Kotitoimiston sisustus

Kaupallinen yhteistyö: Muurame Oy

Remonttien valmistumisen jälkimainingeissa sisustin nykyisenä makuuhuoneena toimivaan tilaan kotitoimiston yhteistyökumppanini Muuramen mainoskuvausten merkeissä. Lupasin että vilautan kuvamateriaalia täällä blogissakin. Kotitoimiston sisustus on viihtyisä ja sen punaisena lankana on luonnollisesti Muuramen kauniit klassikkokalusteet ja työn teolle optimaalisen rauhallinen harmonia…

Kotitoimiston sisustus Muurame Mup työpöytä design sisustusideat Omakotivalkoinen
Kotitoimiston sisustus Muurame Mup työpöytä design sisustusideat Omakotivalkoinen

3 vinkkiä kotitoimiston sisustukseen:

 • Vähemmän on enemmän. Pyri säilyttämään työskentelytilassa mahdollisimman rauhallinen tunnelma, jotta mieli saa keskittyä työtehtävien suorittamiseen ilman harhailevan mielen aiheuttamia keskeytyksiä. Kalusta siis mahdollisimman väljästi, mutta huomioi silti säilytystilan tarve. Vältä säilyttämästä tavaraa näkyvillä enemmän kuin on aidosti tarpeen. Tämä estää todella hyvin mm. paperikaaoksen syntymistä.
 • Siivoa säännöllisesti. Suurin merkitys viihtyisän kotitioimiston sisustamisessa on siisteys. Mitä helpommin saat päivän jälkeen siistittyä työpisteen, sen säntillisemmin se tulee tehtyä. Aamuisin on ihana aloittaa uusi työpäivä niin sanotusti puhtaalta pöydältä!
 • Panosta laatuun. Laadukas pöytä ja ergonomisesti hyvä työtuoli ovat asioita joihin kannattaa panostaa. Mitä paremmat on työvälineet, sen mukavammin työaika sujuu. Myös säilytyskalusteilla on väliä ja itse suosin umpinaisia kaappeja ja laatikostoja, jotta tilan yleisilme pysyy esteettisesti kauniina ja pölyä ei pääse kertymään rasitteeksi asti.
Kotitoimiston sisustus Muurame Mup työpöytä design sisustusideat Omakotivalkoinen
Kotitoimiston sisustus Muurame Mup työpöytä design sisustusideat Omakotivalkoinen

Kotitoimiston sisustus Muuramelta

Muurame Mup -laatikostomoduuleista rakensin porrasmaisen säilytyskokokonaisuuden, joka toimii tarvittaessa myös lisäistuimena. Iso juuttimatto tuo pelkistetysti sisustettuun kotitoimistoon lämpöisyyttä ja toimii myös erinomaisena äänieristeenä, estäen lattiasta kimpoavaa kaikua esimerkiksi puhelimessa puhuessa. Olisipa meillä yksi huone enemmän… ikioma kotitoimisto olisi nimittäin unelmien täyttymys!

Tutustu Muurame kalustevalikoimaan ja suunnittele oma kotitoimistosi kätevällä DesignWiz -suunnitteluohjelmalla täällä: ➤ muurame.com

Tunnelmallista sunnuntai-iltaa kaikille!

Lue myös: ➤ Kotitoimisto – Sisustus & klaffipöytä olohuoneeseen9 kommenttia “Kotitoimiston sisustus

 1. Kivan näköistä. Minulla oli lapsilla aikoinaan 1970-1980 luvulla Muuramen kalusteet ja kyllä kestivät. Ihan uteliaisuutta kysyn, että mihin laitat sänkysi tuolta, kun teet näitä sisustusjuttuja 🙂

  1. Pirjo: Muuramen kalusteet on loistavia! ❤️

   Nämä kotitoimiston kuvat on otettu samaan aikaan joulukuun puolella kun ruokapöytä-kuvatkin. Samaan syssyyn kuvattiin monta erilaista stailausta ja assarin kanssa kannettiin sänky olohuoneeseen odottamaan siksi aikaa. 🙂

  1. Q: Valokuvaamisen kantilta katsottuna oli pakko laittaa pöytä tuonne ikkunattomalle seinälle studiovalaisinten heijastuksen takia. 🙂

  1. Tuire: matto on Annon Rough-juuttimatto. 🥰 Todella paksu ja kaunis. Saatava muistaakseni kahdessa eri koossa, tämä minun on se isoin 200x300cm.

 2. Itse suunnittelen myös kotitoimistoa ja tulin hakemaan vinkkejä. Itse olen myös tuuminut että toimiston siivous on avainasemassa. Ihana tuo valkoinen taso.

  1. Hirvonen: Siivoamisen helppous on toimistossa ehdottomasti tärkeintä, sotkuiset pinot ja muu epäjärjestys vaikuttaa minulla ainakin heti työtehoon ja tulee fiilis että ensin pitää siivota ennen kuin pystyy kunnolla keskittymään töihin. 🙂 Fiksusti mietitty säilytystila, joka vastaa tarpeita on hyvä satsaus. Myös työpöydän riittävä koko ja ergoniminen ja hyvä työtuoli on tärkeitä. Valaistuksen tulee olla silmille miellyttävä etenkin jos tekee näyttöpäätetöitä. Kasveista ja muusta sisustustavarasta voi alkuun tinkiä jos budjetti on tiukka. Niitä saa pikkuhiljaa lisättyä ja kotoa voi siirtää tilapäisesti jotakin kivan näköistä kotitoimiston puolelle ilostuttamaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *