I Love Me – Parhaat tärpit

Kauneuteen, muotiin ja hyvinvointiin keskittyvä I Love Me -messutapahtuma oli erittäin inspiroiva ja tutkiskeltavaa riitti tuntikausiksi. Messupäivän jälkeen jalat oli ihan muussina, mutta takataskussa niin paljon uusia ideoita ja kiinnostavia uutuuksia ettei haitannut yhtään. Keräsin itseäni eniten kiinnostaneet uutuudet, tuotteet ja palvelut teille postaukseen – innostavia lukuhetkiä!


Kukkivaa – Tilaa kukat suoraan kotiin!

Kukkivaa nettikauppa I Love Me -messut 2019 Omakotivalkoinen messutärpit
Kukkivaa nettikauppa I Love Me -messut 2019 Omakotivalkoinen messutärpit
Kukkivaa nettikauppa I Love Me -messut 2019 Omakotivalkoinen messutärpit

Kukkivaa tarjoaa kätevän palvelun, joka kerran kuukaudessa toimittaa kauden kauneimman kukkakimpun suoraan kotiin. Kukat valikoidaan tarkasti sesonkien ja kestävyyden mukaan ammattilaisten toimesta ja kimppujen kuvataan kestävän kauniina noin 3 viikkoa. Tämä on kotisiivouksen ohella arjen luksusta parhaimmillaan ja ehdottomasti tutustumisen arvoinen palvelu.

Tutustu Kukkivaan täällä: > kukkivaa.fi


HETKINEN – Luonnostaan aito

Hetkinen - luonnostaan aito kotimainen kosmetiikka I Love Me -messutärpit 2019 Omakotivalkoinen
Hetkinen - luonnostaan aito kotimainen kosmetiikka I Love Me -messutärpit 2019 Omakotivalkoinen
Hetkinen - luonnostaan aito kotimainen kosmetiikka I Love Me -messutärpit 2019 Omakotivalkoinen
Hetkinen - luonnostaan aito kotimainen kosmetiikka I Love Me -messutärpit 2019 Omakotivalkoinen
Hetkinen - luonnostaan aito kotimainen kosmetiikka I Love Me -messutärpit 2019 Omakotivalkoinen

Kotimainen Hetkinen oli ehdottomasti henkilökohtainen suosikkini ja olisin helposti voinut ostaa heidän jokaisen tuotteen omakseni. 🙂 Mukana olleet ystäväni jo hoputtivatkin minua ja lopulta oli tehtävä ostopäätös – päädyin ostamaan kaksi tuoksukynttilää ja muita tuotteita shoppailen erikseen myöhemmin nettikaupan kautta.

Kaikki Hetkinen-tuotteet valmistetaan 100% luonnollisista ainesosista ja pakataan puisiin rasioihin tuoksukynttilän lasipurkkia lukuunottamatta. Tuotteen loputtua kauniit koivupurkit voi joko puhdistaa ja hyödyntää uudelleen säilytyksessä, tai polttaa turvallisesti pois vaikkapa takassa tai leivinuunissa.

Tutustu ja ihastu: > hetkinen.com


Gauhar Helsinki – Kaunista & kestävää

Gauhar I Love Me -messutärpit 2019 Omakotivalkoinen
Gauhar I Love Me -messutärpit 2019 Omakotivalkoinen

Gauhar Helsingin osastolla oli esillä monenlaista ihanaa kosmetiikasta tekstiileihin. Luonnonmateriaaleista valmistetut tekstiilituotteet kiinnostivat minua tällä pisteellä eniten ja harkintaan jäi pari puseroa.

Tutustu täällä: > gauharhelsinki.com


Tyypit – Iloisia hetkiä

Tyypit I Love Me -messutärpit 2019 Omakotivalkoinen
Tyypit I Love Me -messutärpit 2019 Omakotivalkoinen
Tyypit I Love Me -messutärpit 2019 Omakotivalkoinen
Tyypit I Love Me -messutärpit 2019 Omakotivalkoinen

Tyypit on iloinen tuotemerkki, joka jakaa hyvää mieltä ja hauskoja aforismeja kotimaiseen koivuvaneriin painettuna. Kotimaisena käsityönä isolla ilolla ja suurella rakkaudella koivusta ja nahasta valmistettavien tuotteiden joukosta löytyy mm. koruja, koristeita, kylttejä ja kortteja hauskoille tyypeille ominaiseen tapaan. 🙂

Katso täältä mitä Tyypit tarjoavat: > tyypit.net


Kaurilan Sauna – Kotimaista kauneutta

Kaurilan Sauna I Love Me -messutärpit 2019 Omakotivalkoinen

Kaurilan Sauna -kosmetiikkatuotteet ovat ansaitusti saaneet klassikko-statuksen ja itsekin olen monia heidän saippuoitaan ostanut ja kokeillut. Kaurilan Sauna tarjoaa pesuhetkiin hellävaraista ja luonnonmukaista arjen luksusta, ja on loistava joululahja kaiken ikäisille vauvasta vaariin.

Lue lisää täältä: > kaurilansauna.fi


Superyellow – Korkealaatuiset pipot joka säälle

Super Yellow I Love Me -messutärpit 2019 Omakotivalkoinen
Super Yellow I Love Me -messutärpit 2019 Omakotivalkoinen

Kotimaisen Superyellown korkealaatuisen pipot valmistetaan mulesing-vapaasta merinovillasta sekä luomupuuvillasta Suomessa. Valikoimassa on upea kokoelma syksyn kauneinta väriloistoa hennosta roosasta purppuran sävyihin.

Jos etsit itsellesi kotimaista laadukasta pipoa, kurkista valikoima täältä: > superyellow.fi


O´Keeffe´s – Maailman paras jalkavoide!

O´Keeffe´s I Love Me -messutärpit 2019 Omakotivalkoinen
O´Keeffe´s I Love Me -messutärpit 2019 Omakotivalkoinen

Ostin ensimmäisen O´Keeffe´s -jalkarasvan siskoni suosituksesta viime vuonna ja siitä asti olen liputtanut kyseisen voiteen puolesta! O’Keeffe’s jalkavoide imeytyy nopeasti ja vie karheuden mennessään jo yhdellä rasvaamisella, ja parasta on se ettei jalkoihin jää ”rasvantuntua” eikä liiemmin tuoksuakaan. Tuote sopii siksi myös hajusteyliherkille.

Messuilta lähti testiin koko voidevalikoima, eli jalkavoiteen lisäksi pääsen kokeilemaan myös vartalovoidetta, käsivoidetta ja huulirasvaa. Huulirasvaa ehdin tässä jo testaamaankin ja lupaus ”kerran päivässä riittää” pitää todellakin paikkansa.

Jos etsit aidosti toimivaa jalkavoidetta, se on tässä! Tuotteita myydään laajasti kautta maan ja lisäinfoa löydät täältä: > facebook.com/okeeffes-suomi


Ihanaa sunnuntaita kaikille!

I Love Me – Parhaat tärpit” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *