Siisti keittiö on parhautta!

Ette uskokaan miten mahtava fiilis tuli kun sain keittiön siivottua ja kukkiakin esille pitkästä aikaa. Rakastan putipuhdasta valkoista keittiötäni ja viikkoja kestäneen remonttikaaoksen jälkeen pelkkä siivous ja järjestely saa sen tuntumaan kuin uudelta! Siivoamisessa on siis todellakin taikaa! 🙂

Valkoinen keittiö minimalistinen sisustus keittiövälineet kukkakimppu Omakotivalkoinen
Valkoinen keittiö minimalistinen sisustus keittiövälineet kukkakimppu Omakotivalkoinen

YLE:ltä käväistiin meillä kuvaamassa ja se jos mikä pisti remppa- ja siivoushommiin vauhtia. Minusta on kuoriutunut melkoinen yllytyshullu, jota remonttikaan ei näemmä hidasta – ja pakko sanoa että kannatti todellakin vähän raataa pitkälle yöhön, sillä YLE:n toimittajan kanssa oli erittäin antoisa keskustelutuokio ja jutunjuuri rönsyili iloisesti ohjelma-aiheen ohikin. Kuvaaja lienee taltioinut varsin mielenkiintoista materiaalia, toivottavasti joukkoon mahtui edes yksi otos jossa minulla on suu kiinni ja silmät auki. 🙂

Juttua kun siis riittää, olen jo kesästä asti miettinyt omaa podcast-kanavaa ja virityksiä sen starttaamiseksi on tehty. Tälle vuodelle en kuitenkaan enää ota uusia hankkeita, joten katsellaan josko viikottainen turinatuokioni ensi vuoden puolella ilmestyisi ääniaalloille kuultavaksenne. Ero podcastin ja blogin aiheissa on painotus, joka podcastissa olisi selvästi elämässä, arjessa ja ajankohtaisissa aiheissa, eikä niinkään sisustuksessa. Tämä projekti on kuitenkin alkutekijöissään, joten mitään en varmaksi vielä vanno. 🙂

Valkoinen keittiö minimalistinen sisustus keittiövälineet kukkakimppu Omakotivalkoinen

Ostin myös yrttejä nyt kun remonttipölyä ei enää tule. Seinäpinnat on nimittäin valmiit ja saunakin kiuasta, valaistusta ja oven nuppia vaille käyttövalmis. Tekemistä toki kotona vieläkin riittää ja illat kuluvat nikkaroimisen merkeissä, mutta suurimmat urakat ovat ohi.

Valkoinen keittiö minimalistinen sisustus keittiövälineet kukkakimppu Omakotivalkoinen
Valkoinen keittiö minimalistinen sisustus keittiövälineet kukkakimppu Omakotivalkoinen

Huomenna pääsette näkemään miltä meidän saunassa nyt sitten remontin jälkeen näyttää! Luvassa on myös yhteistyökumppanini teille tarjoama exclusive-etu, joka todellakin kannattaa hyödyntää jos saunaremontti on harkinnassa, vielä nimittäin ehtii jouluksi uuden saunan löylyihin. 🙂

Ihanaa iltaa!


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Siisti keittiö on parhautta!

  1. Onko eteinen aina noin tyhjä takeista ja kengistä yms vai onko vaan kuvia varten siirretty pois? Missä säilytät jos et eteisessä?

    1. Takkeja tarvitseva: Ei sentään, siinä on yleensä 2-3 takkia, mutta remontin takia olin kasannut siihen kaikenlaista kassia ja nyssykkääkin ja Ylen ohjelmaa varten kannoin koko kasan rompetta piiloon. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *