Ikkunaostoksilla IKEAssa – Tytön vaatekaappihaave

Piipahdimme pikavisiitillä IKEAssa katsomassa syksyn uutuuksia ja tyttö iski silmänsä aulatilassa ensimmäisenä vastassa olleeseen somistukseen. Hän tykästyi etenkin tuohon valkoiseen vaatekaappiin ja sängyn tyynyröykkiöön, jonka tosin joku oli mennyt mylläämään sekaisin.

Sisustusidea Ikeasta teinitytön huoneeseen
Sisustusidea Ikeasta teinitytön huoneeseen
Sisustusidea Ikeasta teinitytön huoneeseen

Vielä ei mitään ostettu ja piipahduksemme oli puhtaasti ikkunaostostelua, inspiroitumista ja IKEA-ravintolassa ruokailua varten. Neitini on yleensä harkitsevainen persoonaltaan, mutta tuossa kaapistossa jokin selvästi teki häneen vaikutuksen. Hän ehti jo visioimaan miten laittaisi siihen vaatteensa ja tavaransa ja etenkin tuo lasivitriinin osuus kokonaisuudessa vaikuttaisi olevan hänelle tärkein.

Lupasin harkita asiaa ja jos hän on samalla ja yhtä vahvalla kannalla vielä kuukauden kahden kuluttua, lupasin hänelle että voimme tehdä kompromissin – hän laittaa omista säästöistään puolet ja minä maksan toisen puoliskon tuosta vaatekaapista. Uskon että tällainen tapa on hyväksi ja tyttö oppii myös ymmärtämään rahan arvoa. Saa nähdä palataanko tähän aiheeseen enää koskaan, vai unohtuuko koko kaluste kun viikon vierivät eteenpäin. 🙂

Kivaa päivää kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *