Suuri sisustusremontti osa 3 – Upea Tammi Vallisaari & tilannekatsaus

Remonttitantereella on tällä viikolla tanner tömissyt ja tupa on hyvällä mallilla. Maalaamisen osalta ollaan jo ihan maaliviivoilla ja lattiakin saapui tänään sovitusti – ja oli myös oikea eli tilauksen mukainen. Kylpyhuoneen lattialaattojen kanssahan tosiaan kävi viime viikolla niin että toimittivat vahingossa väärät ja ne lähtivät bumerangina suoraan takaisin vaihtoon…

Suuri sisustusremontti pintamaalit laminaatti omakotivalkoinen

Suuri sisustusremontti pintamaalit laminaatti omakotivalkoinen

Laminaatin asennus alkaa heti huomenna aamulla yläkerrasta ja myös listat asennetaan paikoilleen. Portaiden ylätasanteen kaide rakennetaan paikoilleen myöhemmin, kuten myös master bedroomin kattoputkien kotelointi. Makuuhuoneen päätyseinä kotelointeineen maalaataan jälkikäteen, sillä koteloinnin tukirungon kiinnitystä varten piti jättää koolausmerkinnät näkyville.

Suuri sisustusremontti pintamaalit laminaatti omakotivalkoinen

Suuri sisustusremontti pintamaalit laminaatti omakotivalkoinen

Molemmissa makuuhuoneissa on maalattu yksi seinä värillisellä maalilla. Päämakuuhuoneessa on kaunis harmaansävyinen päätyseinä ja pienemmässä makuuhuoneessa hennon vaaleanpunainen seinä. Aulatila jätetään vitivalkoiseksi.

Suuri sisustusremontti pintamaalit laminaatti omakotivalkoinen

Suuri sisustusremontti pintamaalit laminaatti omakotivalkoinen

Tummanruskeat ikkunankarmit, porraskaiteet ja parvekkeen sekä terassin ovet ovat saaneet ylleen monta kerrosta valkoista maalia. Vielä pitää kerran pari sutia, jotta lopputulos on häikäisevän kirkas ja tasaisen valkoinen. Tästä projektista koostan teille erikseen blogipostauksen, sillä tummanruskeiden karmien maalaus oli varsinainen savotta ja haluan kirjoittaa ohjeet talteen sekä teitä että itseäni varten. 🙂

Suuri sisustusremontti pintamaalit laminaatti omakotivalkoinen

Suuri sisustusremontti pintamaalit laminaatti omakotivalkoinen

Lattiaksi valitsin kustannustehokkaan ja eläinkotiin erinomaisen laminaatin, jonka kestävyysluokitus on 32. Cellon Tammi Vallisaari XL on leveä 1-sauvainen laminaatti, todella kaunis aidon puun näköinen ja tuntuinen lattia, jossa todella näppärä ja helppo ponttiasennus. En ehdi huomenna raksalle paikan päälle kun lattiaa aletaan yläkertaan asentaa, mutta yritän kuvata teille alakerran asennuksen yhteydessä vähän videomateriaalia siitä miten kätevästi ja nopeasti lattia on paikoillaan.

Olemme edelleen aikataulussa ja maanantaina alkaakin jännät paikat, sillä vanha kulahtanut ja koviakin kokenut keittiö puretaan pois ja purkutöiden lomassa saapuu myös uuden keittiön rahti. Aikamoista vilskettä on siis luvassa ja pidän teidät mukana menossa. 🙂

Ihanaa iltaa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *