Tanssibileet olohuoneessa

Nyt on bileet, kaikki sileeks! 😁 Cheekin kappaleen riimittely sopii hyvin tĂ€mĂ€n pĂ€ivĂ€n postausaiheeseen meidĂ€n olohuoneesta, joka muuntui tanssiareenaksi ison ruokapöydĂ€n muuttaessa hetkellisesti lainaan minun uuteen pieneen konttoriini.

Olohuone minimalistinen sisustus tanssitreenit kotona Omakotivalkoinen

Vuokrasin pikkuruisen wc:llÀ varustetun toimiston lyhyen matkan pÀÀstÀ ja sitÀ pikkuhiljaa alan laittamaan mieleiseeni kuntoon. Nyt alkuun Muuramen iso ruokapöytÀ, pari mattoa ja sekalainen sakki tuoleja toimivat siellÀ kalustuksena, kunnes saan niiden tilalle hankittua uudet toimistomööpelit.

TyttöhĂ€n se koulusta kotiin tullessaan tyhjentyneestĂ€ olohuoneesta innostui ja totesi ettĂ€ nyt on tilaa yhdessĂ€ opetella tanssikoreografioita YouTubesta. Yritti neiti maanitella minua TikTok-tanssivideoitakin tekemÀÀn ja kieltĂ€mĂ€ttĂ€ nyt olisi siihenkin hetkellisesti tilaa… eikĂ€ minun tarvitsisi mennĂ€ ulos tanssimaan ohikulkijoiden ja naapureiden riemuksi. 😁

Olohuone minimalistinen sisustus tanssitreenit kotona Omakotivalkoinen

Sukupolvien vĂ€lisen eron huomaa viimeistÀÀn siinĂ€, miten minua hĂ€vettÀÀ kuvailla tekemisiĂ€ni ihmisten ilmoilla puhelin kameroineen kĂ€denmitan pÀÀssĂ€, kun tyttö taasen on tĂ€ysin sinut kuvailun ja videopuheluidenkin kanssa. 😁

Olohuone minimalistinen sisustus tanssitreenit kotona Omakotivalkoinen
Olohuone minimalistinen sisustus tanssitreenit kotona Omakotivalkoinen

Avarassa olohuoneessa on nyt vain sohva, kukkaruukku, TV-taso, seinÀhylly, Mademoiselle-tuoli ja lattialle japanilaistyylistÀ tunnelmaa tuomaan sijoittamani Valoarten valaisin.

Vaihtelua taas tĂ€mĂ€kin ja tykkÀÀn kieltĂ€mĂ€ttĂ€ tĂ€stĂ€ ÀÀrimmilleen pelkistetystĂ€ lookista. Painotan kuitenkin samantien ettĂ€ tĂ€mĂ€ on tilapĂ€inen ratkaisu, ruokapöytĂ€ on siis tulossa takaisin ja siksi en aio tĂ€ydentÀÀ olohuonetta nyt kaapistolla, lisĂ€tuoleilla tai muillakaan kalusteilla… poikkeuksena sohvan eteen tuleva uusi olohuoneen pöytĂ€, jota olen miettinyt jo viime vuodesta asti.

Olohuone minimalistinen sisustus tanssitreenit kotona Omakotivalkoinen
Olohuone minimalistinen sisustus tanssitreenit kotona Omakotivalkoinen

Lupasin tytölle ettĂ€ tĂ€nÀÀn vedetÀÀn tanssitreenit telkkarin ruudun kautta YouTube-videota katsellen ja tĂ€ytyy kerĂ€tĂ€ energiaa sitĂ€ varten. Nyt siis tankkaamaan ravintoa ja sitten bailandot pyörimÀÀn! 😁

Iloista pÀivÀÀ kaikille!


Lue myös: Olohuoneen monet tyylit

6 kommenttia “Tanssibileet olohuoneessa

    1. Ansku: totta! 😊 Paljon isomman nĂ€köinen tila kuin mitĂ€ oikeasti onkaan.

  1. Olohuoneen pöytÀÀn liittyviÀ pohdintoja olis kiva kuulla! ItsellÀni on ollut se mietinnÀssÀ jo pitkÀÀn, mutta en ole keksinyt ratkaisua.

    1. saraj: Hieman aihetta sivuaa tuotapikaa julkaistuva postaus. Pohdintoja teen mielellĂ€ni myös laajemminkin, sillĂ€ perinteistĂ€ pitkulaista, neliskanttista tai pyöreÀÀ olohuoneen pöytÀÀ en halua. 🙂 Kiitos kivasta ideasta!

  2. Blogisi saa sydÀmmeni sykkimÀÀn! Kiva aina lukea, kun joku ostaa pukea ajatukset sanoiksi! Kuvatkin ovat todella kivoja ja valoisia! Jos haluat tanssin lisÀksi lukea hullunkurisen hauskaa blogiani laitoin sen liitteeksi!

    Mahtavaa pÀivÀÀ!

    1. Johannes: Kiitokset kivasta kommentistasi ja blogisi linkistĂ€. Piipahdan tutustumassa sinun sivuillasi heti kun saan työnalla parhaillaan olevan blogipostauksen ensin julkaistua. 🙂 Aurinkoista keskiviikkoa!

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *