Uusi pääkonttori ja toimiston sisustusidea

Päätimme yhdistää neljän yrittäjäystäväni kanssa kimpsut ja kampsut kustannustehokkaasti saman katon alle. Tänään on kirjoitettu vuokrasopimus reilun 100m2 kokoisesta pääkonttoriksi kutsumastamme toimistotilasta. Avaimet kilisee jo taskussa ja viikonloppu tulee vierähtämään sisustussuunnitelman laatimisen parissa. Media- ja markkinointialan sekatyöläisille soveltuvan toimistomme pitää maaliskuun loppuun mennessä olla toimintavalmiina ja hommaa riittää.

TYÖTILAN SISUSTUSIDEA toimiston sisustussuunnitelma Omakotivalkoinen

Cello Tammi Chantilly -laminaatti | Carl Hansen & Son Wishbone -tuoli* | Secto 4201 -valaisin* | Muurame Slimmi -työpöytä* | Muuto Visu -tuoli* | Iittala Leimu -valaisin*

Vaaleaa ja tyylikästä

Vasta ehdin teillekin vannomaan etten hetkeen remontoi ja nyt syönkin jo sanani. Sisustuksen suhteen olemme ystävieni kanssa samalla aaltopituudella ja toimiston värimaailmasta tulee vaalea, tyylikäs ja helposti siistinä pidettävä.

Tilassa oleva kirsikansävyinen laminaatti vaihdetaan ehdottamaani Cello Tammi Chantilly -lankkulaminaattiin, joka sai hyväksynnän kaikilta. Olisi ollut upeaa nostaa kaunis laminaatti kulkemaan tehosteena yhdelle seinälle, mutta kustannussyistä päätimme tyytyä lattian sävyyn sointuvaan maaliin. Loput seinät maalataan valkoiseksi ja samalla keittokomeron kaapinovet, pöytätaso sekä tiskiallas uusitaan. Keittiön alakaappeihin etsin lattian sävyiset ovet, yläovet tulevat olemaan valkoiset.

Onneksi porukassamme on mukana on yksi käsistään kätevä aviomies, joka lupasi tulla auttelemaan remontoinnissa ja rakennustavaran kuljettamisessa.

Toimisto macbook lifestyle

Työn ja vapaa-ajan ero

Kotona työskentelyssä on paljon hyviä puolia. Oman kodin rauhassa työn tehokkuus on korkea ja koen että luovuuskin kukkii enemmän kotona kuin toimistolla. Huonona puolena on se että kodin pitäisi ensisijaisesti olla koti ja viitteet työasioista olisi hyvä saada suljettua välillä kokonaan pois silmistä ja mielestä.

Työn ja vapaa-ajan erottaminen on haastavaa ja huomasin jo viime syksynä että vuokraamastani minitoimistosta huolimatta jämähdin aamukahvin jälkeen kotiin ruokapöydän ääreen työskentelemään, kunnes en toimistolle jaksanut raahautua enää ollenkaan ja irtisanoin vuokrasopparin päättymään vuodenvaihteeseen. Jalo päätökseni pyhittää arki-illat vapaaksi ei myöskään toteutunut. Tämän vuoden olen tehnyt töitä kotona aamusta iltaan ja liian usein myös viikonloppuisinkin.

Nyt elämässä puhaltaa ihan uudet tuulet ja remontin valmistuttua siirrän kaikki työni konttorille ja opettelen uudenlaiset arkirutiinit – ja myös noudatan niitä! 🙂

Ihanaa iltaa kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *