Lastenhuoneen remontti & kaunis Teknos-sisustusväripaletti

Kaupallinen yhteistyö: Teknos

Pääsimme yhdessä tytön kanssa suunnittelemaan Teknokselle sisustusväripaletin, jonka tiimoilta tytön huone koki valtavan muutoksen pintaremontin muodossa. Graafinen mustavalkoisuus vaihtui herkkään valko-vaaleanpunaiseen tunnelmaan, jossa mausteena pieni ripaus harmaata ja mustaa. Huonetta ei meinaa uskoa edes samaksi tilaksi… 🙂

TEKNOS SISUSTUSVÄRIPALETTI LASTENHUONEEN MUUTOS SISUSTUSMAALIT OMAKOTIVALKOINEN
TEKNOS SISUSTUSVÄRIPALETTI LASTENHUONEEN MUUTOS SISUSTUSMAALIT OMAKOTIVALKOINEN
TEKNOS SISUSTUSVÄRIPALETTI LASTENHUONEEN MUUTOS SISUSTUSMAALIT OMAKOTIVALKOINEN

Reikien tasoittaminen hienotasoitteella

Huoneessa riitti työnsarkaa, sillä maalasin koko huoneen lattiasta kattoon. Seinissä olleet taulut ja hyllyt jättivät jälkeensä melkoisen sillisalaatin, mutta reikien paikkaaminen ja seinäpintojen tasoittaminen kävi kädenkäänteessä TEKNOSPRO PREPLASTA LF kevyellä hienotasoitteella.

Yksi seinistä oli niin reikäinen, että päädyin kokeilemaan kikka-kakkosta – telasin kevyttä hienotasoitetta ohuelti isolle alueelle, jotta sain silkinsileäksi hiotut paikkakohdat naamioitua alkuperäiseltä näyttävän tekstuurin alle. Tein kevyen hionnan vielä tasoitteen kuivuttua ja maalikerrosten myötä seinästä tuli todella siisti.

TEKNOS SISUSTUSVÄRIPALETTI LASTENHUONEEN MUUTOS SISUSTUSMAALIT OMAKOTIVALKOINEN
TEKNOS SISUSTUSVÄRIPALETTI LASTENHUONEEN MUUTOS SISUSTUSMAALIT OMAKOTIVALKOINEN
TEKNOS SISUSTUSVÄRIPALETTI LASTENHUONEEN MUUTOS SISUSTUSMAALIT OMAKOTIVALKOINEN
TEKNOS SISUSTUSVÄRIPALETTI LASTENHUONEEN MUUTOS SISUSTUSMAALIT OMAKOTIVALKOINEN

BIORA BALANCE -sisustusmaali

Mustalla liitutaulumaalilla aikanaan maalatut raidat sekä kellastunut katto peittyivät valkoisella vesiohenteisella ja lähes täysin hajuttomalla täyshimmeällä Teknoksen BIORA 3 – Pohja- ja sisäkattomaalilla, joka on koostumukseltaan erinomainen ja hyvin peittävä.

Valkoiseksi jääneet ikkuna- ja oviseinät maalattiin Teknoksen täyshimmeällä BIORA BALANCE -sisustusmaalilla, joka on kauniin mattainen. Sävy T1758 on täydellinen valkoinen ja hempeän vaaleanpunaisella T1533-sävyllä maalatut raidat sekä huoneen yksivärinen vaaleanpunainen päätyseinä luovat yhdessä valkoisen kanssa ihanan herkän tunnelman. ♥

TEKNOS SISUSTUSVÄRIPALETTI LASTENHUONEEN MUUTOS SISUSTUSMAALIT OMAKOTIVALKOINEN
TEKNOS SISUSTUSVÄRIPALETTI LASTENHUONEEN MUUTOS SISUSTUSMAALIT OMAKOTIVALKOINEN
TEKNOS SISUSTUSVÄRIPALETTI LASTENHUONEEN MUUTOS SISUSTUSMAALIT OMAKOTIVALKOINEN
TEKNOS SISUSTUSVÄRIPALETTI LASTENHUONEEN MUUTOS SISUSTUSMAALIT OMAKOTIVALKOINEN

Nopea kuivuminen

Teknoksen BIORA BALANCE -sisustusmaalin koostumus on peittävä, se ei juurikaan telatessa roiskunut ja jo yhdellä kerroksella sai todella hyvän peittotason. Tykkäsin erityisesti maalin nopeasta kuivumisajasta ilman turhaa odottelua – ilmankosteudesta ja maalattavan kohteen lämpötilasta riippuen se on päällemaalattavissa jo tunnin päästä! Kerrankin sain maalailla oikein rivakalla tahdilla ja kun yksi kierros oli valmis, pääsin heti aloittamaan toisen kerroksen maalaamisen.

Alta löydätte vauhdikkaan timelapse-videon, josta näette miten remppaprojekti tytön huoneessa eteni. 🙂

TEKNOS SISUSTUSVÄRIPALETTI LASTENHUONEEN MUUTOS SISUSTUSMAALIT OMAKOTIVALKOINEN
TEKNOS SISUSTUSVÄRIPALETTI LASTENHUONEEN MUUTOS SISUSTUSMAALIT OMAKOTIVALKOINEN
TEKNOS SISUSTUSVÄRIPALETTI LASTENHUONEEN MUUTOS SISUSTUSMAALIT OMAKOTIVALKOINEN

Valmiit Teknos-väripaletit

Teknoksen valmiiden sisustusväripalettien avulla on helppo luoda tasapainoinen ja kauniisti sointuva värimaailma tilaan kuin tilaan. Teknoksen ammattilaistiimi on tehnyt upeaa työtä ja väripalettien ansiosta harmonisen kokonaisuuden toteuttaminen sujuu myös vasta-alkajilta – sinun ei tarvitse tietää pääväreistä, vastaväreistä, tai tehosteväreistä yhtikäs mitään!

Käy tutustumassa ja inspiroitumassa Teknoksen upeisiin sisustusväripaletteihin → TÄÄLLÄ!

TEKNOS SISUSTUSVÄRIPALETTI LASTENHUONEEN MUUTOS SISUSTUSMAALIT OMAKOTIVALKOINEN

Äänestä suosikkiasi!

Ikiomat sisustusväripaletit Teknokselle suunnittelivat myös 2 for Living -blogin Elisa sekä Checklist-blogin Heidi. Käy katsomassa äänestyssivulta miltä heidän kädenjälkensä näyttää ja anna äänesi kauneimmalle sisustusväripaletille – kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan Teknoksen värisuunnittelijan konsultaatio ja voittaja pääsee yhdessä rautaisen ammattilaisen kanssa toteuttamaan unelmiaan ja suunnittelemaan täydellisen sisustusvärimaailman valitsemaansa huoneeseen tai tilaan.

Omaa suosikkiaan voi äänestää 5.5.2019 asti ja voittaja selviää heti seuraavana päivänä, käy antamassa äänesi täällä:

→ teknos.com/äänestä-suosikkiasi

Aurinkoista päivää kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

14 kommenttia “Lastenhuoneen remontti & kaunis Teknos-sisustusväripaletti

  1. Marja K: todella herkkä ja hempeä tuli lopputuloksesta! ❤️ Lattiapeili pitää vielä löytää joka olisi tukeva, ja valoverhot ripustaa seinälle sitten kun valosarjoja taas jossakin myydään. Tytön suunnitelmissa on valaista ns. Keijuvaloilla koko seinä, mutta oikeanlaisia valoja ei tähän aikaan vuodesta löydy mistään. 🙂

  1. Petu: Tauluja ei taida tulla ollenkaan, ne jäi mietinnän alle kun isoin taulu 70x100cm ei mahdu peilin kummallekaan puolen fiksusti ja pienet taulut eivät sellaisenaan riitä. Katsotaan mihin tässä päätyy, tyttö ei ole löytänyt vielä mieluisia uusia printtijulisteita lisättäväksi seinälle. 🙂

   Kontrasti vaatteiden ja sisustuksen välillä on nyt suuri kun mustavalkoisuus vaihtui hempeilyyn. 🙂 Itsellä vähän sama juttu, mutta tytöllä se korostuu ehkä jopa enemmän. 😀 Äitiinsä tullut tuo neitonen. 😀 😀

  1. Nanna: Huoneesta tuli todella suloinen ja ihana! <3 Kävithän katsomassa myös Heidin ja Elisan remppakohteet ja värikartat? Ja kannattaa käydä äänestämässä omaa suosikkia Teknoksen Facebook-sivuilla, palkintona on värisuunnittelijan vierailu voittajan kodissa värisuunnittelun merkeissä – aivan mieletön palkinto! <3 <3

   1. Heidin koti on iki-suosikkini,aivan ihana,luonnonmateriaaleineen ja sävyineen..oma vanha taloni myös käynyt juuri pintarempan(jälleen kerran)läpi,joten toivotan onnea jollekkin toiselle,sitä tarvitsevalle.

    1. Nanna: Heidin koti on todella kaunis ja tunnelmallinen. <3 <3 Kuvat ovat mielettömän kauniita mutta koti on livenä vieläkin ihanampi, kuvat eivät eivät tosiaankaan tee oikeutta Heidin kodille. <3 Muuttaisin vaikka heti hänen kotiinsa ja nyt kesän tullen asuisin mieluusti vaikka Heidin ihanalla terassilla. 🙂 <3

 1. Ihana hempeä tytön huone! Kuinkahan suuri homma on maalata kellertävät ikkunan karmit ja sisäkatto puhtaan valkoisella?

  1. Johanna: Huoneesta tuli todella kaunis ja tunnelma on ihanan rauhallinen. Sykekin laskee kun hetkeksi menee tytön huoneen lattialle istumaan ja hengittelemään, jos alkaa stressaamaan liikaa. 🙂

   Karmit ja katon maalaa nopeasti päivässä. Jos katto ei ole kovin tummunut tai tahrainen, riittää siihen yksi maalikerros. Ikkunan pokat maalaisin kahteen kertaan, jotta lopputuloksesta tulisi tasainen ja ns. uutta vastaavan näköinen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *