Kesäillan herkkuhetki & trooppiset tunnelmat

Aamupäivällä oli kylmää ja kosteaa, mutta iltaa kohti mentäessä sää kirkastui ihanasti. Aurinko paistaa parhaillaan pilvettömältä taivaalta ja tunnelma on lähes trooppisen kesäinen – tästä ei kesäilta kauniimmaksi muutu! ♥︎

Hygge kesäkattaus kesäilta tunnelmointia Omakotivalkoinen
Hygge kesäkattaus kesäilta tunnelmointia Omakotivalkoinen
Hygge kesäkattaus kesäilta tunnelmointia Omakotivalkoinen

Kuuman kesäillan herkkulautaselta löytyy mustikoita, mansikoita ja itse puristettua appelsiinimehua. Näillä eväillä jaksaa fiilistellä auringonlaskuun asti ja kenties avaan kylkiäiseksi vielä pullon kuohuvaa, kunhan saunassa on ensin käyty virittäytymässä rentoon illanviettoon.

Iloista ja aurinkoista viikonloppua kaikille!

2 kommenttia “Kesäillan herkkuhetki & trooppiset tunnelmat

  1. Ihanan raikas kuva. Meillä on kotona hyvin paljon saman näköinen valaisin, kuin sinulla siellä jakkaran päällä. Meillä valaisin on nimeltään Vienda X. Näyttää ihanan luxus-illalta. Jospa minäkin joskus pystyn viettämään illan kotona ihan yksinään .

    1. Pitju: tuo valaisin on muistaakseni Jyskistä, tyttö sai sen mummilta lahjaksi aikanaan. Tykkään sen muodosta ja siroudesta, harva valaisin istuu jakkaran päälle noin kauniisti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *