Halloween-juhlat – Brother tarratulostin

Kaupallinen yhteistyö: Brother Nordic

Järjestin viime viikolla lasten Halloween-juhlat ja hyödynsin Brother VC-500W -tarratulostinta hurjan halloween tarjoilumenun luomisessa. Myös lapset saivat tulostella tarroja tytön puhelimeen ladatun Color Label Editor -sovelluksen avulla ja tarroja olikin sitten posket, paidat ja kädetkin täynnä. 🙂

Halloween juhlat koristelu Brother VC-500W tarratulostin Omakotivalkoinen askarteluideat
Halloween juhlat koristelu Brother VC-500W tarratulostin Omakotivalkoinen askarteluideat

Halloween – Herkkumenu lapsille

Kotona vallitsevan remontin takia juhlat järjestettiin erillisessä kerhotilassa, missä lapsilla oli tilaa juoksennella ja tanssahdella turvallisesti. Herkut oli katettu noutopöytä-tyylisesti esille ja menulta löytyi mm. kannibaalipizzaa, ötökkäleipää, lepakkoleivoksia ja kummituskarkkeja.

Brother Color Label Editor -sovelluksesta löytyy valmiina useita Halloween-aiheisia kuvia (pääkalloja, kummituksia, lepakoita, kurpitsoja, vampyyrejä jne.) ja pelottavan näköisiä fonttivaihtoehtojakin useampia. Tulostaa voi lisäksi myös omia kuvia, joten koristelumahdollisuudet ovat rajattomat.

Halloween juhlat koristelu Brother VC-500W tarratulostin Omakotivalkoinen askarteluideat
Halloween juhlat koristelu Brother VC-500W tarratulostin Omakotivalkoinen askarteluideat
Halloween juhlat koristelu Brother VC-500W tarratulostin Omakotivalkoinen askarteluideat

Uniikki tulostustekniikka

Brother VC-500W -tarratulostimen ylivertaisuus ei ole pelkästään lämmössä aktivoituvia värikristalleja sisältävän tarranauhan ja ekologisen ZINK® Zero-Ink® -tulostustekniikan ansiota. Myös laitteen pienuus on ehdottomasti plussaa ja kämmenkokoisena se on helppo sujauttaa mukaan minne vaan – jopa takin taskuun. 🙂

Lue myös: ➤ Kalenteri järjestykseen -videopostaus

Halloween juhlat koristelu Brother VC-500W tarratulostin Omakotivalkoinen askarteluideat
Halloween juhlat koristelu Brother VC-500W tarratulostin Omakotivalkoinen askarteluideat
Halloween juhlat koristelu Brother VC-500W tarratulostin Omakotivalkoinen askarteluideat
Halloween juhlat koristelu Brother VC-500W tarratulostin Omakotivalkoinen askarteluideat

Hurjia kasvomaalauksia

Tanssimisen, herkuttelun ja tarratulostelun lisäksi lapset tekivät toisilleen halloween-teeman mukaisia kasvomaalauksia. Kotiin viemisenä oli jokaisella pieni sellofaanipussi herkkuja, jotka lapset itse keräsivät herkkupöydästä ja nimikoivat tarratulostimen avulla – lasten halloween partyt olivat ihanan riemukkaat ja hauskaa oli myös meillä valvojillakin.

Halloween juhlat koristelu Brother VC-500W tarratulostin Omakotivalkoinen askarteluideat
Halloween juhlat koristelu Brother VC-500W tarratulostin Omakotivalkoinen askarteluideat

Koostin teille lyhyen videon Halloween-kattauksesta ja tunnelmasta… pelottavan hauskan musiikin säestämänä tottakai. Katso video yltä ja poimi simppelit koristelu- ja tarraideat talteen!

Brother VC-500W -tarratulostin on saatavana edulliseen kampanjahintaan 30.11.2019 saakka! Brother-tarratulostimen ja kattavan tarranauhavalikoiman löydät valtuutettujen jälleenmyyjien, kuten Verkkokauppa.comin ja DataGroupin valikoimasta.

Lue lisää tarratulostimen toiminnoista ja tarjouksesta täältä:

→ brother.fi/kampanjatarjous

Iloista alkanutta viikkoa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

2 kommenttia “Halloween-juhlat – Brother tarratulostin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *