ANNO Syksy 2019 – Uutuusmallisto

ANNO AW19 -uutuusmallisto on täynnä ihania luonnonsävyjä, kuten suklaata, pellavaa, hiekkaa ja betonia. Tyylikkäällä tavalla boheemin syysmalliston väripaletista löytyy harmaata, ruskeaa, beigeä ja luonnonvalkoista, jotka yhdessä luonnonmateriaalien kanssa tekevät tästä mallistosta todella houkuttelevan – katso ja ihastu! ♥

ANNO syysmallisto AW 2019

ANNO syysmallisto AW 2019

ANNO syysmallisto AW 2019

ANNO syysmallisto AW 2019

ANNO syysmallisto AW 2019

ANNO syysmallisto AW 2019

ANNO syysmallisto AW 2019

ANNO syysmallisto AW 2019

ANNO syysmallisto AW 2019

ANNO syysmallisto AW 2019

ANNO syysmallisto AW 2019

ANNO syysmallisto AW 2019

ANNO syysmallisto AW 2019

ANNO syysmallisto AW 2019

ANNO syysmallisto AW 2019

ANNO syysmallisto AW 2019

ANNO syysmallisto AW 2019

ANNO Collectionilla on omanlaisensa selkeä ja luonnollinen tyyli, jossa mielestäni yhdistyy vahva skandinaavisuus ja herkän hillitty japanilaismainen tuntu. Toivottavasti näemme ANNOn Habitaressa, sillä haluaisin päästä hypistelemään näitä uutuustekstiilejä – etenkin rapsakan näköinen pussilakanasetti ja paksu loimimatto kiinnostaisi kovasti…

 * * *

CASA Blogien sivustouudistus ja päivitystoimet jatkuvat vielä tänä yönä, mutta aamuun mennessä sivustomme rullaa taas tuttuun tapaan ellei jopa nopeammin. Huoltotoimien yhteydessä pistämme lisävauhtia serveriin ja jatkossa blogisisältöjemme pitäisi latautua entistäkin nopeammin. 🙂

Inspiroivaa perjantai-iltaa kaikille!

Lähde ja kuvat: ANNO Collection Ltd

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *