Habitare 2019 – Messujen parhaita paloja osa 1

Kaupallinen yhteistyö: Habitare / Messukeskus

Tämän syksyn suurin sisustusalan tapahtuma Habitare 2019 yllätti minut iloisesti, vaikka tiedossa oli jo ennakkoon että luvassa on runsaasti ekologisuutta, kierrätyshenkisyyttä ja kestävän kehityksen tuoteinnovaatioita. Valtava messuhalli oli ihanan tunnelmallinen ja blogikollegojeni kanssa juteltiinkin siitä miten vahvasti värimaailma ja valaistus vaikuttaa olotilaan – messupisteiden kauniit vaaleat luonnonsävyt saivat mielen ihmeen rauhalliseksi, vaikka kello kaulassa pitikin kiiruhtaa pisteeltä toiseen. Näiltä messuilta löysin paljon kiinnostavia tuotteita ja ideoita, minkä takia jaan postauksen suoraan useampaan osaan… tässäpä siis Habitare messujen parhaita paloja osa 1! ♥

Vieser Habitare 2019 Omakotivalkoinen
Vieser Habitare 2019 Omakotivalkoinen
Vieser Habitare 2019 Omakotivalkoinen

Vieser

Oma kylpyhuoneremontti vaikutti varmasti siihen että kiinnitin entistäkin enemmän huomiota erilaisiin kylpyhuoneratkaisuihin viemäreistä ja hanoista pintamateriaaleihin. Kotimaisen Vieserin AHEAD-alueella sijaitseva japanilaishenkinen ja lämpimän minimalistinen messupiste loisti silmiini jo kaukaa ja ihastelin luonnonmukaisuuteen perustuvaa Natural by Vieser -mallistoa. Esillä olleiden lattiakaivojen kansimateriaalit ovat kivipuristeesta valmistettu Dekton, puinen Accoya ja polttopulverimaalattu ruostumaton teräs. Vieserin arvomaailmassa materiaalien pitkä käyttöikä ja kestävyys sekä ympäristöystävällisyys ovat erityisen tärkeitä.

 * * *

Anno Habitare 2019 Omakotivalkoinen
Anno Habitare 2019 Omakotivalkoinen
Anno Habitare 2019 Omakotivalkoinen

ANNO Collection

Yhteistyökumppanini Annon messupiste oli juuri niin kaunis ja rauhaisa kuin osasin odottaakin! ♥ Japanilaista tunnelmaa oli havaittavissa myös Annon osastolla ja upeiden kodintekstiilien lisäksi iskin silmäni tuohon upeaan sänkykehikkoon, joka tosin on vain messurekvisiittaa.

Ajan inspiroima – Eletty elämä, tämän hetken rajallisuus ja tulevaisuuden epävarmuus johdattivat meidän ajattomien luonnonmateriaalien äärelle. Niistä syntyi tuotteita, joita voi yhdistellä monin eri persoonallisin tavoin kodeissa, joissa menneisyys ja nykyhetki kohtaavat.” – Anno

 * * *

Decorativi Habitare 2019 Omakotivalkoinen
Decorativi Habitare 2019 Omakotivalkoinen
Decorativi Habitare 2019 Omakotivalkoinen

Decorativi

Täysin uusi tuttavuus on erikoispinnoituksiin keskittyvä Decorativi, joka tarjoaa korkeatasoisia sisustuspinnoitteita ja monipuolisen valikoiman niitä täydentäviä tuotteita. Luonnonmukainen ja ympäristöystävällinen mikrosementti sopii niin seiniin kuin kalusteisiinkin ja suosittelen piipahtamaan heidän messupisteellään tutustumassa tuotteisiin tarkemmin! ♥

 * * *

Woodio Habitare 2019 Omakotivalkoinen
Woodio Habitare 2019 Omakotivalkoinen

Woodio

Kotimaisen Woodion uniikki innovaatio on vedenkestävä puukomposiitti, joka on nimensä veroisesti puuta, joka kestää vettä. Messupisteelle sattui kanssani samaan aikaan ulkomaalainen turistiporukka, jotka hämmästelivät että tosiaanko kylpyammekin voi olla puuta. 🙂 Finland ja wow mainittiin lauseissa niin moneen kertaan, että meinasi omakin rinta nousta rottingille ylistystä sivukorvalla kuunnellessa. Hyvä Woodio!!! ♥ Tämä teidänkin pitää nähdä livenä, joten jos piipahdat messuilemassa niin laita talteen AHEAD-osasto 6h40.

 * * *

OHTO Nordic Habitare 2019 Omakotivalkoinen
OHTO Nordic Habitare 2019 Omakotivalkoinen
OHTO Nordic Habitare 2019 Omakotivalkoinen

OHTO Nordic Home

Vahvasti ekologisen OHTO Nordic Homen messupisteen helmi on upea Rima-kaappi, jossa yhdistyy suomalainen vankkumattomuus ja japanilainen herkkyys. OHTO Nordic Homen tuotteiden valmistuksessa suositaan suomalaista osaamista aina ruohonjuuritasoa myöten ja tämä kotimaisuuden perikuva on ehdottomasti tutustumisen arvoinen! Tuotevalikoimassa on runsaasti herkkuja huonekaluista valaisimiin ja tekstiileistä kosmetiikkaan – tutustu, ihastu ja nauti! ♥

 * * *

Pitula Habitare 2019 Omakotivalkoinen
Pitula Habitare 2019 Omakotivalkoinen

Pitula

Suomalaista käsityöosaamista tarjoava Pitula ihastutti minut tuotevalikoimallaan ja heidän messupisteensä on yksi Habitaren kauneimmista. Taustaseinän kuvioitu panelointi kuvaa hyvin yrityksen periaatteita ja eettisiä arvoja – aito välittäminen ja rakkaus tekemiseen ovat Pitulan valtteja, jotka näkyvät ja tuntuvat myös tuotteiden viimeistelyssä. Messupisteellä esillä oleva Ulappa-divaani on sulaa rakkautta! ♥

 * * *

Woodnotes Habitare 2019 Omakotivalkoinen

Woodnotes

Habitaren 2019 teemana on Mindspaces – Mielen tiloja ja se näkyy myös vahvasti Woodnotesin messuvalikoimassa. Luonnonläheiset materiaalivalinnat, värit ja pintakuviot sekä pelkistetyt muodot rsaavat aikaan ajattoman ja aisteja miellyttävän ympäristön. Minä luonnollisestikin iskin silmäni tuohon kuvan alakulmassa näkyvään valkoiseen mattoon, jossa kauniin hunajainen loimi. ♥

 * * *

Voisin jatkaa tätä postausta loputtomiin, mutta jottei siitä tulisi liian pitkä niin julkaisen loput suosikkini huomenna omassa Habitare 2019 osa 2 -postauksessaan. 🙂 Todella inspiroiva päivä on takana ja oli suuri ilo huomata miten japanilaishenkinen minimalismi ja suomalainen suoraselkäinen suunnittelu kulkevat messuilla käsikädessä. Nyt voi todellakin sanoa että suomalaiset suunnittelijat ovat edelläkävijöitä, joista muu maailma ottanee mallia – kaunis koti on ennen kaikkea mielentila, joka syntyy tunteista, tunnelmasta ja arjen yksinkertaisen kauniista ratkaisuista! Messumamma kiittää ja kuittaa tältä päivältä, ja vinkkaa että Instagramin tarinoista täältä → instagram/oma_koti_valkoinen löydät lisää parhaita paloja, jos et malta odotella huomiseen! 🙂

Lue lisää Habitaren messutarjonnasta ja aukioloajoista täältä: habitare/messukeskus.com

Ihanaa iltaa kaikille & huomiseen!


Lue myös: → 10 kovaa uutuutta Habitaressa 2019

5 kommenttia “Habitare 2019 – Messujen parhaita paloja osa 1

    1. Minna: olen tietoinen mikrosementin riskeistä ja siksi en sitä lattialle laita. Seinissä se on ammattilaisilta kuulemani palautteen mukaan ok, mutta lattialla tosiaan haasteellinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *