Yrttitarha – Keittiön sisustaminen hyötykasveilla

Ai ihanaa mikä ilma on tänään ja ensi viikollekin on lupailtu lämpöä ja aurinkoa. ♥ Kävin hakemassa kaupasta täydennystä yrttipurkkiini ja vehreää keittiötä on ilo katsella. Etenkin pienessä keittiössä hyödyllisyys nousee arvoonsa ja käytännöllisillä keittiötarvikkeilla ja yrteillä saa ihmeitä aikaan, ja siksi suosittelenkin välttämään sisustusesineiden asettelua keittiön yhteyteen.

Omakotivalkoinen yrttitarha kotiviljely valkoinen keittiö sisustus valkoista ja vihreää
Omakotivalkoinen yrttitarha kotiviljely valkoinen keittiö sisustus valkoista ja vihreää
Omakotivalkoinen yrttitarha kotiviljely valkoinen keittiö sisustus valkoista ja vihreää
Omakotivalkoinen yrttitarha kotiviljely valkoinen keittiö sisustus valkoista ja vihreää

Siirsin nuupahtaneen ja kynityn basilikan pieneen purkkiin keittiön pikkuikkunalle ja hyvin on auringon vaikutuksesta lähtenyt uuteen kasvuun. Vielä kun saunan lattialla lämpimässä olevat yrtinsiemenet lähtisivät itämään niin keittiön yrttipuutarha olisi täydellinen… sitä odotellessa siis. 🙂

Omakotivalkoinen yrttitarha kotiviljely valkoinen keittiö sisustus valkoista ja vihreää

Kävin yhden lenkin jo tänään tekemässä, mutta ilma on niin ihana että kohta on pakko lähteä uudelleen ulkoilemaan. Suuntana on äitini terassi ja siivoustalkoot, jossa laitamme pihan kuntoon ja kaivamme kesäkalusteet varastosta esille. 🙂

Aurinkoista ja ihanaa sunnuntaita kaikille!3 kommenttia “Yrttitarha – Keittiön sisustaminen hyötykasveilla

    1. Susanna: se on Bruka designin metallinen purkki vaan, eli ei ole varsinaisesti edes ruukku. 🙂 Joka päivä täytyy kastella pienellä vesitilkalla ja jos on vaikka viikon reissussa niin voi laittaa sieniliinan eli sellaisen tiskirätin yrttien alle ja se riittää pitämään mullan kosteana noin 7 päivää. Yrtit ovat siis kaupan valmisyrtejä ja niissä omissa muovisissa ruukuissaan tuolla metalliboksin sisällä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *