Lasiseinä alkovissa – Mirror Line

Kaupallinen yhteistyö: Mirror Line

Lasiseinä alkovissa on täydellinen valinta yksiön eri toimintojen erotteluun. Moderni ja äärimmäisen tyylikäs mustakehyksinen lasiseinä päästää valon kulkemaan pikkuruiseen makuualkoviin esteettömästi, tuoden samalla selkeät raamit oleskelun ja levon välille. City-yksiön sisustusprojektissa mukana on kotimainen Mirror Line, jonka mustakehyksinen lasiseinä nostaa kodin koko profiilin aivan uusiin sfääreihin. 

Lasiseinä alkovissa Mirror Line moderni tilanjakoratkaisu yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Lasiseinä alkovissa Mirror Line moderni tilanjakoratkaisu yksiön sisustus Omakotivalkoinen

Inspiraatiota hotellihuoneista

City-yksiötä asustaa kohta 50-vuotisjuhliaan viettävä upea Johanna, joka suuren elämänmuutoksen myötä halusi tehdä totaalisen irtioton menneisyydestään sisustusta myöten. Uuden pikkukodin sisustukseen haettiin inspiraatiota ylellisistä hotellihuoneista ja tehtäväni oli rakentaa hänelle unelmiensa koti uusien sisustusunelmien ympärille!

Miesluolan innoittamana Lady Cave -lempinimen saanut naisellisen tyylikäs yksiö luo Johannalle levolliset puitteet hektisen työn vastapainoksi. Lasiseinällä rajattu makuualkovi on tämän pikkukodin sydän! ♥︎

”Halusin rajata makuualkovin erilleen oleskelutilasta, mutta säilyttää tilantunnun ja valoisuuden. Miia ehdotti lasiseinää ja rakastuin välittömästi ideaan! Mirror Linen suunnittelutiimi luonnosteli havainnekuvan lasiseinästä ideamme pohjalta ja 3 viikkoa myöhemmin lasiseinä olikin jo asennettuna paikallaan!” Johanna kuvailee.

Mirror Line lasiseinän asennus moderni tilanjakoratkaisu yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Mirror Line lasiseinän asennus moderni tilanjakoratkaisu yksiön sisustus Omakotivalkoinen

Lasiseinän asennus tunnissa

Suurin osa Mirror Linen asiakkaista on asentanut liukuovet ja kaapistot itse selkeiden ja helppolukuisten asennusohjeiden avulla. Meidän valkokehyksisen lasiseinän taidokkaasti ja ripeästi makuuhuoneen ja keittiön väliin viime vuonna asentanut JKS-Asennus vastasi myös city-yksiön lasiseinän asennustyöstä Johannan toivoman avaimet käteen –diilin merkeissä.

Kattoon porattiin 7 reikää lasiovien kiinnityslistaa varten ja lisäksi kiinteästi asennettu lasikulma ruuvattiin tukevasti seinään kolmesta kohtaa. Alakantoisten* liukuovien lattialista on kiinnitetty erikoisvahvalla liimanauhalla, jolloin lattiaa ei tarvitse rikkoa läpiporauksella. Myös minun kotini valkoinen lasiseinä asennettiin vastaavalla tavalla.

Kiinteällä kulmalla ja liukuovilla varustettu Mirror Line -lasiseinäkokonaisuus oli paikoillaan tunnissa kaikkine työvaiheineen ja suosittelen suurella tyytyväisyydellä Mirror Linen valtuutettua asennuskumppania JKS-Asennusta ja heidän avaimet käteen -asennuspalvelua.

*Alakantoinen = Lasiovien painopiste on lattialla. Yläkantoinen = Lasiovet roikkuvat kattokiskosta, jolloin lattialistaa ei tarvita lainkaan.

Lisätietoja Mirror Line -lasiseinätuotteista täältä: mirrorline.fi/lasiseinat

Lasiseinä alkovissa Mirror Line moderni tilanjakoratkaisu yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Lasiseinä alkovissa Mirror Line moderni tilanjakoratkaisu yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Lasiseinä alkovissa Mirror Line moderni tilanjakoratkaisu yksiön sisustus Omakotivalkoinen

Lasiseinä alkovissa – Moderni tilanjakoratkaisu

Mirror Line –lasiseinä on moderni tilanjakoratkaisu, joka tekee suuren vaikutuksen kodin sisustukseen ja tunnelmaan. Musta kehysprofiili on kaikessa yksinkertaisuudessaan tyylikäs valinta ja luo tilaan ryhdikkyyttä ja särmää.

Tilan jakaminen pienessä yksiössä on haastavaa, sillä neliöiden rajallisuus saa helposti aikaan sumppuisuutta. Kirkkaalla lasilla varustettu raamikas lasiseinä päästää valon kulkemaan huoneiston läpi makuualkovin perimmäiseen nurkkaan saakka ja liikuteltavien ovien ansiosta kulkuaukon paikkaa ja leveyttä voidaan vaihdella tilan ja fiiliksen vaatimalla tavalla.

Pienikokoinen yksiö myös näyttää visuaalisesti suuremmalta lasiseinän ansiosta ja tilanjakaja tekee makuualkovista pesämäisemmän ja rauhallisemman.

Mirror Linen blogista löydät runsaasti ideoita ja inspiraatiota erilaisista tilanjakoratkaisuista: mirrorline.fi/blogi

Lasiseinä alkovissa Mirror Line moderni tilanjakoratkaisu yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Lasiseinä alkovissa Mirror Line moderni tilanjakoratkaisu yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Lasiseinä alkovissa Mirror Line moderni tilanjakoratkaisu yksiön sisustus Omakotivalkoinen

Mirror Line lasiseinä – Unelmista totta!

Kotimainen perheyritys Mirror Line tarjoaa Suomen kattavimman malliston mittatilausratkaisuja, lasiseinäkokonaisuuksia, tyylikkäitä kaapistoja sekä liukuovia. Mirror Linella jokainen tilaustyö toteutetaan äärimmäisellä tarkkuudella ja intohimolla – pienimmätkin yksityiskohdat hiotaan huippuunsa ja laatutaso kestää kriittisimmänkin tarkastelun.

Mirror Linen tuotevalikoimasta löydät kaiken mitä toivoa saattaa – kaapistot, ladonovet, liukuovet, peiliovet ja lasiseinäratkaisut kaikkiin tarpeisiin! 

Tutustu Mirror Linen mallistoon ja katso miten upeita kokonaisuuksia he ovat toteuttaneet! Referenssien joukosta löydät mm. dynaamisen perheen lasiliukuovet, sekä vinkkejä erilaisiin eteissäilytysratkaisuihin.

Ihanaa päivää kaikille!

Lue myös: Valkoinen lasiseinä & unelmien makuuhuone


Seuraa myös Instagramissa 

16 kommenttia “Lasiseinä alkovissa – Mirror Line

  1. Nipsu: Koska se on upea ja tekee kodista viimeistellymmän ja viihtyisämmän. 🙂

 1. Millainen on tällaisen lasiseinän äänieristysominaisuus? Toimisiko työtilan erottamiseen yläkerran aulasta? Tavoitteena olisi saada avotilaa eristetympi tila juurikin äänten kuulumisen takia.

  1. Magritte: Lasiseinä eristää ääntä jonkin verran ja sanoisin että eristyskyky on kipsilevyseinän veroinen. Lasiovien ollessa kiinni viereisen tilan ääni on selvästi vaimeampi, mutta täysin äänetön se ei ole. Toimistoissa käytetään paljon lasiseiniä tilanjakamiseen ja uskon että eristys on riittävä jos kyseessä ei ole useiden henkilöiden avokonttorimainen tila. Kotitoimiston tilanjakoon on takuulla erinomainen valinta ja suosittelen että käännyt Mirror Linen ammattilaisten puoleen. 🙂 https://mirrorline.fi/tarinamme/yhteystiedot/

   1. Kiitos vastauksesta ? Tämä olisi kyllä erinomaisen kaunis ratkaisu ongelmaan. En olisi ikinä tiennyt koko vaihtoehdosta ilman blogiasi.

    1. Magritte: Lasiseinä tekee ihmeitä ja jakaa pieniäkin tiloja ilman että avaruus tai valoisuus kärisi. 🙂 Myös ääntä eristää jonkin verran ja siten on todella hyvä vaihtoehto kotitoimiston eriyttämiseen muusta oleskelusta. Ja äärettömän tyylikäskin se on, joten monta kärpästä saa samalla kertaa. <3

 2. Kauniita ovat kyllä, mutta mietin puhtaana pitoa, kun lasipinta ja karmit kerää varmasti pölyä aika lailla!

  1. Hilima: Lasiseinä ei kerää pölyä juurikaan ja itse olen vain kerran pessyt lasit joulukuun 2019 jälkeen. 🙂

 3. Hei vaan! Itsekin kokisin lasiseinä-jutun noin pienessä makuutilassa lähinnä ahdistavalta ”häkiltä”! Haluan ympärilleni avoimuutta ja hengittävyyttä! Laittaisin omaan vastaavaan tilaan kevyet verhot; siis jotkut valoverhon tyyliset jotka voi sipaista sivuun jos haluaa!
  – Airiina

  1. Airiina: Lasiseinä säilyttää tilan valoisuuden ja avaruuden, ja itseasiassa koti tuntuu paljon isommalta lasiseinän kanssa kuin ilman. 🙂 Uskon että yllättyisit iloisesti jos livenä pääsisit vierailemaan Johannan kotona. Ohut verho voi myös olla kiva vaihtoehto. 🙂

 4. Sinällään ok ratkaisu, mutta millainen on tilan ilmanvaihto, kun ovet on kiinni? Onko riittävän raikasta? Ja jos ilmanvaihtoaukot on pienen tilan sisällä, vaikuttaako tilan rajaaminen muun tilan ilman laatuun? Tällaisia mietteitä.

  1. Yksiössä asunut: Ilmanvaihto toimii oikein hyvin, lasiseinä ei ole sillä tavalla ilmatiivis että ovien ollessa kiinni makuuhuoneen ilmasta tulisi tunkkaista tms. Meillä myös kotona lasiseinä valkoisena ja paremmin kiertää ilma nyt kuin aikaisemmin seinien ollessa kipsilevyä (väliovi tietysti kuului asiaan tuolloin). 🙂

 5. Hauska idea tuollainen lasiseinä. Ja olipas nopea asennus kun tunnissa hoitui. Olemme puolisoni kanssa haaveilleet asunnon pienestä pintaremontista ja haeskelen inspiraatiota. Onko seinä ollut helppo pitää puhtaana?

  1. Tuula: on ollut helppo pitää puhtaana. Lasit eivät ole staattiset ja kahdesti olen vuoden aikana ne pyyhkinyt. 🙂 sormenjälkiäkään ei tule kun laseja liikutellaan reunalistoista. Todella tyytyväinen olen enkä edes osaa kuvitella enää kotia ilman lasiseinää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *