Parhaat sisustustärpit – Hullut Päivät 2020

Stockmannin odotetut Hullut Päivät* painottuvat tänä keväänä nettikaupan puolelle ja poimin teille postaukseen parhaat sisustustärpit ja omat suosikkini. Esimerkiksi Carl Hansen & Son´sin designklassikko Wishbone-tuoli, Linie Designin matto ja Design House Stockholmin upea Air-senkki ovat ihania sekä yhdessä että erikseen! ♥︎

Parhaat sisustustärpit Stockmann Hullut päivät 2020 Omakotivalkoinen

1. CH24 Wishbone tuoli | 2. Linie Design matto | 3. Design House Stockholm senkki | 4. Normann Copenhagen seinävalaisin | 5. Artek 153A ritiläpenkki | 6. Casa Stockmann kori

Minulla on useita tuttuja ja ystäviä töissä Stockmannilla ja sen lisäksi Stockmann on minulle henkilökohtaisesti nostalginen ja tärkeä paikka. 90-luvun teinille Stockmann ja etenkin nuorisomuodin osasto One Way olivat tärkein inspiraation lähde kaikkine tapahtumineen. Toivon että Stockmann selviää tästä koronakurimuksesta ja aion tehdä ostoksia myös huomenna ja lauantaina, kun loputkin ostoslistani tuotteet tulevat myyntiin. ♥︎

Kurkkaa sinäkin Hullarivalikoima täältä ja hyödynnä tämän kevään poikkeuksellisen hyvät edut:

hullutpaivat.com*

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

Tuotekuvat Stockmann / Hullut Päivät, *sisältää kaupallisen linkin.


2 kommenttia “Parhaat sisustustärpit – Hullut Päivät 2020

  1. Stockmann on minulle myös nostalginen paikka.Siellä olen pyörinyt lapsena ja nuorena ja osan aikuisuudestani.
    Jouluikkunat on ikoniset ja ovat kuuluneet jouluuni lapsesta asti.Koko tavaratalo on satumaisen kaunis.Mitä ei stockalta löydä,ei löydä mistään!
    Siellä on mukava vaikka vain katsella,kahvitella ja käydä moikkaamassa karppeja.Onko ne vielä siellä?
    Kaikki treffit oli myös stockan kellon alla.Aina kun suuntaan helsinkiin,painelen ekaksi stockalle:)Vanhempani asioivat myös aina siellä:)Stockmann on lempi”kauppani” ja toivon todella ettei tämä vaikuta!

    1. Nanna: toivon samaa, haluaisin vielä nauttia Stockmannin palveluista ja myös turvata työntekijöiden työpaikat. Stockan kellon alla on monet muistot luotu, sovittu treffejä ja tavattu rakkaita ystäviäkin. ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *