Kohti Habitarea – 10 kovaa uutuutta startup-alueella

Kaupallinen yhteistyö: Habitare / Messukeskus

Sisustuksen, designin ja innovatiivisen arjen messutapahtuma Habitare järjestetään ensi viikolla Messukeskuksessa Helsingissä 11.-15.9.2019 ja Habitaren startup-alue tulee esittelemään 10 kasvuhakuista sisustus- ja lifestyleyritystä Suomesta sekä ulkomailta. Alueelta löytyy kiehtovia uutuuksia ja mukana olevien yritysten toiminnassa vastuullisuus ja ekologisuus ovat vahvasti läsnä, tuoden esille uuden suunnittelijapolven ajatuksia ja toteutuksia. Startup-alueelta löytyy mm. huonekaluja, kodintekstiilejä, sisustuspaneeleita sekä älylaitteita, ja innolla odotan että pääsen tutustumaan tarjontaan paikan päälle.

HABITARE 2019 STARTUP ALUE

On hienoa havaita, miten Habitaren startup-alueen yritykset ovat huomioineet vastuullisuuden ja kestävyyden tuotannossaan. Startup-alue rakennetaan nyt kolmatta kertaa, ja alue tarjoaa aloitteleville yrityksille hienon mahdollisuuden päästä esittelemään tuotteita Habitaren kansainväliselle yleisölle“, Habitaren myyntiryhmäpäällikkö Lumia Ankkuri kertoo.

Tutustu Habitaren startup-osaston kuumaan kymppiin alla:

Juola Design Habitare 2019 Startup

Juola Design

Marianna Juolan luotsaaman kotimaisen designyrityksen mittatilaus- ja käsityönä valmistettavat huonekalut on suunniteltu kestämään sukupolvelta toiselle. Habitaressa lanseerattava uutuusmallisto on saanut inspiraationsa Lapin tunnelmista ja maisemista.

Tutustu ennakkoon: → juoladesign.fi

FinishFire Habitare 2019 Startup

FinishFire

Design-palkitun kotimaisen innovaation FinishFiren modernit ja selkeälinjaiset sisustustuotteet toimivat sekä alkusammutusvälineiden säilytyspaikkana että mobiililaitteiden säilytys- ja latauspisteenä, kuvakehyksenä tai kukkaruukkuna.

Tutustu ennakkoon: → finishfire.com

birchandtales Habitare 2019 Startup

Birch&Tales

Suomalainen Birch&Tales valmistaa uniikkeja käsityönä tehtyjä sisustuspaneeleita koivulaudasta. Patinoituneen koivupuun karismalla elävöityneet sisustuspaneelit ovat ainutlaatuisia, ekologisia ja lumoavia – pohjoisen luonnon koskettamia.

Tutustu ennakkoon: → birchandtales.fi

Vera-vera Habitare 2019 Startup

Vera-Vera

Suomalaisen yrityksen ajattomaan tyyliin sopivat tekstiilit suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa zero waste -periaatteella. Valikoimasta löytyy myös muutamia sisustustuotteita sekä luonnonkosmetiikkaa. Kaikki tuotteet valmistetaan eettisesti laadukkaista luonnonmateriaaleista Oulussa!

Tutustu ennakkoon: → veravera.fi

Real Fabric Habitare 2019 Startup

Real Fabric

Pohjois-Karjalassa kodintekstiilejä luomuvillasta, luomupellavasta ja hampusta valmistavan yrityksen arvot nojaavat eettisyyteen, ekologisuuteen, luonnonmateriaalien käyttöön ja Suomessa valmistettaviin tuotteisiin.

Tutustu ennakkoon: → realfabric.fi

Wild Flower Helsinki

Syksyllä 2019 Punavuoreen showroomin avaava liike ja konsepti tähtää sisustamiseen, inspiraatioon ja yhteisöllisyyteen. Wild Flower Helsingissä yhdistyvät persoonallinen ja värikäs tunnelma, vintage-henkinen tapettivalikoima ja DIY-projektit.

Kotisivut tulossa myöhemmin!

Maarit Maria Habitare 2019 Startup

Maarit Maria

Suomalaisen vastuullisuutta korostavan yrityksen tuotteet hyödyntävät vanerin ainutlaatuista ulkonäköä ja ovat koottavissa ilman ainoatakaan ruuvia ­– unohtamatta suunnittelun esteettistä puolta.

Tutustu ennakkoon: → maaritmaria.com

Huskybongs Habitare 2019 Startup

Husky Bongs

Husky Bongsin puuta ja metallia yhdistelevät tuotteet ovat näyte käsityötaidoista. Suomalaisen yrityksen ajattomat esineet on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä.

Tutustu ennakkoon: → huskybongs.com

Riot Innovations Habitare 2019 Startup

Riot Innovations

Suomalainen startup-yritys yhdistää teknologian ja muotoiluosaamisen eese-älylaitteessaan, joka auttaa tekemään elämästä energiatehokkaampaa – kauniisti!

Tutustu ennakkoon: → riotinnovations.com

LuminaNordica Habitare 2019 Startup

LuminaNordica

Virolaisen yrityksen luonnollisuutta ja funktionaalisuutta korostavat, värisävyiltään neutraalit valaisimet ja huonekalut on valmistettu koivuvanerista.

Tutustu ennakkoon: → luminanordica.com

 * * *

Keskiviikkona H-hetki koittaa ja itse suuntaan messuilemaan jo heti aamutuimaan. Messuista on tulossa kattava kooste blogiin ja tuttuun tapaan myös oma top 5 -suosikkilistani houkuttelevimmista, herkullisimmista ja inspiroivimmista yrityksistä, tuotteista, ideoista ja toteutuksista. Lue lisää Habitaren näytteilleasettajista ja ohjelmatarjonnasta täällä:

→ habitare.com

Ihanaa iltaa kaikille!

Lähde ja kuva 1: Habitare 2019

2 kommenttia “Kohti Habitarea – 10 kovaa uutuutta startup-alueella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *