Tuoksukynttilät kasvivahasta

Rakastuin aivan totaalisesti kotimaisen HETKINEN-brändin* kasvivahasta valmistettuihin tuoksukynttilöihin, joihin tutustuin kauneusmessuilla viime perjantaina. Kaksi ihanaa kynttilää ostin messuilta omakseni ja illan hämärässä poikkeuksellisen kauniisti lepattavaa liekkiä seuratessa mieli on rauhoittunut. Takkatulen korvikkeena isolla puusydämellä varustettu kynttilä on omiaan – suosittelen!

Tuoksukynttilä luonnonmukainen kotimainen Hetkinen messuostos Oma koti valkoinen
Tuoksukynttilä luonnonmukainen kotimainen Hetkinen messuostos Oma koti valkoinen

GMO-vapaasta rypsi- ja soijavahasta sekä kuusenpihkasta valmistettujen tuoksukynttilöiden sydän on kotimaista haapaa ja 300ml kokoisen lasipurkkiin valetun kynttilän paloaika on noin 40 tuntia.

Luonnollisista ainesosista, GMO-vapaista vahoista ja aidoista eteerisistä luonnonöljyistä Suomessa valmistetut Hetkinen-tuoksukynttilät olivat niin ihania, etten osannut tehdä valintaa. Kolmesta eri tuoksuvaihtoehdosta päädyinkin sitten ostamaan kaksi – metsäisen raikkaan Biofilian* ja suomalaisille nostalgisen Savusaunan*. Vain Kuusenpihka* jäi uupumaan ja ostan sen sitten kun olen ensin nämä kaksi fiilistellyt loppuun. ♥︎

Tuoksukynttilä luonnonmukainen kotimainen Hetkinen messuostos Oma koti valkoinen
Tuoksukynttilä luonnonmukainen kotimainen Hetkinen messuostos Oma koti valkoinen

Olin säästänyt Zara Home -tuoksykynttilän mukana aikoinaan tulleen valkoisen keinonahkaisen päällyspurkin käyttääkseni sitä joskus uudelleen esimerkiksi säilytyksessä. Laatikon pohjallahan se on kuukausia turhan panttina pyörinyt ja välillä jo meinasin sen laittaa kiertoonkin. Onneksi en ehtinyt siitä vielä eroon hankkiutua, sillä uusi HETKINEN-kynttilän lasipurkki sujahti sen sisään kuin valettu ja kansikin asettui paikalleen täydellisesti – kaunis on kombo; valkoinen nahka, lasireunus ja puinen kansi. ♥︎

Rikoin jokunen tovi sitten Byredon nahkakantisilta vanhoilta kirjoilta tuoksuvan lempikynttiläni Bibliothequen ja siitä asti olen miettinyt ostaisinko uuden samanlaisen vai jotakin ihan uutta. Nyt tuo päätös on tehty, enkä kadu – sekä Biofilia että Savusauna ovat molemmat todella ihanan tuoksuisia, eivätkä jää lainkaan vanhan suosikkini varjoon…

R-A-K-A-S-T-A-N!

Tunnelmallista iltaa ja ihanaa alkanutta uutta viikkoa kaikille!

Edit: Teistä moni kyseli mistä kynttilöitä voi ostaa ja kyseessä siis ihan uusi tuotelanseeraus. Kynttilät tulevat myyntiin Hetkinen-verkkokauppaan marraskuun alkuun mennessä, viimeistään 10.11. ja Pasilan uuteen kauppakeskus Mall of Triplaan avatun TRE -myymälän valikoimasta löytyy tällä hetkellä muutamia Hetkinen-tuoksukynttilöitä. 🙂 Hetkinen-tuotteet ovat saatavana myös Finnish Design Shopista.*

*sisältää kaupallisen linkin


Lue myös: ➤ I Love Me 2019 – Parhaat messutärpit

Seuraa myös Instagramissa 

4 kommenttia “Tuoksukynttilät kasvivahasta

  1. Kiva vinkki! Onko sinulla tietoa muista vanhan kirjan / kirjaston tuoksuisista kynttilöist? Siis vähän edullisemmista ja paloajaltaan ”tavallisemmista” kuin tuo Byredon, mutta jonka tuoksu kuitenkin jäljittelisi tuota kirjojen tuoksua?

    1. Sem: Ei oikein ole vaihtoehtoja, tuo Byredon kirjaston tuoksuinen on aivan omassa luokassaan enkä ole löytänyt korvaajaa sille. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *