Tummat keittiöt – Asuntomessut 2020 osa 3

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Asuntomessut

Piipahdin Tuusulassa asuntomessuilemassa toistamiseen ja messukatsauksen kolmannessa osassa esittelen teille kolme mielenkiintoista kotia, joita kaikkia yhdistää tyylikkäästi tumma keittiö.

Asuntomessut 2020 Tuusula sisustusinspiraatiota
Asuntomessut 2020 Tuusula kohde 8 Dekotalo Ruuti sisustusideat
Asuntomessut 2020 Tuusula kohde 8 Dekotalo Ruuti sisustusideat
Asuntomessut 2020 Tuusula kohde 8 Dekotalo Ruuti sisustusideat
Asuntomessut 2020 Tuusula kohde 8 Dekotalo Ruuti sisustusideat
Asuntomessut 2020 Tuusula kohde 8 Dekotalo Ruuti sisustusideat

Kohde 8 – Dekotalo Ruuti

Kohteessa 8 Dekotalo Ruuti oli sisustuksessa käytetty aivan ihania tummia sävyjä. Mikäpä sitä olisi Woodnotesin K-tuolissa lattiaan asti ulottuvan ison ikkunan ääressä istuessa ja haaveillessa. Näyttää se ruohokin olevan Tuusulan asuntomessuilla vihreämpää. 🙂

Kotimainen innovaatio Tablebed löytyy tämän kompaktin kodin keittiöstä ja ruokailutilaa voi tarvittaessa hyödyntää myös varavuoteena. Sängyksi muuntauvan ruokapöydän ja keittiökaapiston välistä löytyvä saareke toimii tilanjakajana ja tuo mukavuutta vieraille, jotka nukkuvat kauneusunensa ruokailutilassa.

Tablebedistä kirjoittelinkin blogiin jo viime vuonna, kipaise lukemassa mistä tässä mielenkiintoisessa kalusteessa oikein on kyse: ➤ Tablebed – Tilaa säästävä uutuus

Dekotalo Ruuti on lapsiperheen tunnelmallinen koti ja lisää inspiraatiota löydät Instagramista @dekotaloruuti

Asuntomessut 2020 Tuusula kohde 25 Kontio Hill House sisustusideat
Asuntomessut 2020 Tuusula kohde 25 Kontio Hill House sisustusideat
Asuntomessut 2020 Tuusula kohde 25 Kontio Hill House sisustusideat
Asuntomessut 2020 Tuusula kohde 25 Kontio Hill House sisustusideat
Asuntomessut 2020 Tuusula kohde 25 Kontio Hill House sisustusideat
Asuntomessut 2020 Tuusula kohde 25 Kontio Hill House sisustusideat
Asuntomessut 2020 Tuusula kohde 25 Kontio Hill House sisustusideat
Asuntomessut 2020 Tuusula kohde 25 Kontio Hill House sisustusideat

Kohde 25 – Kontio Hill House

Kohde 25 Kontio Hill House on pienelle tontille rakennettu moderni kaupunkihirsikoti, joka henkii luksusta ja edustaa toimivaa nykypäivän tarpeisiin suunniteltua tilankäyttöä. Talo on suunniteltu harrastavalle aktiiviselle perheelle ja heti pääsisäänkäynnin vierestä löytyy kulku kodinhoito- ja pesuhuoneisiin, joihin on kätevä riisua esimerkiksi talviurheiluun liittyvät välineet.

Kontio Hill Housen upea keittiö näyttää luonnonvalossa mustalta, jota se ei kuitenkaan ole, sillä sävy onkin tummanruskea. Pikanttina yksityiskohtana keittiöön on valittu metalliset vetimet, jotka kauempaa katsottuna näyttävät nahkaisilta. Keittiön kanssa yhtenäistä avointa tilaa oleva pieni olohuone sulattaa sydämen tunnelmallaan ja tuoksullaan – voi että miten rakastankaan hirsitalojen tuoksua ja tässä kodissa aisteja todella hellittiin sekä visuaalisesti että tuoksullisesti.

Asuntomessut 2020 Tuusula kohde 7 HEVI Kivitalo Lumitiikeri sisustusideat
Asuntomessut 2020 Tuusula kohde 7 HEVI Kivitalo Lumitiikeri sisustusideat
Asuntomessut 2020 Tuusula kohde 7 HEVI Kivitalo Lumitiikeri sisustusideat
Asuntomessut 2020 Tuusula kohde 7 HEVI Kivitalo Lumitiikeri sisustusideat

Kohde 7 – HEVI kivitalo Lumitiikeri

Kohde 7 HEVI Kivitalo Lumitiikeri sisustuksineen oli melkoinen näky jo heti ulko-ovelta katsottuna. Sisäänkäynnin vieressä sijaitseva näyttävä biotakka on sijoitettu väliseinän keskelle ja tämä on ehdottomasti yksi messujen parhaista ideoista!

Kohteessa oli melkoisesti ruuhkaa ja parikin kertaa käväisin ovensuussa katsomassa josko joukkoon minäkin mahtuisin, mutta montaa askelta eteistä pitemmälle en viitsinyt tunkea. 🙂 Kuvasaldoni jäi harmittavan suppeaksi, mutta onneksi tämän kohteen on moni nostanut messusuosikkiensa joukkoon. Käykääpä siis HEVI Kivitalojen Instagram-tilillä täällä ➤ @hevikivitalot katsomassa miten upealta tämän kodin yläkerrassa näyttää! ♥︎

Tuusulan Asuntomessut 2020 on minulta nyt purkissa ja valtavasti uusia ihania sisustusideoita rikkaampana suuntaan kohti syksyä. Yhteenvetona sanoisin, että nämä olivat inspiroivimmat messut aikoihin ja messukohteiden lähestyttävyys ja samaistuttavuus on juuri sitä mitä nyt kaivataan! Perhekeskeisyys, luonnonmukaisuus ja järkevyys ovat hyvä kombinaatio kuvaamaan messujen antia.

Vielä ehdit! Asuntomessut Tuusulassa 3.8.-30.8.2020, osta liput näppärästi netistä ja lue lisää täältä: ➤ asuntomessut.fi

Ihanaa iltaa kaikille & huomiseen!

Lue myös: ➤ Asuntomessut 2020 osa 1 ja ➤ Asuntomessut 2020 osa 2


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *