Unelmien tuoli – Poiat Lavitta

Bongasin kotimaisen Poiatin valkoiseksi maalatun Lavitta-tuolin* ja se oli kuulkaa menoa se. 🙂 Lavittaa ja sen kaunista profiilia olen ihastellut jo pitkään, mutta valikoimassa olleet vakiosävyt musta, tammi ja tummaksi petsattu puu eivät ole olleet meidän kotiin oikeanlaisia. Ystävämyyntituotteiden joukosta kuitenkin löytyi mallikappale valkoisesta tuolista ja tilasin sen omakseni. ♥︎ Valkoinen väritys ei ymmärtääkseni ole koskaan päässyt tuotantoon asti, joten tämä lienee jonkinlainen kokeilu, joka toivottavasti jossakin vaiheessa on saatavana laajemminkin.

Poiat Lavitta designtuoli erikoisvärissä vitivalkoisena - Omakotivalkoinen
Poiat Lavitta designtuoli erikoisvärissä vitivalkoisena - Omakotivalkoinen

Kotimainen designtuoli

Näyttävän näköinen ja palkittu designtuoli* edustaa uutta suomalaista suunnittelua. Poiat-muotoilutoimiston Lavitta-tuolin inspiraationa on toiminut ulkotiloista tuttu taittotuolimalli, josta Poiat ovat luoneet uudenlaisen tulkinnan. Lavitta rakentuu kahdesta muottiin taivutetusta vanerikappaleesta ja etenkin sivusta katsottuna sen linjakas figuuri pääsee oikeuksiinsa.

Kauniin ja ajattoman ulkomuotonsa lisäksi tuoli on äärettömän mukavan tuntuinen istua. Siinä saa lokoisan asennon myös tällainen mykkyrälle valuva etätyöläinen. Selkänoja ulottuu lapaluiden alaosaan ja selkää taaksepäin taivuttamalla saan vapautettua nopeasti keskiselkään ilmaantuvan jumitilan, joka viime aikoina on kiusannut.

Poiat Lavitta designtuoli erikoisvärissä vitivalkoisena - Omakotivalkoinen
Poiat Lavitta designtuoli erikoisvärissä vitivalkoisena - Omakotivalkoinen

Erikoisvärisen mallikappaletuolini uniikkius ja varastotyhjennyksen edullisempi hinta ovat tietysti suurin ilon asia. Niiden lisäksi iloitsen myös siitä että sain osoitettua tukeni kotimaiselle työlle, designille ja osaamiselle. ♥︎ Valkoista tuolia ei enää ole jäljellä, kun ostin sen omakseni, mutta muita ihania designaarteita vielä löytyy. 🙂

Jos kiinnostuit niin löydät lisää ihania tuotteita ja inspiraatiota Poiatin instagram-tililtä: ➤ instagram.com/poiat

Aurinkoista tiistaita kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

4 kommenttia “Unelmien tuoli – Poiat Lavitta

  1. Heippa, saiskos lisätietoa myös tuosta työpöytä lipastosta. Näyttää varsin kätevältä. Kiitos!

  2. Moi – eli oliko kyseessä Poiat:n oma ystävämyynti? Mietin vain, että miten/missä näitä järkätään, kun en ole heiltä bongannut omaa myyntiä. Ehkä uutiskirjeen tilaajana saa tällaista tietoa?

    1. Lavitta: oli heidän omansa. Siitä oli ilmoitus heidän Facebook-sivuillaan ja myös uutiskirjeen kautta ilmoittivat. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *