IKEA-ostokset 04/2019

Shoppailu k√§y kuntoilusta! ūüôā Kolme tuntia vier√§hti ty√∂p√§iv√§n p√§√§tteeksi IKEAssa ostoksilla ja saaliiksi tarttui kaikkea muuta kuin ostoslistalle tyt√∂n kanssa ennakkoon merkitsem√§mme tuotteet. P√∂yt√§- ja lattiapeilej√§, py√∂re√§√§ mattoa, s√§ilytysbokseja ja tyynynp√§√§llisi√§ mentiin hakemaan, ja ulos tultiin sijauspatjan, sein√§peilin, torkkupeiton, kuminauhalakanan ja kylpyhuonemattojen kanssa.

IKEA ostoksia sijauspatja peili lakana kylpyhuoneen matto valkoinen omakotivalkoinen

Tyttö oli löytänyt IKEAn nettisivuilta tosi hienon pyöreän VENNESLA-pöytäpeilin, jonka alla ulosvedettävä laatikko pientä tilpehööriä varten. Tämä osoittautui livenä hieman kiikkanaksi ja turvallisuussyistä torppasin koko idean. Aikuisten kampauspöydälle se on oikein passeli, mutta lapsen huoneeseen en sitä uskaltanut hankkia.

Toinen ostoslistalla ollut peili oli valkoinen KNAPPER-lattiapeili, joka vuorostaan tipahti pois laskuista oranssinbeigehtävän värisävynsä takia. Tämä harmitti tosi paljon, sillä tyttö oli niin hienosti suunnitellut huoneensa sisustuksen, jossa kyseinen peili oli isossa roolissa.

Minuakin harmitti, sill√§ p√∂yt√§- ja lattiapeilit olisivat s√§√§st√§neet vastamaalatut ja ehj√§ksi paklatut sein√§t uusien reikien tekemiselt√§. P√§√§dyimme lopulta ostamaan neliskanttisen 65x65cm kokoisen NISSEDAL-sein√§peilin tyt√∂n koulup√∂yd√§n p√§√§lle, jota varten joudun nyt sitten tekem√§√§n kaksi reik√§√§, by√§√§. ūüėÄ

IKEA ostoksia sijauspatja peili lakana kylpyhuoneen matto valkoinen omakotivalkoinen

Py√∂re√§√§ oikeanlaista mattoa emme l√∂yt√§neet ja ainoa melkein sopiva matto oli s√§vylt√§√§n v√§√§r√§nlainen vaaleanpunainen. Uutuuksien joukosta bongasin onneksi 60x90cm kokoisen ALMTJ√ĄRN-kylpp√§rimaton, jonka pehmeys ja muhkeus sai hykertelem√§√§n ilosta. ūüėÄ N√§it√§ ostin kolme ja yhdist√§n ne tyt√∂n huoneen lattialle 90x180cm kokoiseksi s√§ngynvierusmatoksi.

Parasta on se ett√§ saan pesty√§ matot omassa pesukoneessa yksitellen tarpeen mukaan, joten niiden kanssa ei tarvitse hyssytell√§ sen ihmeemmin, vaikka valkoisia ovatkin. ūüôā

IKEA ostoksia sijauspatja peili lakana kylpyhuoneen matto valkoinen omakotivalkoinen

IKEA TUDDAL -sijauspatja oli ostoslistalla jo vuonna 2017 mutta se unohtui ja hiipui historiaan. Nyt kun tytön sänky on matalammalla, ja sen reunalla myös istutaan (toisin kuin parvessa) leffoja katsomassa, tuo vanhan patjan päälle laitettava sijauspatja lisämukavuutta.

IKEA ostoksia sijauspatja peili lakana kylpyhuoneen matto valkoinen omakotivalkoinen

V√ÖRELD-p√§iv√§peitto on I-H-A-N-A! Pelkistetty kauniinvalkoinen vohvelikuvioitu p√§iv√§peitto sopii my√∂s torkkupeitoksi ja ilahduin siit√§ ett√§ tytt√∂ halusi sen valkoisena. Vaaleanpunainenkin olisi nimitt√§in ollut tarjolla, mutta valkoinen vei voiton enk√§ ihmettele yht√§√§n. ‚ô•

IKEA ostoksia sijauspatja peili lakana kylpyhuoneen matto valkoinen omakotivalkoinen

Tyt√∂ll√§ on ollut IKEA S√ĖMNTUTA-kuminauhalakana k√§yt√∂ss√§ jo vuoden verran ja ostin toisen samanmoisen. Vahva suositus t√§lle lakanalle – ihanan sile√§ ja rapsakka, ja istuu patjaan todella tiukasti. T√§m√§ on IKEAn parhaimmistoa ja sen n√§kee ja tuntee v√§litt√∂m√§sti. Kuminauha on ommeltu huolella ja p√§√§dyiss√§ on pitk√§t ‚ÄĚtaskut‚ÄĚ joiden ansiosta lakana pysyy visusti paikoillaan my√∂s lapsen hyppiess√§ patjalla.

Kaikenlaista tuli siis ostettua, vaikka ostoslistalla olleet tuotteet eiv√§t kotimatkalle t√§ll√§ kertaa p√§√§sseetk√§√§n. Hyvi√§, fiksuja ja ennen kaikkea j√§rjell√§ perusteltuja juttuja ostettiin ja v√§ltyin tekem√§st√§ suuria her√§teostoksia, joihin IKEAssa joka kerta sorrun – hyv√§ min√§! ūüôā

Nyt on veto aivan veks ja sisustelut saa j√§√§d√§ suosiolla huomiseen. Meill√§ on kohta iltapalan aika ja sen j√§lkeen tytt√∂ l√§htee nukkumaan ja min√§ saunan lauteille rentoutumaan…

Kivaa iltaa kaikille! 

Lue my√∂s: ‚ě§ Muhkea p√∂rr√∂matto makuuhuoneessa4 kommenttia “IKEA-ostokset 04/2019

  1. Hei, en tiedä minkä kokoisia/painoisia ostamanne peilit ovat mutta meillä kaikki taulut/kehykset (isotkin) on nykyään kiinni Commandin taulukiinnikkeillä. Vahva suositus, olemme todella tyytyväisiä. Yhdet kiinnikkeet nyppäsin seinästä pois, eikä niistä jäänyt jälkeäkään, tosin eivät olleet ehtineet olla kiinni vasta kuin vajaa puolivuotta.

    1. Seija: tuo Ikean peili painaa yll√§tt√§v√§n paljon, en uskalla sit√§ tarroilla kiinnitt√§√§. Pieni√§ tauluja voisin my√∂hemmin kokeilla laittaa sein√§lle tarrojen avulla, mik√§li tytt√∂ haluaa ne sein√§lleen. ūüôā

  2. Ihania sisustusjuttuja. Odotan niin innolla sitä että huone on valmis ja teet siitä postauksen ?
    Minä ostin nuo samat matot 2kpl ja mietin juuri tuota pesua. Uskotko että voi laittaa pesukoneeseen yhden kerralla jos meidän kone on samsung 6kg? Pelkään että se on liian painava ja rikkoo koneen??

    1. Jessica: sinulle vastasinkin jo s√§hk√∂postin v√§lityksell√§, eli meill√§ 8kg pesukone ja ajattelin pest√§ matot yksi kerrallaan. Jos tuntuu ett√§ pesukone ei l√∂yd√§ tasapainoa niin laitan maton kanssa yhden tai kaksi k√§sipyyhett√§ py√∂rim√§√§n. ūüôā

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *