Keskikesän kauneutta

Suomen kesä on kaunis! ♥︎ Linnut visertävät, lämpö syleilee, tuuli suhisee puiden lehdissä, meri kimaltaa ja metsissä tuoksuu auringon lämmittämät havut ja sammaleet. Neljä vuodenaikaa on erityislaatuista ja niiden ansiosta kesää osaa todellakin arvostaa. Yöttömät yöt kruunaavat keskikesän ja mieli alkaakin jo orientoitumaan juhannuksen viettoon…

Suomalainen keskikesän juhannus juhla maisema ja luonto Omakotivalkoinen
Suomalainen keskikesän juhannus juhla maisema ja luonto Omakotivalkoinen
Suomalainen keskikesän juhannus juhla maisema ja luonto Omakotivalkoinen
Suomalainen keskikesän juhannus juhla maisema ja luonto Omakotivalkoinen
Suomalainen keskikesän juhannus juhla maisema ja luonto Omakotivalkoinen
Suomalainen keskikesän juhannus juhla maisema ja luonto Omakotivalkoinen
Suomalainen keskikesän juhannus juhla maisema ja luonto Omakotivalkoinen

Sunnuntaina vietetään kesäpäivänseisausta ja olisi upeaa olla silloin Lapissa nauttimassa aidosta yöttömän yön tunnelmasta. ♥︎ Meidän juhannus vietetään ihan vaan kotipiirissa näissä kuvien maisemissa parin ystävän kanssa yhteen kokoontuen ja monet muutkin tuttavani jäävät tänä vuonna kaupunkiin mökkeilyn ja kotimaan reissaamisen sijaan. Tänään saatiin Suomen hallitukselta onneksi jo positiivisia uutisia poikkeustilatoimien purkamisesta ja toivottavasti keskiviikkona kerrotaan lisää iloista informaatiota… Kyllä nyt näyttää juhannuskin valoisammalta kun ollaan askeleen lähempänä normaalimpaa eloa. 🙂

Iloista alkanutta viikkoa kaikille!

Lue myös: ➤ Saaristoristeily Helsingin merimaisemissa


Mainos alkaa

Mainos päättyy

4 kommenttia “Keskikesän kauneutta

  1. Sulla on samanlaiset varpaat kuin mulla!? Pottuvarpaat kääntyy sisäänpäin kunnolla ja siksi en minäkään halua oikein esitellä paljaita varpaita !??? Häpeän niitä;miksiköhän! Kysyn vaan itseltä! Lisäksi mulla on nilkoissa löysät nivelet; ne kääntyy mihin vaan ?!

    1. Airiina: tanssimisen iloja. 😀 Minulla tosin on ihmeen nättinä säilyneet varpaat moneen kollegaan verrattuna, joilla balettitossut ja vuosien rasitus näkyvät vielä selvemmin. 🙂 En enää aio häpeillä varpaitani, ne ovat minusta oikeastaan aika söpöt – pienet ja pyöreät. 😀 Älä sinäkään, kaunis lakka kynsiin ja sandaalit jalkaan!! ?

  2. Musta on hassua kun puhutaan keskikesästä. Ikäänkuin puolet kesästä olisi jo takana! Mulle keskikesä on jossain heinäkuussa. Keski-ikäkin on outo termi. Se taas toimii toisin päin. Keski-iässä on lähes 2/3 elämästä jo takana, kun taas keskikesällä (jos se on olevinaan juhannuksena) 2/3 kesästä on vielä edessä 😉

    Juhannukselta alkaa lintujen laulu hiipua. Ei laula esim peipposet enää meidän kulmilla. Mukavaa juhannusta! Mekin ollaan kaupungissa – kuten aina.

    1. Vanha Jäärä: osa ajattelee keskikesän juurikin juhannuksen kesäpäivän tasauksen kohdille, minä vuorostani puhun keskikesästä yleensä laveammalla haarukalla kesäkuun puolivälistä heinäkuun puoliväliin, etenkin jos säät suosivat ja voidaan ylipäätään puhua kesästä. 🙂 Nyt on ollut kyllä todella ihanat ilmat,toivottavasti jatkuu lämpö ja aurinkoiset päivät tästä eteenpäinkin. ? Ihanaa ja leppoisaa juhannusta teille myös! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *