5 kilon kevennysprojekti alkaa

Olen todennut ettei passiivinen elämäntapa sovi minulle yhtään. En ole lenkkipolkujen suurkuluttaja enkä harrasta ryhmäliikuntaa muussa kuin tanssimisen muodossa, mutta arkeni on aina ollut hyvin aktiivista ja tykkään touhuta monenlaista. Nyt kun perusarki on pelkkää kotona kökkimistä, huomaan etten ehkä sittenkään ole sellainen kotihiiri kuin luulin… näin sitä oppii itsestäänkin uusia piirteitä kun laitetaan selkä seinää vasten. 🙂

Vappukimppu vihersisustus Omakotivalkoinen

Se olisi sitten toukokuukin… Kotona olemisesta huolimatta aika on mennyt melko nopeasti ja tuntuu suorastaan surrealistiselta että pian pitäisi olla jo kesä. Kotona oleilusta olen aina tykännyt, mutta nyt kun vaihtoehdot ovat vähissä, olen huomannut että kaipaan todella paljon ihmisten joukkoon ja mikä tahansa melkein kelpaisi kohteeksi. Eniten harmittaa se ettei pääse kuntosalille tai leffateatteriin. Uimahallikin on alkanut kummasti houkuttelemaan viime viikkoina ja moni muukin sellainen harrastaminen, mitä en aikaisemmin edes harkinnut. Sitten kun rajoitustoimia aletaan isommin purkaa, suuntaan välittömästi sekä uimaan että salille… ja kampaajalle. 🙂

Vappukimppu vihersisustus Omakotivalkoinen

Päivieni kohokohdat ovat koostuneet ruoasta ja iltasyöpöttelystä on tullut uusi normi. Kotona istuminen ja liiallinen syöminen tuntuu jo olotilassa ja farkkujen nappi kiristää siihen malliin että jotain on tehtävä. En omista vaakaa mutta arvioisin että noin viitisen kiloa on tullut lisää ja sen haluan karistaa pois.

Aloitin uudelleen juoksulenkkeilyn ja kunto on muutamien lenkkikertojen aikana noussut, vaikka edelleen tuntuu että kantaisin kivikuormaa harteillani. Meinasin heittää pyyhkeen kehään jo alkumetreillä, mutta onneksi kuitenkin sinnikkäästi jatkoin ja nyt askel on jo vähän keveämpi ja juokseminen tuntuu kivemmalta. Hengitystekniikka ja rytmi on myös löytynyt, eikä lenkillä enää “pistä” kyljestä, kuten ensimmäisillä kerroilla.

Myös kotijumppaa teen selän takia, mutta motivaatio siihen on pohjamudissa ja hampaita purren olen saanut jonkinlaisen jumppatuokion aikaiseksi. Jokainen konsti täytyy kuitenkin käyttää nyt hyödyksi, jotta saan tiristettyä extrakilot ja pidettyä huolta selkävaivastani.

Jos teitä kiinnostaa seurata tätä viiden extrakilon karistamisprojektia niin huikatkaa kommenttiboksiin böö. 🙂

Iloista vappupäivää kaikille!

32 kommenttia “5 kilon kevennysprojekti alkaa

 1. Moi, samastuin kyllä tähän “Päivieni kohokohdat ovat koostuneet ruoasta ja iltasyöpöttelystä on tullut uusi normi.” 🙂

  böö.

  1. Jennaa: päivien paras hetki on ollut iltaherkuttelu mutta siihen on tultava muutos. 😅😊

   Editoin kommenttisi loppuosan pois sillä en halua kyseistä aihetta käsiteltävän blogissani millään tavalla enkä varsinkaan ohjata ketään linkistä avautuvaan sivustoon. Olen asiassa hyvin ehdoton ja minulle pelit ovat nounou. Kaupallisella alustalla toimiessani olen vastuussa myös blogini kommenttien kuratoinnista ja siksi lain sallima ”yksityishenkilön mielipide rahapeleistä” ei tässä tapauksessa ole käytettävissä.

 2. Böö😊Mulla käynyt päinvastoin, paino tippunut kun ollut enempi aikaa lenkkeillä ja seurata luonnon heräämistä kevääseen. Ja kahvilat ym suljettu. Ja aikaa laittaa terveellistä ruokaa. Ihan kiva, jos viitsit jatkossa kertoa, miten kävi. Joskus tuntuu, että bloggaajat hehkuttaa kaikkea mut sitten lopusta ollaan hissukseen, eikä mitään kuulu, vaikka ollaan luvattu😕Kiitos jo etukäteen!!

  1. Pilvi: Minä kerron mielelläni, meni syteen tai saveen. 🙂 25kg kerran jo tiputin, siitäkin blogissa on joitain postauksia vaikken varsinaisesti aihetta aktiivisesti silloin käsitellytkään. Siitä asti paino on pysynyt tietyn haarukan sisällä mutta nyt on selvästi tullut lisäkiloja koska farkut kiristää ja pukeudun mielummin sukkahousuihin kuin farkkuihin mikä on jo vakava asia. 😀 Mikään fitness mimmi en tosiaan ole, vaan arkisilla asioilla ja ruokavaliokorjauksella aion päästä takaisin normaaliin olotilaani juhannukseen mennessä. 🙂

  1. Taina: 😊 Perjantaina on blogiin tulossa ensimmäisen viikon yhteenveto ja ajatus olisi viikon välein jakaa tilannekatsaus. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *