Inspiraatiota Asuntomessuilta – osa 2

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Asuntomessut

Inspiroivilla Asuntomessut 2020 -tärpeillä jatketaan ja esittelyvuorossa on seuraavat neljä upeaa messukohdetta, joista löytyy roppakaupalla ideoita ammennettavaksi oman kodin rakentamiseen ja sisustamiseen.

Asuntomessut 2020 Tuusula sisustusinspiraatio parhaat messukohteet osa 2 Omakotivalkoinen

Parasta tämän vuoden asuntomessukohteissa on niiden aitous. Kodit ovat kooltaan ja hinnaltaan tavallisenkin työssäkäyvän kukkarolle mahdollisia ja sisustuksen osalta “päälleliimattavuus” loistaa poissaolollaan. Messukohteissa on onnistuneesti otettu huomioon asukkaiden todelliset tarpeet ja lopputuloksista huokuu persoonallisuus. Toivoin saavani messuilta uusia sisustusideoita ja niitä todellakin sain – katso miten ihania juttuja Asuntomessut 2020 tarjoilevat!

Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 24 Omatalo Kulma sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 24 Omatalo Kulma sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 24 Omatalo Kulma sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 24 Omatalo Kulma sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 24 Omatalo Kulma sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 24 Omatalo Kulma sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 24 Omatalo Kulma sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 24 Omatalo Kulma sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 24 Omatalo Kulma sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 24 Omatalo Kulma sisustusideat Omakotivalkoinen

Kohde 24 – Omatalo Kulma

Kohde 24 Omatalo Kulma on upea ja erilainen ilmestys! ♥︎ Eleetön pohjoismainen arkkitehtuuri ja ajankohtaiset sisustustrendit yhdistyvät asukkaiden boheemiin indonesialaistyyliseen sisustusmakuun. Koti edustaa rakennuttajaperheen sanoin ”findonesiandesignea” ja olin suuresti vaikuttunut jo heti ulko-ovella.

Kohteen sisustuksesta on yhdessä perheen kanssa vastannut porvoolainen sisustusalan yritys Sasu´s Playhouse, joka parhaiten tunnetaan sisustuskauppansa omintakeisista ja uniikeista tiikkikalusteista. Trooppisia vivahteita sisältävässä skandinaavisessa kodissa on monia mielenkiintoisia yksityiskohtia ja mittojen mukaan räätälöityjä tiikkikalusteita. Hauskana detaljina haluan mainita mm. kodinhoitohuoneen tiikkitason, joka moderniin tekniikkaan yhdistettynä tuo tilaan kauniin kontrastin, sekä eteisen seinältä löytyvän taideteoksena toimivan ajanpatinoiman puuoven, jonka taa on nerokkaasti piilotettu nykypäivän teknologiaa sisältävä valkoinen sähkökaappi. Kyseisen puuoven on sisustussuunnittelijan tuttava etsinyt käsiinsä varta vasten tähän käyttötarkoitukseen ja ulkomuodostaan päätellen se on jonkinlaisen vaatekaapin ovena aikoinaan toiminut. Tämä on yksi mielenkiintoisimmista messukohteista!

Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 13 Designtalo Puro sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 13 Designtalo Puro sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 13 Designtalo Puro sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 13 Designtalo Puro sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 13 Designtalo Puro sisustusideat Omakotivalkoinen

Kohde 13 – Designtalo Puro

Kohde 13 Designtalo Puro on skandinaavisen pelkistetty ja tyylikkäästi puupinnoilla ja isoilla ikkunoilla elävöitetty. Keittiöön ja ruokailutilaan yhdistyvästä olohuoneesta löytyy hieman erilaisempi tehosteseinä – terrakotansävyisen maalin avulla tilaan on saatu mielenkiintoisuutta ja tämä idea täytyy laittaa korvan taakse. Keittiön kaapistojen kauniit puuovet ja takkaa korostava seinämaali tekevät vaaleasta kodista todella kodikkaan.

Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 26 Terratinta-talo Puustellin Helmi sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 26 Terratinta-talo Puustellin Helmi sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 26 Terratinta-talo Puustellin Helmi sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 26 Terratinta-talo Puustellin Helmi sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 26 Terratinta-talo Puustellin Helmi sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 26 Terratinta-talo Puustellin Helmi sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 26 Terratinta-talo Puustellin Helmi sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 26 Terratinta-talo Puustellin Helmi sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 26 Terratinta-talo Puustellin Helmi sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 26 Terratinta-talo Puustellin Helmi sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 26 Terratinta-talo Puustellin Helmi sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 26 Terratinta-talo Puustellin Helmi sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 26 Terratinta-talo Puustellin Helmi sisustusideat Omakotivalkoinen

Kohde 26 – Terratinta-talo Puustellin Helmi

Kohde 26 Terratinta-talo Puustellin Helmi on paritalokokonaisuus, joissa laattoja on käytetty poikkeuksellisen luovalla tavalla. Etelä-Eurooppalaista tunnelmaa henkivät kodit on sisustettu rohkeasti, skandinaavisen hillittyä luonnetta unohtamatta.

B-huoneiston eteisen ja sen vieressä sijaitsevan wc:n lattialla on mielenkiintoinen kombinaatio tavanomaisempaa laattaa ja kaunista 6-kulmaista koristelaattaa. Laattoja löytyy myös vierashuoneen ja olohuoneen seiniltä, sekä kylpyhuonekalusteiden etulevyistä ja lämpöpattereista. En ollut aiemmin ajatellutkaan että laattoja voisi hyödyntää kalustelevyn sijaan kaappien ovissa sekä lämpöpattereina – kuka tämän innovaation jälkeen tahtoo enää perinteisiä tylsiä peruspattereita kylpyhuoneeseensa. 🙂 Myös näyttävä simpukkalaatta ansaitsee maininnan ja juuri tämän kaltaisia omannäköisiä valintoja haluan nähdä asuntomessuilla jatkossakin!

Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 3 Villa Fortuna sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 3 Villa Fortuna sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 3 Villa Fortuna sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 3 Villa Fortuna sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 3 Villa Fortuna sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 3 Villa Fortuna sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 3 Villa Fortuna sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 3 Villa Fortuna sisustusideat Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Tuusula Kohde 3 Villa Fortuna sisustusideat Omakotivalkoinen

Kohde 3 – Villa Fortuna

Kohde 3 Villa Fortuna on minimalistisesti sisustettu lapsiperheen koti ja henkäilin ihastuksesta moneen otteeseen. Ulko-oven vieressä sijaitsevat portaat ovat yhdet messujen upeimmista ja tykkään siitä että portaikon alimmat askeleet levittäytyvät myös portaiden alle. Skandinaaviset sisustusklassikot, valtavat ikkunat ja korkealaatuiset pintamateriaalit tekevät tästä kodista yhden suosikeistani. Yläkerran eri puolet yhdistävästä täydellisyyttä hipovasta “lasisillasta” minulla ei ikäväkseni ole julkaisukelpoista kuvaa, koska meitä messulaisia oli vierailuni aikaan pakkaantunut kohteeseen niin valtava määrä. Silta yhdistää lastenhuoneet aikuisten makuuhuoneeseen ja luo perheen vanhemmille rauhaisat oltavat. Monesti makuuhuoneet ovat nimittäin saman käytävän varrella vieri vieressä ja aikuiset jäävät kaipaamaan yksityisyyttä.

Yläkerran huoneet on kalustettu Muuramen ajattomilla klassikoilla ja vanhempien makuuhuoneesta löytyy mm. Slimmi-parisänky, Slimmi-työpöytä sekä suloinen Milla-pinnasänky. Ylelliset tekstiilit ja ikkunoiden takaa avautuvat näkymät kruunaavat tämän kodin tunnelman. ♥︎

Elokuussa teemana on sisusta fiksusti ja asuntomessukohteiden rinnalla pääsette inspiroitumaan myös city-yksiön sisustusprojetistani. Asuntomessujen poimintoja ja muutakin asuntomessuihin liittyvää hulinaa on siis luvassa pitkin kuukautta!

Asuntomessut Tuusulassa 3.8.-30.8.2020, osta liput näppärästi netistä ja lue lisää täältä: ➤ asuntomessut.fi

Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!

Lue myös: ➤ Asuntomessut 2020 – Parhaat palat osa 1Inspiraatiota Asuntomessuilta – osa 2” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *