Kokemuksia geelilakasta | Essence vs Dior -kynsilakka | Videopostaus

Kauniit ja siistit kynnet ovat minulle tärkeä asia, joka juontaa juurensa vuosia kestäneeseen kynsien pureksimiseen. En muista miksi alunperin kynsiäni aloin nakertelemaan, mutta siitä muodostui todella paha tapa josta oli vaikea pyristellä eroon. Mitä hektisempää ja stressaavampaa elämä oli, sen lyhyemmät oli kynnet. Välttääkseni uuteen nakertelukierteeseen joutumisen, pitää minun huolehtia siitä että kynnet ovat aina hyvässä kunnossa ja mielellään myös lakatut, ja siksi teenkin itselleni manikyyrin viikon puolentoista välein.

Kokemuksia Essence geelilakka Dior Gel top coat panosta vai pihistä tuotearvostelu omakotivalkoinen

Pidän kynnet aina melko lyhyinä ja lisäravinteiden (mm. biotiini) säännöllisen käytön seurauksena saan nykyisin leikata kynsiä lyhyemmäksi jokaisen manikyyrin yhteydessä. Leikkaamisen ja viilaamisen lisäksi käytän aina aluslakkaa, jonka päälle sudin varsinaisen kynsilakan. Useimmiten loihdin kynsiini neutraalin ja luonnollisen ranskalaisen manikyyrin valkoisella kärjellä, mutta välillä innostun räväyttämään ja silloin lakkaan kynnet punaisella kynsilakalla. Olipa kynsissäni millainen lakka tai kikka tahansa, levitän aina päällyslakaksi kirkasta geelilakkaa, jonka ansiosta kynnet ovat vastalakatun näköiset jopa reilun viikon.

Kokemuksia Essence geelilakka Dior Gel top coat panosta vai pihistä tuotearvostelu omakotivalkoinen

Ostin viime viikolla testiin uuden Essence Gel Coat -geelilakan Tokmannilta ja yllä olevalla videolla kerron teille lyökö edullinen Essence laadussa supersuosiota nauttivan Dio Vernis Gel Top Coatin, kun kyse on manikyyristä ja kirkkaasta geelikynsilakasta. Kannattaako tässä asiassa panostaa vai pihistää? Katso videolta kokemukseni… ja vastaus kumpi lunasti luottotuote-tittelin! 🙂

Jaa omat manikyyri- sekä kynsilakkavinkkisi kommenttiboksiin ja laitetaan joukolla hyvät niksit kiertämään! 🙂

Touhukasta torstaita kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

12 kommenttia “Kokemuksia geelilakasta | Essence vs Dior -kynsilakka | Videopostaus

 1. Itse olen noin vuoden ostanut vain ja ainoastaan Essencen lakkoja. Myös värilliset ja glitterit on ihan yhtä hyviä kuin kalliimmillakin merkeillä (Essie, O.P.I jne), joita ennen käytin. Tuskin palaan enää kalliimpiin merkkeihin, ellei ole jotakin tiettyä sävyä, mitä Essence ei pysty tarjoamaan.

  1. Ammi: viime kesänä lakkasin kynnet essencen metalli-lilalla mutta koska lakkasin päälle Diorin geelilakan niin en osaa sanoa millainen olisi lakan kestävyys ollut sellaisenaan. Täytyykin seuraavaksi testata ja jättää päällyslakka kokonaan pois. 🙂 Peel off glitterlakkaa testasin taannoin mutta se ei ollut hyvä. Tytölle ostin sen jottei tarvitse kynsilakanpoistoainetta käyttää. Tytön kynsissä se pysyi vieläkin huonommin kuin omissani, mutta ideastaan erinomainen tuo pois kuorittava lakka. 🙂

   1. Minä taas rakastuin ihan täysin tuohon pois kuorittavaan glitter-lakkaan! Laitoin tosin päälle Essencen geeli-päällyslakan, niin glitterit pysyi paikoillaan ainakin reilun viikon verran, minkä jälkeen teki jo liikaa mieli testata pois kuorimis -ominaisuutta. Sekin toimi kuin unelma, glitterit irtosi humpsis vaan yhtenä laattana, kun normaalisti glitterilakkoja joutuu hinkkaamaan kynsistä päivätolkulla kynsilakanpoistoaineen kanssa 😀

    1. Laura: minä en laittanut päälle mitään kun ajattelin että kuorintaominaisuus kärsisi. Täytyykin vielä kerran kokeilla sitä päällyslakan kanssa, pysyy varmasti paremmin kynsissä ja samalla hiukset ei tarraa kiinni glitteriin hiustenpesun aikana. ? Kiitos sinulle vinkistä!!! ?

     Ps. Glitterlakkojen poistaminen on sanonko mistä! ????

 2. Tuota voisi kokeilla, siis Essencen päälyslakkaa. Saisi hieman kauemmin kestämään lakan silloin, kun päädyn lakkaamaan kynnet. Miten tuon levityksen kanssa, levitetäänkö se niin sanotusti jo kuivuneen lakan päälle vai voiko sitä levittää normilakan ollessa vielä märkää?

  1. Irina: ensin pitää antaa värilakan kuivahtaa ennen kuin laittaa geelilakkaa päälle, eli ei siis märän lakan päälle suoraan. 🙂 pidentää todellakin tavallisen kynsilakan kestävyyttä ja varpaissa saa melkein koko kesän kestävän lakkauksen. 😀

 3. Kiitos vinkistä. Sinun suosituksesta olen löytänyt tuon diorin geeli kynsilakan ja se on hyvä lakka. Melkein 2viikkoa on lakkauksen välissä aikaa ja parasta diorin geelisessä kynsilakassa on levittyvyys. Käyn ostamassa kokeeksi essensen lakan ja luotan sinun arvioon 6/0. Hyvä muuten että kuvaat videoita useammin, esiinnyt luonnollisesti ja argumentoit selvästi. Aloitin seuraamisen myös YouTubessa. Hyvää viikonloppua sinulle ja tyttärellesi.

  1. Marketta: voi sinua ihanainen! ❤️ Kiitos kommentistasi! ? Videoita teen tasaisen epätasaisesti aina kun inspiraatio iskee. ? Välillä on kiva kuvata videolle ajatuksia kun ne on paljon helpompi saada julki kuin kirjoittamalla. En lupaa että videoin enempää kuin kerran pari kuussa mutta kiva että tulit seuraamaan myös YouTuben puolella. ??

 4. Kiitos hyvästä vinkistä, kävin heti hakemassa Essencen lakan Tokmannilta 🙂 Tämä oli minulle ihan uusi merkki. Mahtavaa, jos lakka tosiaan pidentää värilakan pysyvyyttä, ei meinaan ole hinnalla pilattu tämä tuote! Kuulun itsekin kynsien pureskelijoihin ja sen vuoksi pyrin aina pitämään lakan kynsissä. Se on ainut keino estää pureskelua. Mainitsit, että teet säännöllisesti manikyyrin itsellesi. Olisiko tästä mahdollisuus saada oma postaus? Olisi mukava saada vinkkejä ja uusia ideoita omaan manikyyriin 🙂

  1. Emmi: Ollos hyvä! 🙂

   Voin tehdä postauksen, olen kirjoitellutkin muutaman postauksen ranskalaiseen manikyyriin liittyen ja laitan sinulle tuohon alle linkit mikäli haluat käydä lukemassa. 🙂

   https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/2015/10/23/ranskalainen-manikyyri-ohjeet/

   https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/2017/07/27/kokemukseni-essence-french-manicure-tips-manikyyritarroista/

   Tärkeintä on että siistii kynsinauhat ja viilaa kynnet sileiksi puffer-viilalla, eli sellaisella hionta- ja kiillotusviilalla. Myös hyvä aluslakka on tärkeä ja oma suosikkini on Trindin Nail Repair sävyssä Natural. Tuo hoitava aluslakka on ollut minulle pelastus ja sen avulla sain katkaistua aikoinaan kynsien pureksimiskierteen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *