Järjestyksen paluu – Kenkäteline makuuhuoneeseen

Käy muuten ihan kuntourheilusta tämä viikottainen huoneiden vaihteleminen, eilisen raatamisen jälkeen jokainen jäsen ja nivel huutaa tuskasta ja sen sanon että painossa sen laadun huomaa kun kalusteista on kyse. Tuli jo Ikeaakin ikävä kun Muuramen mööpeleitä siirtelin, puhumattakaan Nukkuvillen umpipuisesta sängystä, jonka valmistuksesta löydätte kokonaisen videon → TÄÄLTÄ! 🙂

Omakotivalkoinen vaatesäilytys makuuhuoneessa valkoinen sisustus minimalistinen vaatekaappi

Omakotivalkoinen vaatesäilytys makuuhuoneessa valkoinen sisustus minimalistinen vaatekaappi

Laittelin äsken viimeiset palaset paikoilleen ja kohta puoliin täytyykin alkaa suunittelemaan tytön huoneen maalausurakkaa. Yhden huoneen maalaaminen on onneksi lastenleikkiä painavien huonekalujen siirtelyyn verrattuna ja yhdessä päivässä laskeskelin saavani neidin huoneen uudistettua aikalailla kokonaan. Tämän viikon pidän kuitenkin lihassärkylomaa ja maalihommia mietiskelen vasta ensi viikon puolella seuraavan kerran. 🙂

Omakotivalkoinen vaatesäilytys makuuhuoneessa valkoinen sisustus minimalistinen vaatekaappi

Omakotivalkoinen vaatesäilytys makuuhuoneessa valkoinen sisustus minimalistinen vaatekaappi

Tältä näyttää makkarissa juuri nyt – toinen vaatetangon alla olleista Muuramen laatikostoista meni tytön huoneeseen ja yksinäinen moduuli seilaa parhaillaan eteisessä etsimässä paikkaansa. Kokeilin miltä BEdesignin kenkäteline näyttää makkarissa ja saattaa olla jätänkin sen näille sijoilleen. 🙂

Samalla tulin tehneeksi pienen vaateinventaarion ja pistin pari huonokuntoista paitaa ja nukkaisen neulemekon, sekä loppuun kalutut ballerinat pois. Yläkaapeissa on alusvaatteet, sukat, treenivaatteet ja -kengät, sekä asusteet, ja sadetakki jota en halunnut ripustaa henkariin roikkumaan. Farkuille ei jäänyt tilaa kaappiin joten ne pinosin rennosti kenkätelineen päälle.

Omakotivalkoinen vaatesäilytys makuuhuoneessa valkoinen sisustus minimalistinen vaatekaappi

Omakotivalkoinen vaatesäilytys makuuhuoneessa valkoinen sisustus minimalistinen vaatekaappi

Omakotivalkoinen vaatesäilytys makuuhuoneessa valkoinen sisustus minimalistinen vaatekaappi

Pääasia tässä kaikessa oli että tyttö on nyt tyytyväinen päästessään takaisin omaan huoneeseensa. ♥ Mitäpä sitä ei oman lapsen eteen tekisi vai mitä… 🙂

Kivaa alkanutta uutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia “Järjestyksen paluu – Kenkäteline makuuhuoneeseen

    1. Camilla: Mahtuuhan ne, eteisessä on lisäksi kaksi villakangastakkia ja pesukorissa untuvatakki matkalla säilöön nyt kun pakkaset ovat ohi. Eteisessä myös kenkiä kaksi paria, huivi, pipo ja lapaset. 🙂 Kiitokset! <3 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *