Osallistu & voita lasiseinä – Arvo 2000€

Kaupallinen yhteistyö: Mirror Line Oy

Vielä ehdit osallistumaan Mirror Line -lasiseinän arvontaan! Yksi teistä arvontaan osallistuneista lukijoistani pääsee nimittäin tekemään toiveistaan totta Mirror Linen suunnittelutiimin avustamana! Katso ohjeet alta ja osallistu 10.2.2020 mennessä!

Mirror Line moderni lasiseinä - Osallistu arvontaan ja voita omakseksi

Yhteistyössä Mirror Linen ja heidän jälleenmyyjänsä Liukuovitukun kanssa arvomme yhdelle teistä 2000€ arvoisen Mirror Line -lahjakortin ikioman lasiseinän toteuttamiseen.

Lahjakortin voit hyödyntää vapaasti omannäköisesi kokonaisuuden räätälöintiin ja Mirror Line -suunnittelutiimi auttaa sinua tekemään unelmistasi totta! Käy osallistumassa arvontapostauksessani täällä: ➤ OSALLISTU ARVONTAAN!

Osallistumisaikaa on ensi maanantaihin 10.2.2020 klo 23:59 asti. Arvonta suoritetaan heti seuraavana päivänä ja voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein!

Mirror Line moderni lasiseinä - Osallistu arvontaan ja voita omakseksi

Alekoodi – Liukuovitukku

Yhteistyökampanjassa mukana on myös Liukuovitukku, joka tarjoaa teille lukijoilleni -10% alennuksen kaikista tilanjako-ovista. Alennuksen saat koodilla OKV10 ja se on voimassa 29.2.2020 asti.* Helppokäyttöisen suunnitteluohjelman avulla voit luoda unelmiesi tilanjakoratkaisun ja havainnekuvien avulla on helppo hahmottaa miltä lopputulos näyttää erilaisilla variaatioilla. Suunnitteluohjelman löydät täältä! liukuovitukku.fi/tilanjako-ovet

Kivaa tiistaita kaikille!

*Alennus koskee kaikkia uusia tilauksia ja myös jo alennettuja liukuovia lisäalen muodossa.


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Osallistu & voita lasiseinä – Arvo 2000€

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *