Meikkien karsimista vol 2019

Juttelin hetki sitten ystäväni kanssa puhelimessa meikeistä ja siitä tulikin mieleeni että voisin teillekin kertoa meikkipussini tuoreet kuulumiset. Mitään uutta ei ole pussukan täytteeksi ilmaantunut, sillä muutos on ollut päinvastaiseen suuntaan – puolet pienestä meikkikokoelmastani on karsiutunut nimittäin pois ja postauksessa kerron mitä ja miksi. 🙂

Omakotivalkoinen Minimalistin meikkipussi meikit
Dior Eye Reviver -meikkipaletti kuvassa oikealla

Ostin Diorin Eye Reviver -meikkipaletin yli 4 vuotta sitten ja pitkään tykkäsin tehdä luonnollisia silmämeikkejä paletin neutraaleilla nudesävyillä. Viimeiseen vuoteen en kuitenkaan ole palettia käyttänyt ja vaikka puuterimaiset kuivatuotteet eivät sinällään huonoksi mene, en kokenut mielekkääksi sutia herkkiin silmiini yli 4 vuotta vanhoja luomivärejä. Enää en siis omista ainuttakaan luomiväriä ja koska minulla ei ole aikomusta ostaa uutta tilalle, lahjoitin Make Up Storen -siveltimen tuttavalle joka rakastaa meikkaamista.

Myös Diorin kulmakynä lähti samaiselle tuttavalle, sillä se on minulle liian vaalea ja jäi vaille käyttöä. Jäljellä on enää Diorin pieni kulmaväripaletti, jonka tummempaa ruskean sävyä käytän silmien rajaamiseen ja vaaleampaa kulmien siistimiseen. Paletin alinta geelimäistä kulmavahaa en käytä.

Omakotivalkoinen Minimalistin meikkipussi meikit
Kaikki vanhat meikit, joista vedenkestävän rajauskynän laitoin pois jo aiemmin
Omakotivalkoinen Minimalistin meikkipussi meikit
Puutereista puolet lähti ja puolet jäi

Puuterituotteista karsiutui kaksi – huonoksi havaittu Dior Nude Air kivipuuteri ja kimaltava hohdepuuteri. Nude Air -kivipuuteria yritin sinnikkäästi käyttää pois vaikka se ei sopinut iholleni. Se oli liian kuiva ja ohut, takertui hyvästä kosteutuksesta huolimatta kiinni jokaiseen kuivahkoon kohtaan ihossa. Hohdepuuteri taasen oli käytössä harvakseltaan enkä ulkoa edes muista koska viimeksi sitä olisin poskipäille, luomille tai ylähuulen kaareen sutinut.

Chanelin meikkipuuterin ja Diorin Nude Air Sun -aurinkopuuterin säästin, niitä käytän muutamia kertoja kuukaudessa jos pitää näyttää normaalia huolitellummalta. Kabuki-sudeista säästin yhden.

Omakotivalkoinen Minimalistin meikkipussi meikit

Meikit mahtuivat Marimekon Tasku-pussukkaan ennenkin hyvin, mutta nyt tilaa jää reilusti yli ja saan sinne myös pompulat, pienet pinnit, pinsetit, kynsilakkaa jne. kaunistautumiseen liittyvää pientä sekalaista tavaraa.

Omakotivalkoinen Minimalistin meikkipussi meikit
Kaikki meikit mitä omistan – 6kpl enkä enempää tarvitse!

Tämän verran omistan meikkejä enkä enempää tarvitse. Meikkipuuteri tasoittaa ihon värivirheet kevyesti ja kuulaasti, aurinkopuuterilla saan varjoa ja eloa kasvoille, kulmapaletilla vahvistan silmien ja kulmien rajoja, ripsivärillä taion ripset esille ja paloautonpunaista huulipunaa käytän silloin kun haluan näyttää meikatulta ja lisätä asuun wow-factoria. 🙂

Ihanaa iltaa kaikille ja kiitos ystävälle kivasta puhelusta ja postausideasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *