Siivousmotivaatiota & tavaroiden karsimista | Videopostaus

Olen saanut teiltä aivan mahtavaa palautetta viikonloppuna julkaistusta kevätsiivouspostauksesta sekä siivousvideosta, ja moni toivoi että jakaisin tälläistä sisältöä useamminkin. Suursiivoamisesta ja tavaroiden karsimisesta olen jokusen videon ehtinyt tekemäänkin ja keräsin ne teille tähän yhteen nippuun katsottavaksi mikäli kaipailet lisäbuustia oman kodin siivoamiseen ja roinapesäkkeiden taltuttamiseen… 🙂

Kevätaurinko on paras motivaattori kodin suursiivoukselle ja roinanraivaukselle! Pitkän talven jälkeen mieli piristyy auringonvalon voimasta ja energiaakin riittää paljon enemmän kaikenlaiseen kotona touhuamiseen. Innostavia ja inspiroivia katseluhetkiä videoiden parissa!

Suursiivous | osat 1-3

Siivousvinkit

Vielä ehditte osallistumaan Sinituotteen keväisen siivoussetin arvontaan täällä → Kevätsiivous videopostaus & arvonta! Palkintona on supernäppärä Sinisanko sekä Sinin Tripla-pesinsetti ja taipuisa pölymiekka, joka on etenkin sälekaihtimien puhdistamiseen erinomainen apulainen. 🙂

Aurinkoista alkanutta uutta viikkoa kaikille!

4 kommenttia “Siivousmotivaatiota & tavaroiden karsimista | Videopostaus

 1. Kiitos jälleen inspiraatiosta, tällä kertaa itsellä lähti kengät tarkempaan syyniin. Ja näin 30 vuotiaana voisin alkaa panostamaan ajattomiin nahkaisiin kenkiin. Yhdet talvikengät on nahkaisena ja ne on ihanat, aivan lempparit.
  Astiat ovat itselle pahoja karsittavia. Pidän kauniista astioista ja vaikka en käyttäisi usein niin en raaski kovin helposti luopua.

  1. Marine: kiitos kommentistasi, ihana kuulla että tykkäsit postauksesta. 🙂

   Minä tein juuri karsintaa kengille ja pistin viime kesän lemppariballerinat pois. Ne oli ihan loppuun kulutetut ja tulevaksi kesäksi täytyy etsiä uudet yhtä hyvät. Minulla on enää vain aitoja nahkakenkiä sillä ne mukautuu jalkaan paremmin ja etenkin kesällä hengittää eikä haudo jalkoja samaan tapaan kuin muovikengät. Eipä sitä suurta määrää kenkiäkään oikeasti tarvitse kun vaan jaksaa huoltaa säännöllisesti ja rapsia kurat ja katusuolan pois tuoreeltaan. 🙂

   Astioita itsekin joskus keräilin mutta sitten tulin siihen päätökseen että miksi hilloan kaapeissa ns. parempia astioita vieraita varten kun meillä ei sellaisia vieraita juurikaan käy joille ne kattaisin. Siskot ja sukulaiset juovat ja syövät ihan tavallisista astioista ja laitoinkin lopulta kiertoon kaikki tavalliset ja otin arkikäyttöön ne ”paremmat”. 🙂 Näin arki on kauniimpaa ja saan astioista sen hyödyn irti minkä takia ne ylipäätään ostinkin. Eri asia tietysti kultareunaiset ja muut spesiaalimmat astiat, mutta jos siis sinullakin kaapissa Villeroy & Bochia ja Arabian kaltaisia parempia astioita, niin käyttöön vaan ihan arjessa. 🙂

 2. Siis oikeesti, miten tommoinen elämäntapa on mahdollista? Siis hyvällä tarkoitan.Onko sulla jossain piilovarastossa loput vaatteet? Miten ihmeessä noin vähällä tulee toimeen…Äh, kun löytäisi sellaisen tyylin, että pärjäisi vähemmällä. Tykkään mustavalkoisesta,mutta musta ihoa vasten saa minut näyttämään sairaalta ja nuutuneelta.
  Mä raivaan ja raivaan ja myyn kirppiksellä ja aina vaan kaapit pursuaa kamaa. Kukahan niitä sinne rahaa, kotitonttu varmaan 😉

  1. Pirjo: oikein mallikkaasti arki sujuu ja itsekin olisin 10 vuotta sitten hämmästellyt miten joku voisi koskaan pärjätä näin suppealla vaatevarastolla. 🙂

   Kun kaikki vaatteet on lemppareita ja sopivat yhteen, ei ole koskaan sitä tilannetta etten löytäisi mieleistäni päällepantavaa. Mustaa rakastan vaatteissa ja yksi inspiroiva tyyli-idolini onkin Audrey Hepburn joka pukeutui usein kokomustaan. Steve Jobskin sen totesi että kun vaatteet ovat univormu, ei tarvitse tehdä valintaa siitä mitä pukee päälleen, ja se vapauttaa mietintämyssyn kapasiteettia muihin asioihin. 😀 Ihminen tekee tuhansia päätöksiä vuorokaudessa ja etenkin pukeutumiseen päätösresursseja kuluu kymmeniä. Minulla pukeutuminen on helppoa ja tunnen oloni aina vähintäänkin ookooksi, silloinkin kun vatsaa turvottaa ja silmien alla on mustat renkulat. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *