipo – Minimalistisen pukeutujan valinta!

Sain vuosi sitten helmikuussa mieheltäni synttärilahjaksi mustilla lasikivihippusilla koristellun Balmuir-kashmirpipon, joka kimaltelee valossa yhtä kauniisti kuin lumihanki pakkasessa. Olen pukeutujana pelkistetyn klassinen ja tyyliltäni rennonpuoleinen, ja tässä pipossa on juuri sopivasti ”sitä jotain” olematta kuitenkaan pröystäilevä tai liian tyttömäisellä tavalla bling-bling. 🙂

Asukuva musta pipo punainen huulipuna kynsilakka Balmuir kashmirpipo omakotivalkoinen
Asukuva musta pipo punainen huulipuna kynsilakka Balmuir kashmirpipo omakotivalkoinen

Balmuirin kaunis St. Moritz -pipo* on valmistettu laadukkaasta kashmirista ja villasta. Materiaali tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä ihoa vasten ja pipo lämmittää hyvin kylmälläkin säällä, hiostamatta kuitenkaan edes sisätiloissa. Elegantein lasikivin koristeltu pipo on aikuismaisesti ja hillitysti näyttävä ja tuo tyylikkään lisämausteen muutoin pelkistettyyn kaupunkipukeutumiseen.

Balmuir St Moritz kashmir pipo musta kimaltava
Asukuva musta pipo punainen huulipuna kynsilakka Balmuir kashmirpipo omakotivalkoinen
Asukuva musta pipo punainen huulipuna kynsilakka Balmuir kashmirpipo omakotivalkoinen

Tämä on ainut pipo jonka omistan ja laskeskelin että pipo on ollut päässäni reilusti yli sata kertaa. Viime kevättalven sekä tämän talven päivittäisen käytönkin jälkeen se on edelleen uutta vastaavassa kunnossa. Timanttien tapaan kimaltavat lasikivetkin ovat edelleen tiukasti kiinni enkä syynäämälläkään löytänyt yhtään kohtaa josta pikkiriikkinen kivi olisi irronnut. Muutamakin lukija on minulta tämän talven aikana kysellyt vinkkejä talviasusteista ja tämä Balmuirin St. Moritz -pipo* on tosiaankin hintansa väärti ja hyvä hankinta vuosiksi eteenpäin! ♥

Lupsakkaa sunnuntai-iltaa kaikille & huomiseen!

Tuotekuva: Balmuir, *sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Balmuirin kimaltava kashmirpipo – Minimalistisen pukeutujan valinta!

    1. bling: Kashmir on arvokasta mutta myös laadukasta ja kestävää, ja lämmittää päätä pakkasilla hiostamatta tai kutittamatta. Tavallinen villapipo kutittaa ikävästi päätä ja huovuttuu jo yhdenkin talven aikana jos pääsee kastumaan lumisateesta ja rännästä useasti. Tämä kashmir sen sijaan ei ole moksiskaan ja vesi jää pipon pintaan helmeilemään, pääkään ei kastu sillä vesi ei imeydy pipoon. 🙂 Käsinpesu on kaikissa villatuotteissa suositeltavaa ja hyvin vaivattomasti saa pestyä tälläisen pienen pipon vaikka käsinpesualtaassa. Menee 5 minsaa ja voila. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *