Lasilinkki – Lumenvalkoinen välitilalasi keittiöön

Kaupallinen yhteistyö: Lasilinkki Oy

Perheyritys Lasilinkki Oy on täyden palvelun lasitalo, jonka perustaja Erik Aravirta on alan uranuurtajia Suomessa. Sisustusremonttikohteeni keittiöön teetimme lumenvalkoisen karkaistun välitilalasin, joka integroituu kauniisti valkoiseksi maalattuun seinään ja tekee siivoamisesta entistäkin huolettomampaa!

Lasilinkki keittiön välitilalasi lumenvalkoinen sisustusremontti keittiöremontti Oma Koti Valkoinen

Keittiön välitilalasi – Helppohoitoinen valinta

Keittiön välitilan lasitus on tyylikäs vaihtoehto perinteiselle välitilalaatoitukselle. Tyylikkyyden lisäksi lasin kiistaton etu on puhdistamisen helppous ja yhdestä palasta mittojen mukaan valmistettu välitilalasi on ajaton ratkaisu ilman ylimääräisiä likaa kerryttäviä saumoja.

Remonttikohteeseen valittiin puhtaanvalkoiseen seinämaaliin ja keittiöön täydellisesti sointuva lumenvalkoinen taustamaalattu 6mm karkaistu lasi, jonka reunat hiotut. Asennus tehtiin kirkkaan silikonin avulla asennuslistan sijaan ja alla olevalta videolta näet miten helposti välitilalasin asennus sujuu amatööriltäkin – eli minulta! 🙂

Aikaisempaa kokemusta välitilalasin asentamisesta ei minulla ollut ja koska kyseessä oli asiakkaani koti, jännitin vähän miten hommasta suoriudun. Asennustyö osoittautui onnekseni yllättävän yksinkertaiseksi ja helpoksi. Vain puolituntinen meni kun molemmat välitilalasit, pieni ja isompi, olivat paikallaan.

Allastason puoleista välitilaseinää ei haluttu peittää kokonaan lasilla ja tilanne ratkaistiin asentamalla pienempi välitilalasi vain altaan taakse runsaimpia vesiroiskeita suojaamaan. Liesitason puolella välitilalasi sen sijaan ylettää seinästä seinään, tehden keittiön ja rasvaroiskeiden siivoamisesta entistäkin helpompaa ja nopeampaa.

Lue lisää Lasilinkin sisustus- ja kalustelaseista täältä: ➤ lasilinkki.fi/kalustelasit

Lasilinkki keittiön välitilalasi lumenvalkoinen sisustusremontti keittiöremontti Oma Koti Valkoinen

Lasilinkki – Täyden palvelun lasitalo!

Lasilinkki on vuosikymmenten aikana kasvanut täyden palvelun lasitaloksi, joka tarjoaa lähes rajattoman valikoiman ja räätälöidyt ratkaisut niin sisustus- kuin rakennuslasinkin tarjoajana. Standardimittaisen perusvalikoiman lisäksi Lasilinkki toteuttaa kaikki uniikeimmatkin toiveet ja mittojen mukaan valmistettavat lasielementit suunnitellaan ja valmistetaan Kuopion Neulamäessä sijaitsevassa tehtaassa, jonka yhteydessä toimii myös monipuolinen myymälä sekä vierailun arvoinen inspiroiva showroom.

Lasiteollisuus on tiivis osa perheemme historiaa. Ymmärrämme lasia materiaalina ja tiedämme, miten monenlaiseen käyttöön se taipuu. Ymmärryksen tuomalla varmuudella tarjoamme aina uusia mahdollisuuksia lasilla rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen.” Lasilinkistä kerrotaan.

Lasilinkki keittiön välitilalasi lumenvalkoinen sisustusremontti keittiöremontti Oma Koti Valkoinen

Täydellisen pintaremontin kokeneen sisustuskohteen upeasta keittiöstä on tulossa vielä runsaasti juttua yksityiskohtineen… ja myös asukkaat itse pääsevät ääneen kertomaan fiiliksiään ja kokemuksiaan remontin vaiheista ja lopputuloksesta.

Onko suunnitelmissasi keittiön freesaus tai isompi remontti? Tutustu Lasilinkki-valikoimaan ja uudista välitila tyylikkään ja helppohoitoisen lasin avulla!

➤ lasilinkki.fi

Iloista perjantaita kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *