Osallistu & voita lasiseinä – Arvo 2000€

Kaupallinen yhteistyö: Mirror Line Oy

Vielä ehdit osallistumaan Mirror Line -lasiseinän arvontaan! Yksi teistä arvontaan osallistuneista lukijoistani pääsee nimittäin tekemään toiveistaan totta Mirror Linen suunnittelutiimin avustamana! Katso ohjeet alta ja osallistu 10.2.2020 mennessä!

Yhteistyössä Mirror Linen ja heidän jälleenmyyjänsä Liukuovitukun kanssa arvomme yhdelle teistä 2000€ arvoisen Mirror Line -lahjakortin ikioman lasiseinän toteuttamiseen.

Lahjakortin voit hyödyntää vapaasti omannäköisesi kokonaisuuden räätälöintiin ja Mirror Line -suunnittelutiimi auttaa sinua tekemään unelmistasi totta! Käy osallistumassa arvontapostauksessani täällä:

► OSALLISTU ARVONTAAN TÄÄLLÄ ◀︎

Osallistumisaikaa on ensi maanantaihin 10.2.2020 klo 23:59 asti. Arvonta suoritetaan heti seuraavana päivänä ja voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein!

Alekoodi – Liukuovitukku

Yhteistyökampanjassa mukana on myös Liukuovitukku, joka tarjoaa teille lukijoilleni -10% alennuksen kaikista tilanjako-ovista. Alennuksen saat koodilla OKV10 ja se on voimassa 29.2.2020 asti.* Helppokäyttöisen suunnitteluohjelman avulla voit luoda unelmiesi tilanjakoratkaisun ja havainnekuvien avulla on helppo hahmottaa miltä lopputulos näyttää erilaisilla variaatioilla. Suunnitteluohjelman löydät alta!

liukuovitukku.fi/tilanjako-ovet

Kivaa tiistaita kaikille!

*Alennus koskee kaikkia uusia tilauksia ja myös jo alennettuja liukuovia lisäalen muodossa.

2 kommenttia “Osallistu & voita lasiseinä – Arvo 2000€

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *