Kotikuulumisia & kauneudenhoitoa

Kotona oleilussa on omat hyvät puolensa ja yksi niistä on lisääntynyt vapaa-aika. Suihkussa ehtii olemaan juuri niin pitkään kuin huvittaa ilman kiirettä minnekään, eikä ole tarvinnut meikata – tosin meikkaan muutenkin hyvin harvoin, joten sen osalta ei ole arkirutiinit juurikaan ole muuttuneet.

Hyvinvointi kauneudenhoito Biotherm Biomains voide Omakotivalkoinen

Pitkien ja rauhallisten suihkujen lisäksi on ollut aikaa kunnon kasvohieronnalle, pedikyyrille ja venyttelylle. Vartalovoiteillakin on ollut kiva lutrata kun voi hiihdellä sen jälkeen menemään rennoissa vaatteissa aamusta alkaen. Videopalavereissa ei vastapuoli onneksi näe että jalassa on tytöltä ryöväämäni kulahtaneet pyjamahousut ja reikäiset villasukat, joista en raaski luopua vaikka uudet ja ehjät odottavat jo käyttöönottoa. 🙂

Hyvinvointi kauneudenhoito Biotherm Lait Corporel voide Omakotivalkoinen

Kotona on tullut tehtyä kotijumppatreeniä päivittäin jo viime viikosta alkaen ja jonkinlaiseen kesäkuntoon tässä yritän pyrkiä, tai ainakin ylläpitää nykyistä kuntoa, ettei selkävaivat pääse pahenemaan. En omista vaakaa joten painoani en seuraa, mutta olotila kertoo pureeko treeni vai ei. Kotijumpasta teinkin joskus teille postauksen ja tismalleen samalla kaavalla jumppailen parhaillaan. Oman kehon painotreeni on parasta ylläpitojumppailua mitä olla voi ja se sujuu hyvin kotosallakin.

Lue myös: ➤ 45 minuutin kotijumppaohje

Hyvinvointi kauneudenhoito kasvohieronta Omakotivalkoinen

Seuraavaksi alan laittelemaan meille iltapalaa ja sen jälkeen etsin jonkin romanttisen leffan, jota sängystä käsin tabletilta katselen siihen asti kun silmä pysyy auki. Oma unirytmi on jännästi nyt kääntynyt aamuvirkun puoleen – olen aina kukkunut myöhään ja olisin voinut viikko sitten vannoa että liiallinen kotona oleilu pahentaisi tilannetta entisestään, mutta täysin päinvastoin on käynyt ja tänäkin aamuna olen herännyt jo kuuden jälkeen ihan itsestään.

Kivaa iltaa kaikille ja huomiseen!

4 kommenttia “Kotikuulumisia & kauneudenhoitoa

  1. Minulla on taas ihan päinvastoin tuo vapaa-aika. Nyt kun lapset ovat kotona, ei sitä vapaa-aikaa ole juuri ollenkaan . Kaikki kotona, välillä lapset riitelee, välillä poika huutaa mulle, että mä vihaan sua . Tämmöisenä aikana huomaan positiivisia piirteitä perheistä, joilla on yksi lapsi ja jos lapsi on vielä kiltti. Meillä seinät kaatuu päälle, mutta tomerana ja vahvana ihmisenä selviän tästäkin. 😀Tänä iltana tein lapsille puuroa ja samaan aikaan kannoin kuopustani (2.v.) , jolla on tällä hetkellä flunssaa ja kuumetta. Rankkaa on meillä, mutta kyllä tästä selvitään.

    1. Pitju: lasten kanssa on varmasti omaa aikaa vähemmän, etenkin nyt päiviä alkaa jo olla takana ja tekemiset käy vähiin. Minulla on vain tuo yksi neiti, joka on jo sen verran iso että tekee omia juttujaan paljon eikä äitin seura kiinnosta. 😀 Taisi saada viime viikolla jo yliannostuksen äitiaikaa. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *