Huolenaiheita & naisenergiaa

Minulle todella tärkeä ihminen sairastui aivan yllättäen ja olen ollut sydän syrjälläni toivoen parasta ja peläten pahinta. Blogissakin matalentoisuus on huomattu ja kiitos teille ihanille, jotka laitoitte minulle hieman huolestuneena viestiä kysyäksenne kuulumisiani. Minulla on siis kaikki ihan ok ja energiani on viime aikoina kohdistunut sairaalavierailujen lisäksi perusarjen pyörittämiseen. Blogia kirjoittelen jaksamisen sallimissa rajoissa ja postausten kirjoittaminen on ollut hyvä keino saada ajatukset hetkeksi suunnattua pois huolenaiheista.

kokemuksia Helein biotiini kollageeni lisäravinne omakotivalkoinen

Tänään hymyilin pitkästä aikaa, kiitos YouTubesta katsomani Superbowl-väliaikashown, jossa esiintyi Shakira ja Jennifer Lopez tanssijoineen ja taustalaulajineen. Tässä esityksessä oli naisenergiaa niin paljon että se sinkoutui ruudun läpi ja pystyin aistimaan tunnelman sähköisyyden. Shakira että JLo heittäytyivät täysillä esitykseensä ja antoivat yleisölle aivan kaikkensa ja enemmänkin. Olisipa toukokuussa järjestettävissä Euroviisuissa samanlaista panostusta asuissa ja esiintyjien energiassa.

Jos kaipaat piristystä ja vartin huilaushetken, niin kurkkaa viime yönä Suomen aikaa esitetty Superbowl 2020 -spektaakkeli alta:

Energistä alkanutta viikkoa kaikille! Pidetään lippu korkealla, tehdään parhaamme ja muistetaan nauttia myös pienistä hetkistä ja iloista! ♥︎

4 kommenttia “Huolenaiheita & naisenergiaa

    1. J: kiitokset! <3 Päivä kerrallaan mennään ja onneksi näyttää jo paremmalta. Halaus! <3

  1. Hei Miia, kaikkea hyvää, voimia ja jaksamista ikävien uutisten keskelle. Toivottavasti asiat kääntyy hyviksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *