Kämp Garden – Sisustusta & muotia

Helsingin ytimessä sijaitsevan Kämp Gallerian kauppakeskuksen 2. kerroksesta löytyy Kämp Garden, joka on todellinen aarreaitta sisustuksesta, designista, käsityöstä, ekologisesta muodista, luonnonkosmetiikasta ja uniikeista tuotteista kiinnostuneille. Minä etsiydyin tänne ystävän synttärilahjaa ostamaan ja löysin täydellisen setin kauniita ja tarpeellisia tuotteita annettavaksi huomenna hänelle ”jolla on jo kaikkea”. 🙂

Kämp Garden sisustusta ja muotia Helsingin ytimessä Omakotivalkoinen
Kämp Garden sisustusta ja muotia Helsingin ytimessä Omakotivalkoinen

Kämp Garden pop-up shop

Isoon popup-tyyppiseen tilaan on todella kauniisti laitettu esille erilaisia toisiinsa sointuvia tuotteita, joista on helppo koota lahjat itselle ja annettavaksi. Väriteemoittain kategorisoidut pöydät hivelevät silmää ja valikoimasta löytyy mm. ekologisia keittiövälineitä, kauniita kattaustekstiilejä, paperiservettejä, teetä, kahvia ja herkkuja, sisustustuotteita, leluja, koulutarvikkeita, siivousvälineistöä, kauniita kirjoja, kynttilöitä, kosmetiikkaa, sukkia ja asusteita.

Kämp Garden sisustusta ja muotia Helsingin ytimessä Omakotivalkoinen

Ekologinen tiskaussetti

Ranskalaisen Andrée Jardinin puiseen koteloon pakattu ekologinen tiskaussetti on täydellinen tuparilahja ja mökkituliainen, ja sopii valloillaan olevaan boho-sisustustyyliinkin kuin valettu. Puista liukuvalla kannella varustettua laatikkoa hyödyntäisin teepussien säilytyksessä, sillä missään nimessä sitä ei kannatta pois heittää.

Kämp Garden sisustusta ja muotia Helsingin ytimessä Omakotivalkoinen
Kämp Garden sisustusta ja muotia Helsingin ytimessä Omakotivalkoinen

Käsintehdyt kotimaiset Luoto-saippuat

Kotimaisen Luodon käsintehdyt saippuat ovat ihania ja ystävän paketista saattaa mahdollisesti ehkä löytyä yksi tälläinen. 🙂 Siskoni rakastaa tuota merisuolasaippuaa ja on suositellut sitä minullekin. Itseäni kiinnostaisi kokeilla myös pikimustaa teepuu+hiili -saippuaa viikottaisena syväpuhdistuksena mekaanisen kuorinnan sijaan.

Kämp Garden sisustusta ja muotia Helsingin ytimessä Omakotivalkoinen
Kämp Garden sisustusta ja muotia Helsingin ytimessä Omakotivalkoinen

Luonnonmateriaaleista valmistetut siivousvälineet

Jos luononmateriaaleista valmistetut siivousvälineet kiinnostavat, kannattaa suunnata töppöset Kämp Gardeniin. Rikka-, kynsi-, ja juuriharjojen lisäksi löytyy monenlaisia tyylikkäitä siivoustuotteita ja iskin silmäni tuohon pölyhuiskuun, jota heti suosittelin kuvien kera City-yksiön sisustuskohteen asukkaalle, jonka kodin sävymaailmaan se sopii. Tätä pölyhuiskaa pitää mielellään vaikka näkösälläkin ja mikäs sen parempi kuin käden ulottuvilla seinäkoukussa (tai maljakossa) valmiiksi roikkuva huiska.

Kämp Garden sisustusta ja muotia Helsingin ytimessä Omakotivalkoinen
Kämp Garden sisustusta ja muotia Helsingin ytimessä Omakotivalkoinen

Suuri kirjavalikoima

Kirjavalikoimaa on vinot pinot. Cozy Publishingin kustantamat sisustuksellisestikin kaunista katseltavaa olevat kirjat näyttävät hyvältä pöydällä ja hyllyssä. Repertuaarista löytyy mm. ruokaa, sisustusta, hyvinvointia ja kauneutta.

Kämp Garden sisustusta ja muotia Helsingin ytimessä Omakotivalkoinen
Kämp Garden sisustusta ja muotia Helsingin ytimessä Omakotivalkoinen

Söpöysvaroitus – Suloiset tuotteet perheen pienimmille

Söpöysvaroitus! Pienille lapsille ja vauvoille on tarjolla supersuloisia juttuja käsintehdyistä pehmoleluista lastenhuoneen sisustusesineisiin, koreihin ja astioihin. Katsokaa tuota alemman kuvan jellonaakin, onko hieman ihana! ♥︎

Kämp Garden sisustusta ja muotia Helsingin ytimessä Omakotivalkoinen
Kämp Garden sisustusta ja muotia Helsingin ytimessä Omakotivalkoinen
Kämp Garden sisustusta ja muotia Helsingin ytimessä Omakotivalkoinen

Upea maljakko kultaköynnöksellä

Jos yhden ainoan asian omaan kotiini täältä ostaisin, olisi se tuo kultaköynnöksen maljakko. Myös Helena Karihtalan Funktio -sisustuskirjan haluaisin lukea.

Kämp Garden sisustusta ja muotia Helsingin ytimessä Omakotivalkoinen

Kämp Garden Helsingin ytimessä

Kämp Gardenin löydät Aleksanterinkadun ja Esplanadin puiston välistä kauppakeskus Kämp Gallerian 2. kerroksesta ja näiden kuvissa näkyvien My O My Home -kodinherkkujen lisäksi löydät mm. Nomen Nescion, Halón, R/H:n ja Terhi Pölkin tuotteita.

Lisäinfoa merkeistä, valikoimasta ja aukioloajoista löydät Kämp Gardenin Facebook-sivuilta täältä: ➤ Facebook.com/KämpGarden

Iloista perjantaita kaikille!

Lue myös: ➤ Bobbis – Boheemi sisustuskauppa


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Kämp Garden – Sisustusta & muotia

    1. O: Postaus on tehty muuten vain, sillä TRE:n poistuessa markkinoilta moni jäi kaipaamaan Helsingin katukuvaan pientuottajien valikoimaa ja spesiaalimpeja juttuja. 🙂 Itsekään en tiennyt että Kämp Garden on noin iso ja kattava, kun googletin paikkoja joista voisin löytää entisen Tre Marketin kaltaista tarjontaa. Kaupalliset ja muunkinlaiset yhteistyöt ilmoitan aina selkeästi ja suoraan. Tämä käy ilmi mm. Yhteistyöpostausten alkumerkinnöistä, tekstin sisällöstä sekä postauksen lopussa näkyvästä ”Yhteistyö” tunnisteesta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *