Unelmien makuuhuone – Valoisa, raikas ja rauhallinen

Kaupallinen yhteistyö: Mirror Line

Tänään paistoi aurinko hetken aikaa pilvettömältä taivaalta ja pääsin ensimmäistä kertaa konkreettisesti näkemään ja kokemaan Mirror Linen lasiseinän vaikutuksen kodin valoisuuteen. ♥︎

Makuuhuone moderni lasiseinä valkoinen minimalistinen sisustus Mirror Line Omakotivalkoinen
Makuuhuone moderni lasiseinä valkoinen minimalistinen sisustus Mirror Line Omakotivalkoinen

Raikas ja rauhallinen sisustus

Makuuhuoneen sisustus on rauhallisen pelkistetty ja sen kohokohtia ovat huonekasvit, jotka nauttivat valosta yhtä paljon kuin minäkin. Tikashyllyt tuovat huoneeseen korkeusvaihtelua ja aion täyttää ne viherkasveilla. Näin saan hyllyt hyödynnettyä osana sisustusta ja luotua huoneeseen haluaamani raikkautta.

Lasiseinän myötä tilaa tuntuu olevan todella paljon enemmän ja nyt myös makuuhuoneen sisustuksen parhaat puolet, eli valoisuus ja raikkaus, pääsevät kunnolla oikeuksiinsa eivätkä piiloudu ”nurkan taa” kuten aikaisemmin. En voisi tyytyväisempi olla! ♥︎

Katso myös: ➤ Lasiseinän asennus – videopostaus

Makuuhuone moderni lasiseinä valkoinen minimalistinen sisustus Mirror Line Omakotivalkoinen
Makuuhuone moderni lasiseinä valkoinen minimalistinen sisustus Mirror Line Omakotivalkoinen
Makuuhuone moderni lasiseinä valkoinen minimalistinen sisustus Mirror Line Omakotivalkoinen

Alekoodi tilanjako-oviin

Mirror Linen lisäksi unelmieni toteuttamisessa mukana on myös Liukuovitukku, joka tarjoaa teille lukijoilleni -10% alennuksen kaikista tilanjako-ovista ja lasiseinäratkaisuista. Alennuksen saat koodilla OKV10 ja se on voimassa helmikuun loppuun 29.2.2020 asti.* 

Helppokäyttöisen suunnitteluohjelman avulla voit luoda unelmiesi tilanjakoratkaisun ja havainnekuvien avulla näet heti miltä lopputulos näyttää. Tee sinäkin haaveistasi totta, kipaise suunnittelemassa unelmiesi tilanjakoratkaisu ja hyödynnä alennuskoodi täällä: liukuovitukku.fi/tilanjako-ovet

*Alennus koskaa kaikkia uusia tilauksia ja myös jo alennettuja liukuovia lisäalen muodossa.

Makuuhuone moderni lasiseinä valkoinen minimalistinen sisustus Mirror Line Omakotivalkoinen
Makuuhuone moderni lasiseinä valkoinen minimalistinen sisustus Mirror Line Omakotivalkoinen
Makuuhuone moderni lasiseinä valkoinen minimalistinen sisustus Mirror Line Omakotivalkoinen

Bambulattia, raikkaan valkoinen japanilaishenkinen petaus ja skandinaaviset designklassikot yhdessä viherkasvien kanssa ovat mielenkiintoinen ja harmoninen yhdistelmä. Kurkkaa Instagramin tarinavideoista, miten ihanan tunnelman hyllyllä oleva diffuusorivalaisin iltahämärässä luo ➤ instagram.com/oma_koti_valkoinen

Iloista ja aurinkoista tiistaita kaikille!5 kommenttia “Unelmien makuuhuone – Valoisa, raikas ja rauhallinen

    1. Anna: Kaunis kiitos! <3 Korkeampi jalallinen kukkaruukku on Finnmarilta, matalampi Jyskistä. 🙂

  1. Pidän itsekin kovasti tuollaisesta pelkistetystä, vaaleasta ja raikkaasta sisustuksesta. Oma makuuhuoneeni on todella ahdas, joten tuollaisen lasiseinän asennus toisi ehkä lisätilan tuntua. Pitääpä laittaa harkintaan. Kasvit muuten luovat kivan kontrastin muutoin vaaleaan huoneeseen!

    1. Tuula: varmasti avartaisi ja avaisi tilaa kun valo pääsisi kulkemaan seinän läpi. Jos haluaa peittää näkyvyyttä, voi alaosaan valita valkoista tai tummaa lasia valitun kehyksen sävyyn sointuen ja valita vain yläosaan kirkasta lasia. Tämäkin ratkaisu näyttää upealta ja silti säilyy selkeä ero eri tilojen välillä. ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *