Vihersisustus | Vuoripalmu | Videopostaus

Kipinä vihersisustamiseen on taas valloillaan ja minun pitäisi varmaankin pysytellä poissa kukkakauppojen läheisyydestä. En vaan kerta kaikkiaan voinut vastustaa tätäkään kiusausta ja menin sitten lankeamaan rehevän vuoripalmun pauloihin… josta kerron teille postauksen lopusta löytyvällä videolla lisää. 🙂

Vihersisustus Vuoripalmu Viherkasvi Valkoinen sisustus omakotivalkoinen

Vihersisustus Vuoripalmu Viherkasvi Valkoinen sisustus omakotivalkoinen

Vihersisustus Vuoripalmu Viherkasvi Valkoinen sisustus omakotivalkoinen

Vihersisustus Vuoripalmu Viherkasvi Valkoinen sisustus omakotivalkoinen

Ai että miten ihanan tunnelman nuo kasvit valkoiseen sisustukseen tuovat, etenkin kun ruukut ovat tuollaista boheemia luonnonmateriaalia. ♥ Kivaa keskiviikkoa kaikille & huomiseen!

EDIT: Molemmat sisältä muovitetut punosruukut päästävät veden läpi, joten nämä toimivat vain koristeruukkuina. Älkää siis istuttako kasveja näihin Clasun ruukkuihin multineen ennen kuin varmistatte että muovinen sisäpussi on ehjä ja vettä läpäisemätön. 

5 kommenttia “Vihersisustus | Vuoripalmu | Videopostaus

 1. Minä olen pitkään himoinnut kentianpalmua,joten täytyy se käydä ostamassa.Tuo myös ihana.Älä luota muovitettuihin ruukkuihin.
  Minulta tullut usein niistä vedet läpi.Menee hieno lattia pilalle.

  1. Nanna: en luota, kokeilen ensin alustan päällä alkaako vesi vuotamaan muovista läpi. 🙂 Meillä onneksi bambulattia kestää vettä paljon paremmin kuin parketit tai laminaatit, mutta rajansa toki silläkin ja takuulla alkaa bambu ”puhumaan” saumoistaan jos vesi seisoo muutamaa tuntia pitempään lattialla. 🙂

  2. Nanna: olit oikeassa, molemmat ruukut päästävät veden läpi. Sopivat siis vain koristeiksi varsinaisen ruukun ja alustan ympärille ellei sisään virittele muunlaista muovipussia vesieristeeksi. Harmi juttu, kiitos sinulle että varoitit! ?

  1. Viherpeukalo: kiva että tykkäsit. 🙂

   Ruukut on Clas Ohlssonilta, isompi ruukku on vuoripalmulla ja pienempi kahdesta myynnissä olevasta koosta on rönsyliljalla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *