Nahkaleggingsit – Päivän asu & neljät kengät

Nahkaleggingsit sujahtavat jalkaan huomattavasti useammin kuin farkut ja niistä on vaivihkaa tullut syksyn suosikkivaatteeni. Wolfordin Estella leggingsien korkeahko vyötärö ja joka suuntaan sopivasti joustava istuvuus tekevät näistä housuista supermukavat ja kuvasin teille päivän asuni neljän eri kenkäparin kanssa. 🙂

Nahkaleggingsit asukokonaisuus päivän asu Omakotivalkoinen

Arkeen ja juhlaan

Keinonahkaiset leggingsit ovat kuin toinen iho. Monista keinonahkaisista housuista poiketen nämä Wolfordin nahkaleggingsit eivät hiosta yhtään, eikä niistä tule liikkuessa keinonahalle eli muoville tunnusomaista ärsyttävää kahisevaa ääntä. Wolfordin käyttämä keinonahka ei myöskään tuoksu “muoviselta”, joka monesti on isona miinuksena keinonahkaleggingsejä ostaessa.

Nahkaleggingsien pariksi sopii mitkä tahansa kengät saappaista korkkareihin ja puseroa vaihtamalla asukokonaisuus on helppo muokata sopimaan tilanteeseen kuin tilanteeseen juhlasta arkeen.

Jos jokin negatiivinen piirre näistä housuista pitää keksimällä keksiä, sanoisin että klassisten aitojen nahkahousujen vaakasaumaa imitoiva ommel voisi sijaita hieman alempana, jotta se ikään kuin häipyisi polven kohdalle muodostuvien ryppyjen joukkoon.

Nahkaleggingsit asukokonaisuus päivän asu Omakotivalkoinen

Nahkaleggingsit & raitapaita

Oma asusuosikkini on yhdistää nahkalegginsien kanssa tennarit ja raitapaita, ja sujauttaa päälle joko trenssi tai villakangastakki säästä riippuen.

Saappaiden kanssa jalat näyttävät vuorostaan pitemmiltä, mistä myös tykkään. Raitapaitaa parempi yläosa saappaiden pariksi olisi jokin ihana neule, esimerkiksi harmaa poolo tai muu asukokonaisuutta pehmentävä vaaleahko pusero.

Nahkaleggingsit asukokonaisuus päivän asu Omakotivalkoinen
Nahkaleggingsit asukokonaisuus päivän asu Omakotivalkoinen

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!


Lue myös: ➤ Täydelliset farkut

8 kommenttia “Nahkaleggingsit – Päivän asu & neljät kengät

    1. Katri: ovat aika arvokkaat, ostin itse ne -20% alekampanjan aikaan. Googletin tietoa niistä etukäteen ja esim YouTubesta löytyy monta arvosteluvideota, joissa ovat saaneet kehuja. Voittavat useimpien mielestä Spanxin vastaavat leggingsit, joilla taipumus ”krakeloitua” venytyksessä. Nämä Wolfordit eivät sitä tee, vaikka joustavat joka suuntaan ja niillä voisi treenatakin just joustavuutensa ansiosta. 🙂

  1. Ei voi olla totta. Muovihousut jotka maksaa 275 euroa. En näkisi järkeväksi ostaa itselleni, mutta tämä oli vain minun mielipide.

    1. Hilima: En itsekään näitä ihan kevein perustein ostanut ja etsin monia kokemuksia netistä ja YouTubesta ennen ostopäätöksen tekoa. 🙂 Ovat kyllä minun tämän hetkisen 30+ käyttökerran jälkeen hintansa väärtit (ostin ne tosin -20% kampanja-alennuksella, joten täyttähintaa en maksanut) ja ehdottomasti keskivertoa korkeampaa laatua. Ei tarvitse pelätä että saumat ratkeisi tai että pinta alkaisi murustua / venyä rikki. 🙂

    1. Helen: Ne ovat Vagabondin ja ostin ne kirppikseltä. Ovat aitoa nahkaa ja superhyvät jalassa. En osaa sanoa koska kyseinen malli on ollut myynnissä, uskoisin että siitä on jo useampi vuosi. Myöskään kenkämallin nimeä en tiedä, se ei lue kengässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *