KUNGS – Parhaat autonpesuvinkit & UPEA ARVONTA!

Yhteistyössä Sinituote Oy / KUNGS

Pääsimme siskoni kanssa testailemaan KUNGS-autonpesutuotteita ja pesuoperaatio oli niin helppo että haluamme rohkaista kaikkia autoilevia naisia tarttumaan omatoimisesti harjanvarteen. Auton peseminen omin käsin on huomattavasti hellävaraisempaa kuin automaattipesulaan ajaminen, eikä se vie juurikaan enempää aikaa. Poimi parhaat autonpesuvinkkimme videolta ja osallistu samalla arvontaan, jonka palkintona on kaiken kattava KUNGS-tuotesetti!

KUNGS autonpesuvinkit Sinituote omakotivalkoinen autonpesu

KUNGS – Vain parasta autollesi!

Säännöllisesti pesty auto säilyttää arvonsa ja laadukkailla välineillä auton peseminen sujuu helposti ja vaivattomasti aivan kuten kotisiivouskin. Kotimaisen Sinituotteen omistama KUNGS on Pohjoismaiden johtava autotarvikesarja, joka on kehitetty erityisesti Suomen ankariin ja vaihteleviin sääolosuhteisiin. KUNGS-tuoteperhe sisältää kaiken tarpeellisen auton huoltamisesta pesuun, kiillotukseen sekä sisätilojen puhdistukseen, ja sen kotimaisuusaste on vahva – merkittävä osa tuotteista kantaa kotimaisesta alkuperästä kertovaa avainlipputunnusta.

KUNGS autonpesuvinkit Sinituote omakotivalkoinen autonpesu

Pesupaikan ja -aineen valinta

Valitse pesupaikka aina siten, ettei autoon kohdistu suoraa auringonvaloa, joka kuivattaa pesuaineen helposti auton pintaan. Tämä saa aikaan läikkiä, jotka saattavat “palaa” kiinni samaan tapaan kuin ikkunalasille käy suorassa auringonpaisteessa suoritetussa pesussa. Itsepalvelu-pesuloita löytyy runsaasti ympäri Suomen ja useiden huoltoasemien yhteydessä sekä kauppakeskusten parkkihalleissakin sellaisia on käytettävissä muutaman euron hintaan.

Erityisen tärkeää on muistaa että autoa ei saa pestä missä tahansa ja aina tulee selvittää tonttiomistajan lupa pesemiselle. Myös pesuaineiden pääsyä luontoon tulee välttää ja suosittelemmekin siskoni kanssa valitsemaan mahdollisimman luonnonmukaisen pesuaineen, joka on varustettu ympäristömerkein.

KUNGS autonpesuvinkit Sinituote omakotivalkoinen autonpesu

KUNGS autonpesuvinkit Sinituote omakotivalkoinen autonpesu

Parhaat autonpesuvinkit

1) Esihuuhtelu ja -pesu

Huuhtele auto aina ennen pesua edeten likaisimmasta kohdasta puhtaampaan eli yleensä alhaalta ylöspäin. Huuhtele tämän jälkeen vielä koko auto ylhäältä alaspäin. Esihuuhtelu on erittäin tärkeää, jottei pinnalle jäisi kiinteää likaa naarmuttamaan autoa. Jos auto on hyvin likainen, suihkuta ensin esi- tai liuotinpesuaine auton kuivaan pintaan. Anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan ja huuhtele aine pois. Erityisesti kesäaikaan hyönteisten jälkiä kannattaa liuottaa hetken.

KUNGS autonpesuvinkit Sinituote omakotivalkoinen autonpesu

2) Pesuaineen annostelu

Annostele pesuaine sen valmistajan ilmoittaman ohjeen mukaan KUNGS-paineruiskupulloon tai autonpesuämpäriin, jossa on hiekkasihti pohjalla. Hiekkasihti on erityisen tärkeä, sillä se estää pesuvedessä olevan hiekan ja roskien pyörimisen harjan tai sienen mukana takaisin auton maalipinnalle.

KUNGS autonpesuvinkit Sinituote omakotivalkoinen autonpesu

3) Tehokas ja hellävarainen pesu

Aloita peseminen autonpesuharjalla tai pesusienellä laajoin pyörivin liikkein, edeten alue kerrallaan ylhäältä alaspäin. Pese huolella auton kaarevat muodot ja peilien ympäristö, jotta niihin ei jää pesemättömiä kohtia.

KUNGS-mikrokuitusienen kääntöpuolen verkkomainen pinta on mainio hyönteissieni tuulilasin ja ajovalojen puhdistamisessa. Mikrokuitusieni imee itseensä runsaasti vettä, joten auton pesu käy nopeasti ja vaivattomasti. Hankalissa muodoissa, kuten vanteissa, joustava pesusienen ja mikrokuitusuikeroiden yhdistelmä on ulottuvuudeltaan erinomainen. Mikrokuitusienestä tuli siskoni ultimaattinen suosikki ja paikallisen huoltoaseman henkilökuntakin vakuuttui sienen tehokkuudesta erityisesti tahmaisten hyönteisten poistamisessa.

Huuhtele auto aina yhden alueen pesun jälkeen, jottei pesuaine ehdi kuivumaan pintaan. Käytä huuhtelussa runsaasti vettä.

Pese tuulilasi tarvittaessa lasinpesuaineella, huuhtele vedellä ja kuivaa halutessasi Aqua-Away-kuivaimella.

KUNGS autonpesuvinkit Sinituote omakotivalkoinen autonpesu

4) Vanteiden puhdistus

Pese vanteet vanteiden pesemiseen tarkoitetulla vanneharjalla tai vannesienellä. Huuhtele huolella.

KUNGS autonpesuvinkit Sinituote omakotivalkoinen autonpesu

5) Loppuhuuhtelu

Anna autollesi loppuhuuhtelu ylhäältä alaspäin.

KUNGS autonpesuvinkit Sinituote omakotivalkoinen autonpesu

6) Kuivaa – älä kuivata!

Kuivaa auto huolellisesti, sillä auton pinnalle jääneet vesipisarat voivat muodostaa linssin, joka voimistaa auringonsäteitä haalistaen maalipintaan ikävän näköisiä jälkiä. Lisäksi kovasta tai kalkkipitoisesta vedestä jää maalipinnalle usein pisarajälkiä.

Käytä kuivaamiseen hellävaraista Aqua-Away -kuivainta, joka sopii sekä tasaisten että kaarevien pintojen kuivaamiseen.

Viimeistele auto Super Dry -autonkuivauspyyhkeellä tai mikrosäämiskällä, joka imee jopa viisi kertaa painonsa verran vettä. Super Dry -pyyhe on reilun kokoinen, miellyttävän pehmeä käyttää ja sopii kaikille auton ulkopinnoille – tuulilasille, ajovaloille ja maalipinnalle.

Aloita auton kuivaaminen puhtaimmista kohdista, jottet vie likaa tai hiekkaa pyyhkeen mukana helmoista tai vanteista puhtaalle maalipinnalle.

KUNGS autonpesuvinkit Sinituote omakotivalkoinen autonpesu

HUOM! Jos aiot pesun jälkeen vielä vahata auton, käy tarkasti läpi myös ovien ja listojen reunat, luukkujen aukot sekä muut pienet yksityiskohdat, jottei niistä valuva vesi laimenna vahaa.

Kuvasimme siskon kanssa teille videon auton pesusta, jotta näette miten yksinkertaista ja helppoa auton pesu onkaan!

KUNGS autonpesuvinkit Sinituote omakotivalkoinen autonpesu

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Putipuhtaalla autolla on ilo ajella ja laadukkailla välineillä auton peseminen sujuu helposti aivan jokaiselta! Lähestyvän kesän kunniaksi arvomme yhdessä Sinituotteen kanssa kattavan KUNGS-tuotesetin, joka sisältää sihdillä varustetun pesuämpärin, lyhytvartisen pehmeän pesuharjan, Aqua-Away -kuivaimen, maailman parhaimman mikrokuitusienen, imukykyisen Super Dry -pyyhkeen ja käteväkäyttöisen vanneharjan.

Osallistu blogiarvontaan jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoiset terkkusi perjantaihin 26.4.2019 klo 23:59 mennessä. Arvonta suoritetaan heti seuraavana päivänä ja voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein!Palkinnon arvo 45€, palkinto postitetaan voittajalle Sinituotteen toimesta.

KUNGS-pesusettejä on jaossa yhteensä 3kpl ja ne jakaantuvat kolmeen eri paikkaan – arvonta on blogin lisäksi käynnissä myös Instagramissa ja Facebookissa, ja osallistua voit perjantaihin 26.4.2019 klo 23:59 asti! Triplaa voittomahdollisuutesi ja käy osallistumassa vaikka kaikkiin kolmeen arvontaan!

→ FACEBOOK: https://www.facebook.com/omakotivalkoinen
→ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/oma_koti_valkoinen/

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Iloista pääsiäistä kaikille!

253 kommenttia “KUNGS – Parhaat autonpesuvinkit & UPEA ARVONTA!

 1. Minä ne autonpesuvälineet muutenkin hommaan, joten nää ois vaan plussaa.. ja se itse auton peseminenkin sujuu ilman apuja..

 2. Tälle setille olisi kyllä käyttöä!!!?
  Automaattipesuista kuuluu tasaisin väliajoin niin huonoja kokemuksia naarmuuntumisista yms. että talouden kumpaakaan autoa ei oikein uskalla viedä niihin.

 3. Hyvää pääsiäistä! Nyt onkin hyvät autonpesukelit tiedossa. Itsellä auton sisäsiivous olis vielä tekemättä talven jäljiltä. ??

 4. Kiitos hyvistä vinkeistä! Näillä luonnistuu ummikonkin auton pesu vaivatta! Ja jep, osallistun myös arvontaa.

 5. Mukana arvonnassa. Tyttären pihassa autonpesu mahdollisuus joten olisi ihana voittaa tällainen setti ja päästä pesemään joskus kunnon vehkeillä.

 6. Mukana, pesuvälineet oman auton pesuun olisi hyvä olla ? saisi mies pestä autonsa ihan omilla pesuvälineillä ?
  Mukavaa pääsiäistä ?

 7. Osallistun! Aurinko tuo näin keväisin autossa olevan lian ja siitepölyn niin armottomasti esille. Toisaalta auringossa puhdas auto myös kiiltelee aivan upeasti.

 8. Ihanaa pääsiäistä! Autonpesu on meillä ollut miehen heiniä mutta jos paketin voittaisin niin pesisin molempien autot yllätyksenä :).

 9. Mukana arvonnassa. Mieheni just valitti ettei ole kunnon välineitä, harjakin kulunut melkein puhki..

 10. Mukana arvonnassa, setille olisi todellakin käyttöä kahden auton perheessä.

  Aurinkoista pääsiäistä!

 11. Arvonnassa mukana. Olisikin käyttöä uudelle setille kun autokin meni vaihtoon. Vanha setti jo parhaat päivänsä nähnyt.

 12. Autoni kaipaisi kunnon kevätpesua. Tällä se onnistuisi. Minä ja autoni olisimme molemmat tyytyväisiä 🙂

 13. Mies tykkää itse puuhastella auton kanssa, hänelle toivoisin voittavani hyvät pesuvehkeet. Aurinkoinen kevät näyttäisi vielä kivemmalta, kun autokin kiiltelisi auringossa 😀

 14. Tästä olis iso apu meille, kun mies ei uskalla viedä autopesulaan yhden huonon kokemuksen vuoksi, ja siksi kesät talvet jynssää autoja käsin. Olisi mukava ilahduttaa voitolla ☺️

 15. Arvontaan mukaan ? Mies joskus kritisoi, että autonpesut jää aina hänen harteilleen… Mielellään uusia pesuvehkeitä käyttäisin ja yllättäisin puhtaalla autolla.

 16. Täydellinen setti! ? Kunnolliset välineet puuttuvat ja etenkin näin kevätaikaan sormet syyhyävät päästä puhdistamaan auto kunnollisesti niin sisältä kuin ulkoakin päin.

 17. Todella hyvä postaus, itsekin pitäisi auto pestä useammin kun vaatteisiin tulee tahroja kun vain avas auton oven 😛

 18. Oma isäni piti auton aina puhtaana ja siistinä, hän myös opetti minut siihen. Nyt voisin tuon tuotepaketin avulla opettaa saman omille pojilleni (3 kpl).

 19. Tämä tulisi kyllä tarpeeseen, farmariautoni kaipaa kunnon kevätpesua?!
  Ihanaa kevättä kaikille☀️!

 20. Kyl vaa! Oon kyllästynyt, kun konepesun jäljiltä on aina uusia naarmuja autossa ja laseissa ? Siispä itse pesun opetteluun.

 21. Oh la laa mahtavaa…vappua ja upeita aurinkoisia autopelejä odotellessa.
  Kunhan saa autot puhtaaksi moi kelpaa esitelläkin 🙂

 22. Kelpais, nimittäin auton pesuvälineet kaipaisi kesän aikana uusimista. Sen verran tulee pestyä niin omia kuin kavereidenkin autoja.

 23. No johan näillä mielellään auton pesis! =) Mukavaa kevättä ja toivotaan loistavia autonpesukelejä!

 24. Antaisin pesusetin tyttäreni poikaystävälle, joka on todella ahkera autonpesijä. Setti tulisi kovaan käyttöön.

 25. Autoni kaipaisi juuri tällaista tehokasta puhdistusta talven jäljiltä, että saisi kaikki ravat, hiekat ja suolat pois, koska olen kulkenut jatkuvasti pitkää työmatkaa! Nyt olisi mukava päästä tekemään kunnon pesu, kun aurinkoiset ja lämpimät kelitkin suosivat!

 26. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! ♥︎ Ja kiitos erityisesti ihanasta palautteesta jota olette antaneet osallistumisen yhteydessä tänne kommenttiboksiin sekä muita kanavia pitkin tähän postaukseen ja autonpesuvideoon liittyen! <3 <3 <3

  Blogiarvonnan palkintona olevan KUNGS-tuotesetin voitti nimimerkki Hilima, onnea! Hänelle on laitettu sähköpostia voitosta ja mikäli voittaja ei ilmoittaudu 5.5.2019 mennessä, arvotaan palkinto kaikkien osallistujien kesken uudelleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *