Kohti Habitarea – 10 kovaa uutuutta startup-alueella

Kaupallinen yhteistyö: Habitare 2019 / Suomen Messut

Sisustuksen, designin ja innovatiivisen arjen messutapahtuma Habitare järjestetään ensi viikolla Messukeskuksessa Helsingissä 11.-15.9.2019 ja Habitaren startup-alue tulee esittelemään 10 kasvuhakuista sisustus- ja lifestyleyritystä Suomesta sekä ulkomailta. Alueelta löytyy kiehtovia uutuuksia ja mukana olevien yritysten toiminnassa vastuullisuus ja ekologisuus ovat vahvasti läsnä, tuoden esille uuden suunnittelijapolven ajatuksia ja toteutuksia. Startup-alueelta löytyy mm. huonekaluja, kodintekstiilejä, sisustuspaneeleita sekä älylaitteita, ja innolla odotan että pääsen tutustumaan tarjontaan paikan päälle.

HABITARE 2019 STARTUP ALUE

On hienoa havaita, miten Habitaren startup-alueen yritykset ovat huomioineet vastuullisuuden ja kestävyyden tuotannossaan. Startup-alue rakennetaan nyt kolmatta kertaa, ja alue tarjoaa aloitteleville yrityksille hienon mahdollisuuden päästä esittelemään tuotteita Habitaren kansainväliselle yleisölle“, Habitaren myyntiryhmäpäällikkö Lumia Ankkuri kertoo.

Tutustu Habitaren startup-osaston kuumaan kymppiin alla:

Juola Design Habitare 2019 Startup

Juola Design

Marianna Juolan luotsaaman kotimaisen designyrityksen mittatilaus- ja käsityönä valmistettavat huonekalut on suunniteltu kestämään sukupolvelta toiselle. Habitaressa lanseerattava uutuusmallisto on saanut inspiraationsa Lapin tunnelmista ja maisemista.

FinishFire Habitare 2019 Startup

FinishFire

Design-palkitun kotimaisen innovaation FinishFiren modernit ja selkeälinjaiset sisustustuotteet toimivat sekä alkusammutusvälineiden säilytyspaikkana että mobiililaitteiden säilytys- ja latauspisteenä, kuvakehyksenä tai kukkaruukkuna.

birchandtales Habitare 2019 Startup

Birch&Tales

Suomalainen Birch&Tales valmistaa uniikkeja käsityönä tehtyjä sisustuspaneeleita koivulaudasta. Patinoituneen koivupuun karismalla elävöityneet sisustuspaneelit ovat ainutlaatuisia, ekologisia ja lumoavia – pohjoisen luonnon koskettamia.

Vera-vera Habitare 2019 Startup

Vera-Vera

Suomalaisen yrityksen ajattomaan tyyliin sopivat tekstiilit suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa zero waste -periaatteella. Valikoimasta löytyy myös muutamia sisustustuotteita sekä luonnonkosmetiikkaa. Kaikki tuotteet valmistetaan eettisesti laadukkaista luonnonmateriaaleista Oulussa!

Real Fabric Habitare 2019 Startup

Real Fabric

Pohjois-Karjalassa kodintekstiilejä luomuvillasta, luomupellavasta ja hampusta valmistavan yrityksen arvot nojaavat eettisyyteen, ekologisuuteen, luonnonmateriaalien käyttöön ja Suomessa valmistettaviin tuotteisiin.

habitare 2019 Startup Wild Flower Helsinki

Wild Flower Helsinki

Syksyllä 2019 Punavuoreen showroomin avaava liike ja konsepti tähtää sisustamiseen, inspiraatioon ja yhteisöllisyyteen. Wild Flower Helsingissä yhdistyvät persoonallinen ja värikäs tunnelma, vintage-henkinen tapettivalikoima ja DIY-projektit.

Maarit Maria Habitare 2019 Startup

Maarit Maria

Suomalaisen vastuullisuutta korostavan yrityksen tuotteet hyödyntävät vanerin ainutlaatuista ulkonäköä ja ovat koottavissa ilman ainoatakaan ruuvia ­– unohtamatta suunnittelun esteettistä puolta.

Huskybongs Habitare 2019 Startup

Husky Bongs

Husky Bongsin puuta ja metallia yhdistelevät tuotteet ovat näyte käsityötaidoista. Suomalaisen yrityksen ajattomat esineet on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä.

Riot Innovations Habitare 2019 Startup

Riot Innovations

Suomalainen startup-yritys yhdistää teknologian ja muotoiluosaamisen eese-älylaitteessaan, joka auttaa tekemään elämästä energiatehokkaampaa – kauniisti!

LuminaNordica Habitare 2019 Startup

LuminaNordica

Virolaisen yrityksen luonnollisuutta ja funktionaalisuutta korostavat, värisävyiltään neutraalit valaisimet ja huonekalut on valmistettu koivuvanerista.

 * * *

Keskiviikkona H-hetki koittaa ja itse suuntaan messuilemaan jo heti aamutuimaan. Messuista on tulossa kattava kooste blogiin ja tuttuun tapaan myös oma top 5 -suosikkilistani houkuttelevimmista, herkullisimmista ja inspiroivimmista yrityksistä, tuotteista, ideoista ja toteutuksista. Lue lisää Habitaren näytteilleasettajista ja ohjelmatarjonnasta täällä:

→ habitare.com

Ihanaa iltaa kaikille!

Lähde ja kuva 1: Habitare 20192 kommenttia “Kohti Habitarea – 10 kovaa uutuutta startup-alueella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *