Muhkea pörrömatto makuuhuoneessa

Aivan mielettömän ihana päivä! ♥ Kävin aamulla tekemässä YLE:lle podcastin ja piipahdin paluumatkalla Kampin Carlingsissa katsomassa miltä Leviksen luottofarkkujeni uutuusväri vaaleansininen näyttää. Sain harvinaislaatuisen superhyvää palvelua ja Instagramiin jaoinkin kehujen kera videon ekologisesta ja eettisestä ruotsalaisesta Karve-farkkumerkistä – kipaiskaa katsomassa insta-storysta → @oma_koti_valkoinen. Farkkuasiaan palaan erikseen toisella kertaa ja tämän postauksen varsinainen aihe on jatkoa eiliseen IKEA-shoppailuun ja kylpyhuonemattoihin, joista tuunasin unelmanpehmeän ja pörröisen sängynvierusmaton… 🙂

Makuuhuoneen sisustus valkoinen pörrömatto kylpyhuoneenmatto diy omakotivalkoinen
Makuuhuoneen sisustus valkoinen pörrömatto kylpyhuoneenmatto diy omakotivalkoinen
Makuuhuoneen sisustus valkoinen pörrömatto kylpyhuoneenmatto diy omakotivalkoinen

Pumpulin pehmoinen matto

IKEAn uusi ALMTJÄRN-kylppärimatto on älyttömän pehmoinen ja tuhti tapaus, jonka yli ei huoneen ovi tosiaankaan mahdu liikkumaan. Matto on kooltaan 60x90cm ja yhdistin niitä kolme rinnakkain luodakseni sängyn vierelle täydellisen mittaisen 90x180cm kokoisen pitkulaisen maton.

Tytön huoneen sisustuksen paljastan teille vasta ensi viikolla kun saan kaiken valmiiksi, mutten malttanut sitä jäädä odottamaan ja näitä kuvia varten läväytin matot oman sänkyni viereen. Katsokaa miten kaunis ja pumpulinen kokonaisuus, ja täydentääpä muuten ihanasti simppelin sileää petaustakin. ♥

Makuuhuoneen sisustus valkoinen pörrömatto kylpyhuoneenmatto diy omakotivalkoinen
Makuuhuoneen sisustus valkoinen pörrömatto kylpyhuoneenmatto diy omakotivalkoinen
Makuuhuoneen sisustus valkoinen pörrömatto kylpyhuoneenmatto diy omakotivalkoinen
Makuuhuoneen sisustus valkoinen pörrömatto kylpyhuoneenmatto diy omakotivalkoinen

Liukumisen estävä pinnoitus

Ette uskokaan miltä tuntuu upottaa paljaat varpaat tuohon pehmeyteen – tekisi mieli mennä sängyn sijaan ottamaan päivätorkut tuohon maton päälle. ♥ Maton pohjassa on liukumisen estävä pinnoitus ja juoksutestin perusteella suositellen lämpimästi tätä mattoa kaikille lattiapinnoille. Matot eivät liikahtaneetkaan vaikka tyttö juoksi ja temmelsi mattojen päällä, ja siksi en aio ommella tai kiinnittää näitä toisiinsa millään tavalla. Pitäisiköhän käydä ostamassa itsellekin samanlainen satsi… tyttö kun ehti nämä jo kantamaan omaan huoneensa kuvien napsimisen jälkeen. 🙂

Toivottavasti päivä jatkuu yhtä ihanissa fiiliksissä iltaan asti, tänään tuntuu moni asia menevän nappiin ja aurinkokin paistaa. Ulko-oven kahva tosin katkesi kotiin tullessa ja sanoinkin tytölle että äitihän on ihan kuin voimamies Hulk, kun metallikin napsahti nätisti katkipoikki kätösissä. 😀 Nyt vielä viimeinen työrutistus ja sitten alkaa viikonloppu!

Ihanaa ja aurinkoista perjantaita kaikille!

* * *

Inspiroiduitko makuuhuoneen sisustuksesta? Tutustu tuotteisiin alla:

IKEA-matto*  |  Nukkuville-sänky  |  Louis Poulsen -lattiavalaisin*  |  Artek-riippuvalaisin*  |  Familon-pussilakanasetti*  |  By Lassen Kubus -ruukku*

*sisältää kaupallisia linkkejä16 kommenttia “Muhkea pörrömatto makuuhuoneessa

 1. Kylläpä näyttää ihanan muhkealle ja raikkaalle. Hintaa noilla aikas paljon mun mielestä jos maksoivat 60 euroa. Mutta niin olisi varmaan ollu ton kokoinen matto muutenkin:)

  1. Hilima: ikean hintatasoon nähden ovat aikas tyyriitä, mutta myös parempi laatuiselta vaikuttavat. 🙂 Toivottavasti ovat hintansa väärtejä, se selviää ekan pesun jälkeen.

 2. Näyttää niin ihanan pehmoiselta toi matto. Ja näin kuvassa värikin näyttää puhtaan valkoiselta. Hyvä valinta?
  Ihanaa viikonloppua myös teille!

  1. Marja K: on tosi pehmeä, tuntuu ihanalta jalkojen alla. ❤️ Värisävy on lähestulkoon puhtaanvalkoinen. 🙂

 3. Minulla oli eilen synttärit ja vietin niitä ystävieni kanssa. Olen siitä onnellisessa asemassa, että löysin itselleni miehen, jolla on samana päivänä synttärit, kuin minulla, joten juhlimme myös mieheni kanssa. Eilen en ehtinyt käydä ulkona, kuin aamusella, jolloin kävin Kampissa. Tuo matto on ihana, uskon, että tuntuu ihanan pehmeältä jaloille. Hyvää lauantai päivää teille.

  1. Pitju: myöhästyneet onnittelut! ?❤️ Ihanaa kun voi juhlia rakkaan kanssa samaan aikaan, minullakin lähipiirissä yksi pariskunta joilla keskenään sama synttäripäivä. ❤️

 4. Ostin vessaan tuollaisen ja se peittää melkein kokonaan pöntön, oven ja kaapin välin. On aivan ihanan pehmeä. Saa nähdä miten käyttäytyy kun joskus pitää pestä ?

  1. Pirjo: tuo matto on aivan mielettömän pehmoinen ja muhkea. Toivottavasti pysyy myös pesun jälkeen yhtä muhkeana. ❤️

 5. Mä epäilen vahvasti ettei selviä pesusta nättinä, näyttää että varmaan littaantuu pesussa ja varmaan kerää kaiken pölyn tms. En oo kyllä nähnyt livenä noita mutta näiden kuvien perusteella luulen ettei oo pitkäikäiset.

  1. White: Matto ei ainakaan vielä ole näyttänyt mitään merkkejä litistymisestä vaikka tyttö makoilee niiden päällä. 🙂 Toivon etteivät litisty ja kerron heti mikäli niin käy, tai jos matto menee pesussa huonoksi.

 6. Itse ihastuin kanssa noihin mattoihin kun niihin ikeassa törmäsin. Ostinkin sellaisen kylppäriin mutta siellä meni kyllä todella törkeän näköiseksi ihan parissa kuukaudessa, joten en kyllä itse suosittelisi. Toki voi olla, että kestävät paremmin makkarissa jossa ne eivät kastu! 🙂

  1. Jenna: ou nou, ei hyvä. 🙁 On kyllä huono juttu jos vesi saa langan litistymään, sillä pestähän näitä täytyy vaikka makuuhuoneessa olisivatkin. Nyt jännittää mitä näille ajan saatossa käy, kerron heti jos huomaan litistymistä tai muuta huonontumista. Kiitos että tulit kertomaan! ?

 7. Moikka!

  Itelläni on sängyn vieressä samat matot, ihanan pehmeet on jalkojen alla ❤️ Laitoin surutta koneeseen ja hyvänä tulivat takas ?

  1. Tiina: Ihana kuulla että sinulla hyvä pesukokemus. 🙂 Kiitokset että tulit kertomaan, nyt uskallan itsekin laittaa matot huolettomammin pesuun kun sen aika koittaa! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *