Joulu tulee, oletko valmis?

Joulu tulee joka vuosi! 🙂 Tänä vuonna olen kerrankin ajoissa, sillä lahjoja on kertynyt jemmaan jo kolmin kappalein. Joulu 2020 tulee varmasti olemaan monessa suhteessa poikkeuksellinen ja saa nähdä miten tilanteet vuoden loppua kohden mentäessä kehittyvät…

Joulutunnelmaa Omakotivalkoinen
Joulutunnelmaa Omakotivalkoinen
Joulutunnelmaa tuoksukynttilä Omakotivalkoinen

Yksi asia on kuitenkin varmaa, joulun tunnelma syntyy oman perheen perinteistä ja kuten Katri Helenakin laulaa; Joulumaa on muutakin kuin tunturi ja lunta, joulumaa on ihmismielen rauhan valtakunta. ♥︎

Kahviin joukkoon sujautettu kardemumma, pipareiden leipominen, suklaakonvehdit, ihanan tuoksuiset kynttilät, villasukat ja Frank Sinatran joulualbumi tekevät meidän joulun – olkoon se sitten kotona tai kylässä, luminen tai lumeton.

Joulutunnelmaa tuoksukynttilä Omakotivalkoinen
Joulutunnelmaa lahjaidea Omakotivalkoinen
Joulutunnelmaa Omakotivalkoinen

Kuvituksena joulumieltä virittelevästä Yankee Candle -tilaisuudesta nappaamani kuvat, joissa ystäväni kanssa piipahdin skoolaamassa.

Leppoisaa iltaa kaikille!


Lue myös: ➤ Jouluinen makuuhuone

2 kommenttia “Joulu tulee, oletko valmis?

  1. Hei,nyt oli ihan pakko kommentoida.
    Löysin blogisi täysin vahingossa,kun ihastuin yhteen Woden lenkkarimalliin ja googlasin käyttökokemuksia…Sitäpaitsi joulua odotan jo minäkin,oli hilkulla etten ostanut viime viikolla uusia joulupalloja ikeasta,vaikka taatusti en tarvitsisi niitä yhtään lisää.Taisit juuri saada uuden lukijan.

    1. Liisa: kiitos kommentistasi ja lämpimästi tervetuloa seurailemaan. 🙂

      Joulu on vuoden suosikkijuhlani ja vaikka tänä vuonna se onkin monella tapaa erilainen, odotan kovasti että pääsemme leipomaan pipareita ja koristelemaan kuusta. ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *