Søstrene Grene – Suurenmoisia löytöjä

Tanskalainen Søstrene Grene on viimein rantautunut Suomeen ja piipahdin kauppakeskus Forumissa sijaitsevassa myymälässä tutustumassa tähän omintakeiseen konseptiin hieman paremmin. Søstrene Grene pyrkii vaikuttamaan myönteisellä tavalla ihmisiin, luontoon ja ympäristöön, tarjoten tuotevalikoiman joka on vastuullinen, kohtuuhintainen ja ajan hengen mukainen. Myymäläkonseptissa keskitytään pieniin asioihin, jotka luovat iloa, toiminnallisuutta ja kauneutta arkeen. Hypätkäähän siis mukaan turneelle suuremmoisten löytöjen äärelle! 🙂

Søstrene Grene sisustuskauppa ja skandinaavinen tyyli - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen
Søstrene Grene sisustuskauppa ja skandinaavinen tyyli - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen
Søstrene Grene sisustuskauppa ja skandinaavinen tyyli - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen
Søstrene Grene sisustuskauppa ja skandinaavinen tyyli - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen

Søstrene Grene – Osta vain sitä mitä tarvitset

Søstrene Grenen tavoitteena on luoda ympäristö, jossa arjen tahti hidastuu hetkeksi. Konseptin sydän on tanskalainen hyggeily ja pohjoismaisen rauhallinen tunnelma. Tuotevalikoiman houkuttelevuus ja kauneus piilee yksityiskohdissa ja erityisesti väri- ja materiaalivalintoihin on kiinnitetty huomiota.

Søstrene Grene kannustaa ostamaan vain sitä mitä tarvitaan. Kohdistetulla ja vastuullisella hankintastrategialla sekä turhia välikäsiä minimoimalla tuotteiden hintataso saadaan pidettyä maltillisena. Kaikenlaista uutta ja ihanaa saapuu Søstrene Grenen hyllyihin joka viikko ja vaihtuva tuotevalikoima sekä kauniit esillepanot tekevät jokaisesta käynnistä inspiroivan. Tämän voin todellakin allekirjoittaa. 🙂

Søstrene Grene sisustuskauppa ja skandinaavinen tyyli - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen
Søstrene Grene sisustuskauppa ja skandinaavinen tyyli - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen
Søstrene Grene sisustuskauppa ja skandinaavinen tyyli - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen
Søstrene Grene sisustuskauppa ja skandinaavinen tyyli - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen

Ihania aarteita lapsille ja aikuisille

Lapsille Søstrene Grenestä löytyy vaikka ja mitä. Oma tyttöni on jo kasvanut söpöstelyvaiheen ohi aika päiviä sitten, mutta onneksi minulla on pieni kummipoika jolle ostin pienen yllärin. Joulua ajatellen Søstrene Grene on napakymppi ja lahjaideoita olisi jaettavaksi yllin kyllin askartelutarvikkeista kylpytuotteisiin, kosmetiikkaan, keittiövälineisiin ja sisustusaarteisiin.

Søstrene Grene sisustuskauppa ja skandinaavinen tyyli - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen
Søstrene Grene sisustuskauppa ja skandinaavinen tyyli - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen
Søstrene Grene sisustuskauppa ja skandinaavinen tyyli - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen
Søstrene Grene sisustuskauppa ja skandinaavinen tyyli - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen

Puun tuoksua ja rauhallista taustamusiikkia

Sisustajan silmää hellittiin toden teolla ja haltioituneena jäin tuijottamaan kauniita sommitelmia, joita riitti silmän kantamattomiin. Muutama upea hylly jäi kuvaamatta, sillä halusin antaa asiakkaille rauhan tutkailla ja tehdä ostoksia. En yleensäkään koskaan änkeä toisten tielle kuvailemaan, vaan pyrin hyvin huomaamattomasti sukkuloimaan asiakkaiden joukossa olematta kenenkään tiellä.

Upeat maanläheiset ja pehmeät sävyt, luonnonmateriaalit, ekologisuus ja hyggemäinen pehmeys ovat Søstrene Grenen konseptin erityisyyden taustalla. Rauhallinen taustamusiikki ja ihana puun tuoksu kruunasivat vierailuni ja näin rauhaisaa ostokokemusta en muista koskaan aiemmin kokeneeni. ❤︎

Søstrene Grene sisustuskauppa ja skandinaavinen tyyli - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen
Søstrene Grene sisustuskauppa ja skandinaavinen tyyli - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen
Søstrene Grene sisustuskauppa ja skandinaavinen tyyli - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen

Søstrene Grene – 5 myymälää Suomessa

Suomessa on tällä hetkellä viisi Søstrene Grene myymälää. Helsingin myymälät löytyvät Forumista ja Mall of Triplasta, Espoon liikkeet Tapionaukiolta ja kauppakeskus Sellosta. Viides myymälä sijaitsee Vantaalla kauppakeskus Jumbossa. Jos siis asustat PK-seudulla tai asioit tällä suunnalla, pistä Søstrene Grene korvan taakse ja kipaise katsomassa ja kokemassa tämä konsepti omin silmin. 🙂 Lisätietoa tuotteista sekä Suomeenkin toimittavan verkkokaupan löydät täältä: ➤ sostrenegrene.com/fi

Ihanaa sunnuntaita kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

4 kommenttia “Søstrene Grene – Suurenmoisia löytöjä

  1. Ketjun Suomeen rantautuminen ei ole ihan uusi juttu. Søstrene Grene on ollut Tapiolan Ainoassa jo useamman vuoden.

    1. Ainoa: Kiitos kun korjasit. 🙂 Taisi avautua juuri ennen pandemian alkua. Aarhusissa käydessäni rakastuin tähän myymäläkonseptiin ja tuotteisiin ja on enemmän kuin mahtavaa että ollaan saatu ketju Suomeen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *