LUPPASET – Suomen suloisin tuotemerkki!

Kaupallinen yhteistyö: Luppaset / KaroLuo Oy

Kotimaisen Luppaset-brändin suloiset pupu-, nalle- ja supersankariaiheiset vaatteet ihastuttivat messukävijöitä Habitaressa ja yhteistyön merkeissä pääsin ensimmäisten joukossa tutustumaan Luppaset-tuoteperheen uuteen tuotemallistoon – suloiseen sisustustyynykokoelmaan! Musta keinonahkainen Nalle-tyynyhän se sitten lähti mukaan kotimatkalle ja tytön ihastunut ilme oli näkemisen arvoinen kun nallukan hänelle paperikassissa kotona ojensin! ♥

Luppaset nalle sisustustyyny musta keinonahka omakotivalkoinen

Leikkisän tyylikäs Luppaset sai alkunsa 2017, kun Siluettiverstaan suloiset puueläinhahmot siirtyivät vaatetusmuotoilija ja pukuompelija Karoliina Luokkalan käsissä kankaalle ja kauniiksi tuotteiksi. Myöhemmin yritykset lähtivät kulkemaan omia polkujaan, mutta muotokieli on jatkanut samaa tunnistettavaa ja leikkisää linjaa. Tuotevalikoimasta löytyy mm. suloisia pupuja ja nallukoita, rohkeita supersankareita sekä hienoja pusuhuulia, jotka tuovat iloa pukeutumiseen ja arkeen niin lapsille kuin aikuisillekin.

Luppaset tuotevalikoima lastenvaatteet naistenvaatteet omakotivalkoinen

Kotimaiset Luppaset-tuotteet valmistetaan Kuopiossa tiiviissä yhteistyössä kolmen ompelimon kanssa ja kotimaisuus sekä korkea laatu ovatkin tärkeimpiä yritysarvoja Luppaset-tuotteiden takana. Kotimainen lähituotanto työllistää suomalaisia ja säästää luontoa suurilta logistiikka- ja rahtipäästöiltä. ♥ Luppaset on lupaus tyylikkyyttä, laatua ja leikkimielisyyttä ekologisessa ja aikaa kestävässä muodossa!

Tutustu Luppaset-vaatemallistoon täällä: → luppaset.com

Luppaset nalle sisustustyyny musta keinonahka omakotivalkoinen

Luppaset nalle sisustustyyny musta keinonahka omakotivalkoinen

Luppaset-uutuusmalliston uunituoreita sisustustyynyjä ei ihan vielä löydy verkkokaupasta, mutta niitä voit kysellä ennakkoon osoitteesta luppaset@luppaset.com. Saatavana on Batmanin naamiota muistuttava Supersankari, söpö Pupu, suloinen Nalle ja veikeä Pusu, ja värivaihtoehtoina on pehmopuuteri, musta, minttu sekä punainen.

Instagramista löydät runsaasti herkullisia lisäkuvia sekä -infoa Luppaset-malliston valikoimasta, värivaihtoehdoista ja uutuuksista täältä → instagram.com/luppaset. Käykäähän tekin ihastelemassa ja tykkäämässä! ♥

Ihanaa lauantaita kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *