Unelmien tuoli – Poiat Lavitta

Bongasin kotimaisen Poiatin ystävämyynnistä valkoiseksi maalatun Lavitta-tuolin ja se oli kuulkaa menoa se. 🙂 Lavittaa ja sen kaunista profiilia olen ihastellut jo pitkään, mutta valikoimassa olleet vakiosävyt musta, tammi ja tummaksi petsattu puu eivät ole olleet meidän kotiin oikeanlaisia. Ystävämyyntituotteiden joukosta kuitenkin löytyi mallikappale valkoisesta tuolista ja tilasin sen omakseni. ♥︎ Valkoinen väritys ei ymmärtääkseni ole koskaan päässyt tuotantoon asti, joten tämä lienee jonkinlainen kokeilu, joka toivottavasti jossakin vaiheessa on saatavana laajemminkin.

Kotimainen designtuoli

Näyttävän näköinen ja palkittu designtuoli edustaa uutta suomalaista suunnittelua. Poiat-muotoilutoimiston Lavitta-tuolin inspiraationa on toiminut ulkotiloista tuttu taittotuolimalli, josta Poiat ovat luoneet uudenlaisen tulkinnan. Lavitta rakentuu kahdesta muottiin taivutetusta vanerikappaleesta ja etenkin sivusta katsottuna sen linjakas figuuri pääsee oikeuksiinsa.

Kauniin ja ajattoman ulkomuotonsa lisäksi tuoli on äärettömän mukavan tuntuinen istua ja siinä saa lokoisan asennon myös tälläinen mykkyrälle valuva etätyöläinen. 🙂 Selkänoja ulottuu lapaluiden alaosaan ja selkää taaksepäin taivuttamalla saan vapautettua nopeasti keskiselkään ilmaantuvan jumitilan, joka viime aikoina on kiusannut.

Erikoisvärisen mallikappaletuolini uniikkius ja ystävämyynnin varastotyhjennyksen edullisempi hinta ovat tietysti suurin ilon asia, mutta niiden lisäksi iloitsen myös siitä että sain osoitettua tukeni kotimaiselle työlle, designille ja osaamiselle. ♥︎

Jos kiinnostuit niin Poiatin ystävämyyntiin löydät linkin heidän instagram-tililtään täältä: ➤ instagram.com/poiat Valkoista tuolia ei enää ole jäljellä, kun ostin sen omakseni, mutta muita ihania designaarteita vielä löytyy. 🙂

Aurinkoista tiistaita kaikille!

2 kommenttia “Unelmien tuoli – Poiat Lavitta

  1. Heippa, saiskos lisätietoa myös tuosta työpöytä lipastosta. Näyttää varsin kätevältä. Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *