Ruuviton seinähylly keittiöön ja kylpyhuoneeseen

Kaupallinen yhteistyö: Sinituote Oy

Ruuviton seinähylly on mainio keino luoda lisää säilytystilaa keittiöön ja kylpyhuoneeseen ilman reikien poraamista. Tämä on erinomainen ratkaisu etenkin minunlaisille vaihtelunhaluisille sisustajille. Sinituotteen uusi kotimainen Ruuviton-tuotesarja sisältää erikokoisia imukuppikiinnitteisiä seinähyllyjä sekä -koukkuja, joiden avulla sain kylpyhuoneessa pesuaineet sekä pyyhkeet käden ulottuville sekä kaipaamaani laskutilaa keittiöön. Nyt arvomme Sinituotteen kanssa 5kpl SINI Ruuviton -tuotesettejä, arvontaohjeet löydät postauksen lopusta!

Sinituote Ruuviton seinähylly imukuppi kiinnitys ilman ruuveja kylpyhuone keittiön sisustus Omakotivalkoinen
Sinituote Ruuviton seinähylly imukuppi kiinnitys ilman ruuveja kylpyhuone keittiön sisustus Omakotivalkoinen

Uusi Ruuviton -tuotesarja

Sinituotteen uusi Ruuviton-tuotesarja on toteutettu opiskelijayhteistyönä Aalto-yliopiston kanssa. Tuotesarjan muotoilusta on vastannut Annukka Svanda ja tuotteiden ulkomuoto on tyylikäs ja ajaton. Ruostumaton alumiinikehikko ei säiky suoraa vesisuihkua ja imukuppien uudenlainen mekaniikka pitää hyllyt ja seinäkoukut visusti paikallaan sekä lasi- että kaakelipinnoissa.

SINI Ruuviton -tuotteet ovat erinomainen valinta myös vuokrakodeissa, joissa ei haluta tehdä pysyviä jälkiä seinäkaakeleihin tai välitilalaseihin. Ruuviton-tuotteiden erikoisuus piilee patentoidussa imukupissa ja sitä ympäröivässä silikonirenkaassa, joka pitää imukupin tiiviisti kiinni seinässä. Sinituotteen Ruuviton-sarja on suunniteltu erityisesti kylpyhuoneen säilytystarpeisiin ja se toimii erinomaisesti myös keittiöissä ja kodinhoitohuoneissa.

Tutustu SINI Ruuviton -tuotevalikoimaan täällä: ➤ sinituote.fi/ruuviton

Sinituote Ruuviton seinähylly imukuppi kiinnitys ilman ruuveja kylpyhuone keittiön sisustus Omakotivalkoinen
Sinituote Ruuviton seinähylly imukuppi kiinnitys ilman ruuveja kylpyhuone keittiön sisustus Omakotivalkoinen

Lisää säilytystilaa keittiöön

Meidän keittiö on melko pieni ja välitilalasiin kiinnitettyjen SINI Ruuviton-seinähyllyjen ansiosta pöytätilaa on käytettävissä nyt enemmän. Ruuviton seinähylly on meidän keittiössä täydellinen ratkaisu, sillä tykkään vaihtelusta ja hyllyjen määrää, paikkaa ja korkeutta on hyvä voida siksi muuttaa. Yrttejä varten laitoin hyllyihin kaistaleen tuorekelmua, jotta vesi ei valu ulos hyllyn pohjassa olevista rei´istä ja vesivara riittäisi parin päivän kasteluun. Leveä Ruuviton-hylly on kooltaan 26x16cm ja kapeampi Ruuviton-hylly on 13x16cm. Korkeutta molemmilla on 15cm, mikä on erinomainen juurikin kaupan valmisyrttejä ajatellen.

Sisustuksellisesta näkökulmasta katsottuna SINI Ruuviton -hyllyt täydentävät keittiötä kauniisti ja tykkään siitä että yrtit on nostettu ylös seinälle tuomaan väriä. Yrttien lisäksi hyllyjä voi hyödyntää myös keittiövälineiden, mausteiden ja ruokapurnukoiden säilytyksessä. Matalareunainen hylly on erinomainen astianpesuaineen, -harjan sekä -pesusienen säilytimenä, näin ne ovat aina käden ulottuvilla ja saavat ilmavasti kuivahtaa pesujen välillä. Ruuviton-koukut vuorostaan sopivat keittiökäytössä astiapyyhkeiden ja saksien ripustamiseen.

Sinituote Ruuviton seinähylly imukuppi kiinnitys ilman ruuveja kylpyhuone keittiön sisustus Omakotivalkoinen
Sinituote Ruuviton seinähylly imukuppi kiinnitys ilman ruuveja kylpyhuone keittiön sisustus Omakotivalkoinen
Sinituote Ruuviton seinähylly imukuppi kiinnitys ilman ruuveja kylpyhuone keittiön sisustus Omakotivalkoinen

Ruuviton seinähylly – Kylpyhuoneen säilytysideat

Keittiön välitilalaseihin ei yleisesti suositella poraamaan reikiä, sillä lasi saattaa haljeta. Myös kaakeleiden kanssa pitää olla varovainen ja etenkin kosteissa kylpyhuoneissa kannattaa aina käyttää harkintaa jos aikomuksena on porata seiniin reikiä. Uusi SINI Ruuviton -tuoteperhe pelastaa pähkäilyltä ja luo vapauden ratkoa säilytyksen haasteet optimaalisella tavalla.

Olen säilyttänyt pesuaineita muovikorissa kylpyhuoneen kaapissa ja siirtänyt ne aina ennen suihkuun menoa pesukoneen päälle. Monenlaisia säilytysratkaisuja olen suihkunurkkaan miettinyt, mutta kylpyhuoneremontin viivästyksen takia asia ei ole edennyt. SINI Ruuviton -seinähyllyt ovat täydellinen ratkaisu tilanteeseen ja enää minun ei ole tarvinnut siirrellä purtiloita edestakaisin.

Leveässä SINI Ruuviton -hyllyssä säilytän shampoota, hoitoainetta sekä vartalokuorintavoidetta. Matalassa Ruuviton -hyllyssä on vuorostaan suihkusaippuaa ja kasvojenpesuainetta. Ruuviton-kulmahylly toimii tällä hetkellä seinätelineenä raunioiselle tuoden pelkistettyyn kylpyhuoneeseen väriä. Kylpyhuoneen kosteuteen elpymään päässyt raunioinen viihtyy nurkkapaikassaan niin hyvin, että se luultavasti saa jäädä niille sijoilleen. 🙂

Sinituote Ruuviton seinähylly imukuppi kiinnitys ilman ruuveja kylpyhuone keittiön sisustus Omakotivalkoinen

Ruuviton – Lapsiperheen valinta!

SINI Ruuviton-sarjan imukuppikiinnitteiset seinähyllyt ja -koukut on helppo ja nopea asentaa paikalleen ilman työkaluja. Uudenlainen imukuppi kiinnittyy tiukasti lasi-, kaakeli- ja peilipintoihin ja kosteuden lisäksi tuotteet kestävät hyvin myös painoa luoden rajattomat mahdollisuudet kodin sisustukseen ja säilytykseen.

Myös lapsiperheissä ruuvittomat seinäkoukut ja -hyllyt ovat huippuvalinta. Niiden paikkaa voidaan vaihdella ja säätää lapsen kasvaessa pituutta ja näin perheen pienimmilläkin on aina oikealla korkeudella oleva koukku omalle pikkuruiselle kylpytakilleen ja pesuaineilleen. ♥︎

Tilaa SINI Ruuviton -tuotteet kätevästi suoraan täältä: ➤ sinituote.fi/ruuviton

Sinituote Ruuviton seinähylly imukuppi kiinnitys ilman ruuveja kylpyhuone keittiön sisustus Omakotivalkoinen
Sinituote Ruuviton seinähylly imukuppi kiinnitys ilman ruuveja kylpyhuone keittiön sisustus Omakotivalkoinen

Arvonta Instagramissa!

Arvomme Instagramissa yhdessä Sinituotteen kanssa 5kpl SINI Ruuviton-säilytystuotesettejä. Kattava 100€ arvoinen setti sisältää pyyhekoukkutelineen, 2kpl yksittäisiä seinäkoukkuja, wc-paperitelineen, leveän seinähyllyn, kapean seinähyllyn sekä matalareunaisen seinähyllyn. Jaossa siis 5kpl tälläistä kaiken kattavaa settiä ja osallistumisaikaa on sunnuntaihin 19.4.2020 saakka. Palkinnot postitetaan voittajille Sinituotteen toimesta.

Osallistu arvontaan täällä: ➤ instagram.com/oma_koti_valkoinen

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Lue myös: ➤ Parhaat autonpesuvinkit5 kommenttia “Ruuviton seinähylly keittiöön ja kylpyhuoneeseen

  1. Vaikuttaapa kätevältä😊 ihan mielenkiinnolla kyselen, mitä kylppäriremontille kuuluu? Eikö suunnitemat ja kaikki ollut jo valmiina? Hyvää pääsiäistä😊

    1. Ninni: Kylppäriin on suunnitelmat tehty ja puolet hommistakin. Remontti siirtyi loppuvuodesta keväälle budjettisyistä ja koronan takia sitten hamaan tulevaisuuteen. Vähän rasittaa mieltä elellä keskeneräisyyden keskellä, mutta minkäs teet – turvallisuus ja terveys ennen kaikkea. 🙂

    1. Hilkka: Keittiössä säilytystilan riittävä määrä on tosi tärkeää. 🙂 Tosin liikaa sitä ei kannata olla, koska tilalla on aina tapana täyttyä aikanaan. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *