Inspiraatiota kodin raivaamiseen

Kevään poikkeusolot ja kotiin linnoittauminen on herättänyt ihmiset huomaamaan kodin viihtyvyyden tärkeyden ja monella on raivausinnokkuuskin puraissut. Netin kirppissivustot ja Facebookin alueelliset kirppisryhmät pursuavat ennennäkemättömän runsaasti tavaraa, vaatetta, kalustetta, kippoa ja kuppia ja nyt on todellakin ostajan markkinat meneillään. Koteihin halutaan selvästi nyt ensisijaisesti selkeyttä, siisteyttä ja avaruutta, ja kiinnostus pelkistetympään ja etenkin merkityksellisempään sisustukseen tuntuu olevan tämän kesän juttu. Keräsin teille tähän muutaman itseäni suuresti inspiroivan kuvan, joissa on käsinkosketeltavan rauhoittava tunnelma ja kenties ne toimivat pienenä motivaationa myös oman kodin raivauksen parissa parhaillaan painiville. ♥︎

Minimalistinen sisustus idea valkoinen skandinaavinen moderni sisustustyyli

Kuva: Janinatynska.com

Minimalistinen sisustus idea valkoinen skandinaavinen moderni sisustustyyli

Kuva: MoJIoKo / Behache.net

Minimalistinen sisustus idea valkoinen skandinaavinen moderni sisustustyyli

Kuva: MoJIoKo / Behache.net

Minimalistinen sisustus idea valkoinen skandinaavinen moderni sisustustyyli

Kuva: Lotta Agaton / Lottaagaton.se

Minimalistinen sisustus idea valkoinen skandinaavinen moderni sisustustyyli

Kuva: Voreslejebolig.dk

Minimalistinen sisustus idea valkoinen skandinaavinen moderni sisustustyyli

Kuva: Spencer / Medium.com

Minimalistinen sisustus idea valkoinen skandinaavinen moderni sisustustyyli

Kuva: Minima.com

Minimalistinen sisustus voi tarkoittaa pelkkää tyylisuuntaa, joka usein on sävymaailmaan mustavalkoinen tai vaalea, eikä tavaramäärältään välttämättä lainkaan pelkistetty. Minimalistisuus voi ilmentyä kodin sisustuksessa myös pelkästään tavaramääränä ja pitää sisällään kaikkia sateenkaaren värejä yhdessä sekä erikseen. Oleellisinta viihtyvyyden ja harmonian luomiselle on tavaroiden merkitys omistajalleen – aitoa iloa ja hyötyä tuottavista tavaroista ja vaatteista ei kannata koskaan luopua, ellei kyseessä ole tupla- tai triplakappaleet esimerkiksi jostakin keittiövälineestä.

Lähetän sylillisen tsemppiä ja positiivista hyvänmielen energiaa teille kodin raivaajille ja toivottelen ihanaa sunnuntaita kaikille!

Lue myös: ➤ 10 vuoden tavarankarsimisprojekti


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *