Lukijaetu: Kokeile kotisiivousta -25% etuhintaan – Tasokoti

Kaupallinen yhteistyö: Tasokoti

Alkuvuosi on ollut työrintamalla varsinaista vilskettä ja vipinää, ja ammattilaisten toimesta kahdesti kuussa tehtävä huolellinen kotisiivous helpottaa kiireistä arkea. Olen käyttänyt Tasokodin siivouspalveluita jo useamman vuoden ja ollut todella tyytyväinen heidän mutkattomaan, luotettavaan ja laadukkaaseen palveluunsa. Neuvottelin Tasokodilta teille mahtavan edun, jolla pääsette testaamaan kotisiivousta -25% alennuksella! 🙂

Tasokoti kotisiivous kokemuksia - Omakotivalkoinen
Tasokoti kotisiivous kokemuksia - Omakotivalkoinen

Perusteellinen kotisivous

Mikäli kotisi sijaitsee pääkaupunkiseudulla niin suosittelen suurella lämmöllä kokeilemaan Tasokodin kotisiivouspalveluja ja hämmästymään miten paljon helpompaa elämä onkaan kun kaikkia siivousaskareita ei tarvitsekaan tehdä itse. Esimerkiksi lattioiden moppaus, kylpyhuoneen puunaus ja pölyjen pyyhintä jalkalistoista ovat sellaisia siivouskohteita, joihin itse en kiireen keskellä jaksa paneutua, mutta joiden tekemättä jättäminen näkyy nopeasti likaisuutena. Siivouspalvelun ostamisen pitäisi ehdottomasti kuulua hemmotteluhoitojen kategoriaan, sillä mikään ei ole rentouttavampaa kuin se että raskaan työpäivän jälkeen voi tulla puhtaaseen kotiin! ♥

Kokeile siis sinäkin kotisiivousta kevään kunniaksi ja hyödynnä Tasokodin tarjoama spesiaali-ale! Koodilla OKV25 saat kotisiivouksesta -25%:n kerta-alennuksen*. Lunasta etusi ja tilaa Tasokotien kotisiivous täältä:

→ tasokoti.fi

Tehdään arjesta siistimpää ja leppoisampaa!

*Alekoodi on voimassa 15.3.2019 asti ja koskee kaikkia uusia kotisiivouksesta kiinnostuneita asiakkaita. Alennukseen oikeuttava ensisiivous on lunastettava 30.5.2019 mennessä. Kaikki Tasokodin siivouspalvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia.10 kommenttia “Lukijaetu: Kokeile kotisiivousta -25% etuhintaan – Tasokoti

  1. Irina: Ikkunanpesu ammattilaisen toimesta on tosiaankin luksusta. 🙂 Itse en pysty pesemään meidän ikkunoita kun asutaan niin ylhäällä ja kärsin korkeanpaikankammosta niin että silmissä sumenee. 😀 😀

 1. Kuulun ihmisiin,jonka pitäisi siivota ensin,ennenkuin siivoajat tulee:D
  Jostain kumman syystä tykkään hirmuisesti pestä ikkunoita,jotka pesen ainakin pari kertaa vuodessa:)

  1. Nanna: Minäkin siivoilin ennakkoon ensimmäisiä kertoja kun siivoojat kävivät, mutta äkkiä sitä tottuu ja oppii relaamaan sen verran etten enää puunaa mitään. 😀 Lattialta keräilen kaikki tavarat ja tytön vaatteet pois tieltä ja tasoilta (lähinnä saareke ja ruokapöytä) kerään tavarat, paperit ja tilpehöörit pois jotta tasot saa pyyhittyä kunnolla. Muuten en tosiaan enää jaksa mitään “siistiä” ennen siivojien saapumista, he ovat tottuneet kaikenlaista näkemään ja sitä vartenhan meilläkin käyvät että tekevät työn puolestani. 🙂

   Minäkin varmaan ikkunoiden pesusta muuten tykkäisin, mutta korkeus saa aikaan sen etten pysty kun pelkään että mätkähdän alas viidennestä kerroksesta. Olen kyllä muutenkin vähän sellainen nysväri ja pilkunviilaaja, että saattaisin saada hermoromahduksen raitoja ja rannuja ikkunalasista kiillottaessani, joten perunkin puheeni… luulen että ikkunanpesu on sellainen työ josta en sittenkään tykkäisi. 😀

   1. Minä olen kanssa pilkunviilaaja viimeisen päälle:)
    Ikkunoista ei raitoja löydy.
    Minulla kärcherin ikkunapesuri,mutta pesen perinteisesti käsin lastan ja rätin avulla.

    1. Nanna: Minäpä meinaan nyt ryhdistäytyä ja pestä ikkunat kuitenkin omatoimisesti itse, haluan tietää miten hyvin onnistun. 🙂 Tähän asti olen pessyt ikkunoista vain sisäpinnat mutten ole uskaltanut avata ikkunoita ammolleen. Nyt on jo korkea aika kohdata korkeanpaikankammo silmästä silmään ja karistaa se pois. Ikkunat on niin likaiset etten kyllä katsele niitä enää hetkeäkään ja viikonloppuna olisi tarkoitus tarttua pesimeen ja lastaan. Pidä peukkuja! 🙂

 2. Moni perus asunnossa asuva varmaan ihmettelee kovasti kun lukee että OKV siistii asuntonsa ennen siivoojan tulemista. Useimmille kotisi Miia näyttäytyy ”laboratorion puhtaana”. Toki kuvien ylivalotuksellakin voi olla osuutta asiaan, mutta hyvin kliininä näyttäytyy asuntosi. Vaikea kuvitella kasoja yms kun tavaraa on niin vähän.

  1. Niks: Tavarat tasoilta on siirrettävä pois mikäli haluan että siivoojat puhdistavat pöytäpinnat kokonaan, he eivät siis koske yksittäisiin tavaroihin eivätkä nostele paperipinkkoja tai muita tavaroita tasoilta mihinkään. Kyllä meilläkin ihan elämää eletään ja se näkyy tavaroina siellä täällä. En tiedä oletko Instagramissa mutta kuvasin sinulle tuossa puolisen tuntia sitten videon Insta Storiesiin josta näet miltä meillä tänään näyttää. 😀 Minut löydät @oma_koti_valkoinen nimimerkillä jos haluat tulla kurkkaamaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *