Kevätsiivous | Testissä Sinituotteen uutuudet -videopostaus & arvonta

Yhteistyössä Sinituote

Talven jälkeen koti kaipaa raikastusta ja mikä onkaan parempi tapa kevättunnelman luomiseen kuin perusteellinen kevätsiivous ikkunanpesuineen. Kaunis sisustus syntyy aina siisteyden ympärille ja monesti pelkkä siivouskin riittää aikaansaamaan sen että koti tuntuu valoisammalta, keveämmältä ja raikkaammalta. Sain yhteistyön merkeissä Sinituotteelta testiin uusia herkullisen värisiä siivousvälineitä, jotka innostivat minut pesemään ikkunatkin – nappaa kevätsiivousvinkkini videolta ja osallistu samalla arvontaan, jonka palkintona on Sinituotteen kevätsiivoussetti! 🙂

Kevätsiivous siivousvinkit Sinituote sinisanko siivoisvälineet valkoinen sisustus

Kevätsiivous siivousvinkit Sinituote sinisanko siivoisvälineet valkoinen sisustus

Sinisangolla siivous sujuu!

Sinituotteen pastellinen väripaletti on herkullinen kuin kesäinen jäätelöannos – hentoinen koralli, haalea turkoosi ja minttu tuovat hymyn huulille ja nämä nähdessäni minun alkoi tehdä mieli minttu- ja mangomelonijäätelöä. 🙂

Kevätmallistosta haluan erityisesti nostaa esille näppärän ja siivousta helpottavan 15 litran vetoisen Sinisangon. Nerokas Sinisanko on kehitetty erityisesti ikkunanpesuun, mutta monipuolisuutensa ansiosta se soveltuu myös lattioiden-, kylpyhuoneiden ja saunojen pesuapulaiseksi. Teknisessä Sinisangossa on mm. irroitettava pidike ikkunanpesimelle ja kuivaimelle, kaatonokka, mitta-asteikko sekä ylöslukkiutuva reiällinen kahva moppivarrelle, jolloin varsi pysyy tukevasti pystyssä siivousämpärissä.

Lue lisää Sinituotteen kevätuutuuksista ja katso koko valikoima Sinin verkkokaupasta täältä: → sinituote.fi

Kevätsiivous siivousvinkit Sinituote sinisanko siivoisvälineet valkoinen sisustus

Kevätsiivous siivousvinkit Sinituote sinisanko siivoisvälineet valkoinen sisustus

Kevätsiivous – 6 vinkkiä videolla

Nappaa siivousvinkkini alla olevalta videolta ja inspiroidu siivoamaan kevättä kotiin. Osallistu myös arvontaan, jonka palkintona on Sinituotteen herkullisen värinen kevätsiivoussetti, osallistumisohjeet löydät videolta ja postauksen lopusta! 🙂

Kevätsiivous siivousvinkit Sinituote sinisanko siivoisvälineet valkoinen sisustus

Kevätsiivous siivousvinkit Sinituote sinisanko siivoisvälineet valkoinen sisustus

OSALLISTU ARVONTAAN!

Keväinen sisustus syntyy siivoamalla! Siivoaminen on kivaa silloin kun välineet ovat laadukkaat ja kevään kunniaksi arvomme yhdessä Sinituotteen kanssa mahtavan siivoussetin, joka sisältää Sinisangon, Tripla-pesinsetin ja pölymiekan uusissa herkullisissa kevätväreissä!

Osallistu blogiarvontaan jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoiset terkkusi perjantaihin 15.3.2019 klo 23:59 mennessä. Arvonta suoritetaan heti seuraavana päivänä ja voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein! Arvontapalkinto postitetaan voittajalle Sinituotteen toimesta.

Kevätsiivoussettejä on jaossa yhteensä 3kpl ja ne jakaantuvat kolmeen eri paikkaan – arvonta on blogin lisäksi käynnissä myös Instagramissa ja Facebookissa, ja osallistua voit perjantaihin 15.3.2019 klo 23:59 asti! Triplaa voittomahdollisuutesi ja käy osallistumassa vaikka kaikkiin kolmeen arvontaan! 🙂

→ FACEBOOK: https://www.facebook.com/omakotivalkoinen
→ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/oma_koti_valkoinen/

Inspiroivaa ja iloista päivää kaikille!


Lue myös: → Sinituote ♥︎ Roosa nauha

Lue myös: → Kylpyhuoneen puunausta

351 kommenttia “Kevätsiivous | Testissä Sinituotteen uutuudet -videopostaus & arvonta

 1. Onpas upea raikas setti Sinituotteelta ja lisäksi inspiroiva video kevätsiivoukseen ? Kyllä tosiaan siivous käy näppärästi, kun turhia tavaroita ei ole ympärillä ja välineet kunnossa. Iloista kevättä ?

 2. Vähänkö söpöjä!

  Oon aina tottunut siihen, että siivousvälineet on tylsänvärisiä, mutta ihanaa että on käytetty hieman kekseliäisyyttä!

  Näillä olis ilo siivota!

 3. Tyttäreni muutti omaan kotiin ja voin kuvitella että ikkunan pesu välineet on hankkimatta ?tämä voitto menisi siis hänelle ?

 4. Pesinkin jo eilen parvekkeen lasipinnat, oli aikakin. Huomasin, että ikkunakuivaimeni o surkeassa kunnossa ja kuivatessa jää monta rantua, joten setti sais kyllä arvostavan kodin. Itsellävei ole varaa hankkia noin tyyriitä välineitä.

 5. Ostin viime viikolla teidän uuden mopin joka jäi vähingosssa junaan
  Nyt olis TOSI TARVETTA
  Kylpyhuoneen pesin olis myös ostossa
  TODELLA PARHAAT SIIVOUSTUOTTEET

 6. Ikkunanpesu ei ole todellakaan lempihommiani, mutta ehkä se olisi uusilla ja söpön värisillä välineillä edes vähän mukavampaa ? ja ikkunat todellakin kaipaisivat pesua.

  Aurinkoista kevättä! Kiva seurata remppaprojektien edistymistä, näin keväällä iskee aina into uudistaa 🙂 Me kun muutettiin aivan uuteen asuntoon joulukuussa, ei omia remppoja ole vähään aikaan luvassa.

  1. Kirsi: Meillä on ihan pikkiriikkiset jalkalistat, valkoiset. Korkeutta niillä vain 2cm ja leveyttä 3cm, ne asennettiin “kallelleen” jotta saatiin korkeus mahdollisimman matalaksi. 🙂

 7. Kylläpä on kivat keväiset värit. Uudet siivousvälineet antais uutta puhtia siivoukseen. Iloista kevään odotusta!

 8. Kun on kunnon välineet, pystyy siivoamaan ja voi saada inspiraation myös siivousvälineiden väristä =)

 9. Kävin juuri CM/Mikkelistä hankkimassa oheisen setin ja eimuuta kuin matkalaukkuun vien ne Alanyaan meidän Turkin kotiin rupeaa sielläkin ikkunat putsaantumaan että sillai

 10. Upeaa olisi saada uusia siivousvälineitä. Pidän siisteydestä ja siivoan mielelläni.
  Ikkunoiden pesu on mukavaa ja työnsä jälkeä on kiva ihailla.

 11. Ihana kun ns.pakolliset tuotteet voivat olla myös ilosilmälle?minulla on todella vanhat sinituotteet olemassa..tylsän sinisenä kaikki nämä olisi piristävän väriset..

 12. Nämä värit ovat kyllä kuin karkkia 😀 Ihanat! Itsellä on vielä ikkunat pesemättä, näistä saisi hyvin inspiraatiota siihen hommaan 😀

 13. Inhoon niin paljon siivoamista, että kun on ihan pakko tehdä jotain, ni sillon sit! Mut jos olis kauniin väriset siivousvälineet, ni ehkäpä niihin olis helpompi tarttua ??

 14. Mikäs se olisi noilla välineillä aloittaa vaikka ikkunoitten pesu. Hyvät käytössä ja nätit siivouskaapissa.
  RiittaR

 15. Sini-tuotteet osaavat valita tämän kevään trendivärit siivousvälineisiinkin-iloa ikkunoiden pesun lomaan, HeidiS

 16. Auringonpaiste ja auringonsäteet ovat ihania, mutta niin armottomia: likaiset ikkunat, pölypallot ym. näkyvät liiankin hyvin. Tuollaisella setillä ehkä saisi sen kevätsiivousinspiraation aikaiseksi….
  Mukavia siivoiluja itse kullekin!

 17. Nämä siivousvideot on laiskan siivoajan mielestä ihan huippuja! Välillä innostun itsekin 🙂 Pölymiekka on aivan paras, vinkit sain blogistasi jo aiemmin.

 18. ?‍♀️Tarttisin. Meillä tulossa ylppärit, toki riippu herra piiparisesta kuinka käy. Sen jälkeen alkaa keittiöremontti, sisäputket ja sähköt, sisäkatot pääsee myös lekan slle. Ja jos vielä budjetti antaa myöden menee wc:kin remppaan. Juu kun remppamiehet tehneet yllämainitun pääsen minä estraadille moppeineni. Ja mikä mieluisinta tekisin sen uusin välinein.

 19. Ihanan raikkaita värejä. Kiva olis voittaa kunnon siivous välineitä jotka helpottaa siivousta. Paljon tulossa juhlia joten siivousta riittää.

 20. Enemmän kuin kelpaisi 🙂 Ihanan värisiä siivoustuotteita, ei siivous voi tylsää tuollaisilla välineillä olla!

 21. Olisipa tosi ihanat, päivitys nykyaikaan ja uutta puhtia siivoukseen! Kyllä on todella herkullinen setti, osuttu tuotekehittelyssä luomaan nyt niin houkutteleva ja esteettinen kokonaisuus!

 22. Olisipa ihanaa voittaa tämä arvonta, koska antaisin nämä anopilleni lahjaksi. Hän, kun yhtenä päivänä tuskaili omien huonoon kuntoon menneiden ikkunanpesuvälineiden kanssa.

 23. Ai kun herkulliset värit! Jos arvonta osuisi kohdalle antaisin välineet juuri kotoa pois muuttaneelle esikoiselle! Parvekelasit pitäisi pestä ja kunnon välineet on siinä hommassa jo puoliksi tehty työ!

 24. Ihana palkinto! Ehkä turhamaista, mutta kiinnitin heti huomion väreihin! Piristäisi siivouspäivää, kun välineet näyttävät kivalle.

 25. Jo nämä ihanan väriset siivousvälinet saavat tarttumaan siivoukseen. Juhlia on taas kesän alussa, joten välineille olisi käyttöä.

 26. Neliön mallista ämpäriä olenkin odottanut jospa siihen mahtuisi siivouslasta ja lattiaharjakin ? ja ihanat ovat värit varsinkin tuo persikka ?
  Aurinkoista kevättä ?

 27. Näppärän näköinen, kaunis setti. Nämä pääsivät heti tosi toimiin, muutin asuntoon jonka ikkunoita ei varmaan ole pesty kymmeneen vuoteen!

 28. Tekisi itsekin mieli alkaa ikkunanpesuun,nyt kun aurinkokin paistaa ja tahrat oikein korostuu ?
  Aurinkoista kevättä sinne!

 29. Niin helpon näköistä hyvillä tuotteilla, olispa kiva noita käyttää. Ostaisin itse mutta nyt ei varat salli . Mukana siis arvonnassa.

 30. Onpa ihanan väriset, etenkin tuo minttu! Olen kevään aikana muuttamassa, ja kunnon tehokevätsiivous on siis tiedossa niin vanhaan kuin uuteenkin kotiin. Kyllä näillä kelpaisi suihkia menemään, suih suih vaan!

 31. Joskus yksi ainoa uusi huonekalu (vitriini) voi saada aikaan suursiivouksen. Matot ulos, luutu heilumaan, huonekalut uuteen järjestykseen, petivaatteet pesuun ja palkinnoksi aivan ihana mieli!

 32. Rakastan kevättä, ja kevätsiivous kuuluu kevään odotetukseen olennaisesti. Hyvillä välineillä se sujuu mukavasti! ?

 33. Upeat värit! Nämä tulisi itselle kyllä tarpeeseen, siivousvälineitä ei ole hetkeen tullut päivitettyä… 😀

 34. Oi, vitsi! Juuri on muutettu isompaan kotiin, jossa mm. paljon ikkunapintaa pistävänä. Nämä tulisivat niin tarpeeseen! ?

 35. Tommonen vois olla aika kätevä ja varsinkin jatkovarsi näin lyhyelle ettei tarvitsisi kiipeillä pöydillä ikkunoita pestessä?

 36. Nyt tuiskuttaa lunta, mutta eiköhän se kevätaurinko kohta sieltä ala paistamaan ja paljasta kaikki pölyt ja tahrat, minkä talven armollinen hämäryys on kätkenyt. Kevätsiivousintoa ehkä vauhdittaisi uudet, kauniin väriset siivousvälineet.

 37. Ehdottomasti tulisi sanko tarpeeseen ja muutkin välineet! Viime keväänä ikkunat saivat vain pikasiivouksen vauva-arjen keskellä!

 38. Inspiroiva siivoussetti! Tuon kanssahan kävisi kevätsuursiivous ripsakasti! Ehdottomasti mukana arvonnassa peukut pystyssä!

 39. Tuo setti tulisi niin tarpeeseen. Koti kaipaa kipeästi kevätsiivousta ja vanhat siivousvälineet vetelevät viimeisiään. ?

 40. Todella raikkaan väriset siivousväineet! Käytännölliset välineet tuo lisää intoa kevätsiivoukseen. Mukana arvonnassa.

 41. Uudet hienot SINI-siivousvälineet tulisivat todella tarpeeseen ?! Oma koti ja iäkkäiden vanhempien koti kaipaa kipeästi kevätsiivoustani ?.

 42. Olisipa ilo siivoilla uusilla siivousvälineillä:)
  Sinituote on tuttu ennestään mutta siivousvälineet kaipaisivat päivitystä.

 43. Kiitos inspiroivasta siivousviedeosta, heti teki mieli alkaa järkkäilemään ja siivoilemaan 😀 Ihana setti! Mukana arvonnassa siis.

 44. Näppärä setti ja ihanat värit!
  Kevät aurinko saa kyllä siivousinspiksenkin nousemaan! Mukana kivassa arvonnassa.

 45. Nämä tulikin jo vastaan kauppareissulla, mutten lounastauolla niitä kuitenkaan viitsinyt ostaa töihin vietäväksi ? ihastuin!

 46. Tuo sankon teline on ihan huippu ! Pirteällä mintulla pesisin mieluusti kevään kirkkaassa valossa paaaaaljon ikkunoita lapseni juhlia varten. ❤️

 47. Vitsit, tuo pölymiekka on hankittava! Asunnossani on kiinteitä kaapistoja, joiden päälle en yllä edes keittiöjakkaralta. Pölyhuiska oli jo ostoslistalla, mutta miekka on paljon kätevämpi. Ja nämä värit <3

 48. ensimmäisen lapsenlapsen ristiäiset tulossa – vaikka mummi onkin innoissaan, arvonnan tuotteet inspiroisivat vielä tehokkaampaan siivoukseen ennen juhlia. Ja kerrankin sellainen ämpäri jonka tunnistaa – mies ei voi pölliä sitä autonpesuun 🙂

 49. Voi mennä tän setin kans kylään ja kysyä” Siivotaanko yhdessä ja ikkunat myös?” Toki tää setti kotiutuu miun mukanani siivouksen jälkeen.

 50. Innolla odotan ikkunanpesua, jotta aurinko pääsee hellimään asuntoa sisältä ja toki lasitettua parvekettakin. Ihana kevät ☀️?☀️

 51. Oi, juuri olen ikkunanpesua suunnittelemassa ja aikeissa on hankkia uusia välineitä siihen. Olisipa ihanan värinen siivoussetti! =)

 52. Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille! <3 Palkinnon täällä blogissa voitti nimimerkillä Äippäliini68 osallistunut lukija ja häneen on oltu yhteydessä sähköpostitse. Mikäli voittaja ei ilmottaudu ensi viikon keskiviikkoon 27.3.2019 mennessä, arvotaan siivoussetti uudelleen kaikkien osallistujien kesken.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *