Puhtaanvalkoinen saunapaneeli

Kaupallinen yhteistyö: Siparila

Rakastan saunomista ja sauna lämpiää meillä useita kertoja viikossa, pakkasaikaan jopa päivittäin. Kovasta saunomisesta kärsinyt tavanomainen saunamme sai useita vuosia lisäaikaa tummalla sävytyksellä, mutta nyt on aika rakentaa uutta tilalle. Yhteistyökumppanini Siparilan valikoimasta löytyy useita upeita saunapaneeleja ja uusi saunamme tulee olemaan harmoninen ja vaalea.

Saunapaneeli puhtaanvalkoinen Struktuuri-saunapaneeli Siparila saunaremontti Oma koti valkoinen
Saunapaneeli puhtaanvalkoinen Struktuuri-saunapaneeli Siparila saunaremontti Oma koti valkoinen

Puhtaanvalkoinen saunapaneeli

Siparilan näyttävät STRUKTUURI-saunapaneelit on pintakäsitelty saunan haastaviin lämpö- ja kosteusolosuhteisiin soveltuviksi ja saatavilla olevien sävyjen joukosta löytyy kaunis puhtaanvalkoinen, joka oli rakkautta ensisilmäyksellä. ♥︎ Tavanomaisista valkoiseksi kuultosävytetyistä saunapaneeleista poiketen Siparilan STRUKTUURI-saunapaneeli on aidosti valkoinen ja ihanan raikas. Ikkunattomassa pienikokoisessa saunassa valkoinen sävy on erinomainen valinta ja himmennyksellä varustetun valaistuksen avulla saunaan saa luotua erilaisia tunnelmia virkistävän valoisasta rentouttavan hämyiseen. Valaistuksen vaikutus valkoisessa saunassa on omaa luokkaansa.

Helposti asennettavat 176 mm leveät paneelit ovat piilokiinnitettäviä, mikä suojaa niitä vedeltä ja parantaa kestävyyttä. Kosteudenkestävyytensä ansiosta ne soveltuvat myös kylpyhuoneiden ja pesutilojen kattopaneeliksi. STRUKTUURI-paneelien sävyvaihtoehdot ovat metallinhohtoinen helmiäisharmaa, savusaunan musta, helmiäisruskea, luonnollinen kuultava hiekka ja valkoinen, joista kuvissa on valkoisen lisäksi helmiäisharmaa ja luonnollinen hiekka.

Saunapaneeli puhtaanvalkoinen Struktuuri-saunapaneeli Siparila saunaremontti Oma koti valkoinen
Saunapaneeli puhtaanvalkoinen Struktuuri-saunapaneeli Siparila saunaremontti Oma koti valkoinen

Piilokiinnityksellä upea lopputulos!

Siparilan STRUKTUURI-saunapaneelin asennus on yksinkertaista ja helppoa. Piilokiinnitys tehdään naulaimella urospontissa olevan merkkiviivan kohdalta ja naula pituudeksi suositellaan 30mm ja vinottaista ampumasuuntaa, jotta vedeneriste säilyy varmasti ehjänä.

Saunapaneeli tulee varastoida samassa lämpötilassa, jossa se käytetään. Suosituksena on säilyttää avaamattomia paneelipakkauksia vähintään viikon ajan vaakatasossa, jotta ne sopeutuvat asennuskohteen olosuhteisiin ja ilmankosteuteen. Uudiskohteissa tulisi välttää saunapaneelipakkausten säilytystä suoraan betonilattialla, sillä tuore betoni haihduttaa kosteutta ja vaikuttaa siten puuhun.

Koska toimituserissä, erityisesti helmiäshohtoisissa, saattaa ilmetä sävyeroja, on hyvä huolehdia siitä että paneeleita on riittävä määrä. Paneelien hukkavarana voi laskennallisesti käyttää 5-10%.

Lue lisää Siparilan kosteisiin tiloihin soveltuvien paneelien ominaisuuksista ja mahdollisuuksista täältä: ➤ sipari.fi/kostean-tilan-paneelit

Saunapaneeli puhtaanvalkoinen Struktuuri-saunapaneeli Siparila saunaremontti Oma koti valkoinen

Siparila STRUKTUURI – Nopea asentaa!

Yllä pikaopas Siparilan STRUKTUURI-paneelin asennukseen – kannattaa katsoa!

Minulla asennuksen tekee ammattilainen, sillä remonttia riittää meillä muutakin. Videon perusteella uskoisin kuitenkin suoriutuvani urakasta, mikäli koolaukseen ja vesieristeisiin ei tarvitse koskea – niihin ei amatööri saa edes mennä kajoamaan.

Meillä säästetään vanha koolaus ja myös vesieristeen toivotaan pysyvän ehjänä vanhan saunan purkamisessa. Remppamieheni tosin varoitteli että yllätyksiin kannattaa varautua, sitä ei yhtään tiedä mitä tulee vastaan kun vanhat seinä- ja kattopaneelit poistetaan…

Saunaremontti Oma koti valkoinen

Tilannekatsaus saunaremonttiin

Ja tältä meidän saunassa näyttää juuri nyt! Lauteiden alla seinässä ollut käyttövesiputkistoon liitetty lämpöpatteri on putkineen päivineen tänään irroitettu putkimiehen toimesta ja seuraavaksi on remonttimiehen vuoro hypätä saunan lauteille, eli purkuhommiin. 🙂

Sähkömies käväisi jo aikaisemmin irroittamassa kiukaan, sen suojakaiteen sekä valaisimen, ja tulipa siinä samalla todettua että vuonna 2002 käyttöönotettu kiuas oli todellakin ylittänyt parasta ennen -päivänsä. Kiukaan vastukset olivat vääntyneet, muutamat ruuvit puhkiruostuneet ja kiukaan pohja oli ikävän näköinen – olkaahan siis tarkkana kiukaidenne kanssa ja tarkastakaa niiden kunto säännöllisesti!

Saunaremontti Oma koti valkoinen
Saunaremontti Oma koti valkoinen

Tälläiset remppakuulumiset tähän väliin ja seuraavaksi pääsettekin sitten näkemään uutuuttaan hohtavaa vaaleaa ja valmista saunaa lauteineen päivineen. Aikamoinen kontrasti vanhan ja uuden saunan välillä – yö vaihtuu päivään, musta valkoiseen. ♥︎

Siparilan suuren ja monipuolisen sisustus- ja saunapaneelivalikoiman löydät täältä: ➤ siparila.fi

Touhukasta torstaita kaikille!

Puhtaanvalkoinen saunapaneeli” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *